nobody2000
کاربر قدیمی پرشین تولز
با سلام خدمت دوستان
یک عدد هارد اینترنال Western Digital Caviar Green 64MB Buffer 3TB همراه با دیتا شامل بلوری 3D - فیلم HD - فیلم Divx - شو - سریال - کارتون - مستند بفروش میرسد .
توضیحات :
- هارد made in Thailand هست .(الان دیگه همه هارد های موجود در بازار چینی هستند)
- هارد دارای گارانتی سازگار تا تاریخ 17-05-2013 میباشد .
- هارد برای آرشیوم بوده و به سیستم وصل نبوده .
- هارد کاملا سالم - بدون صدا اضافی هست و در HD Tune همه چیز نرماله
- قیمت 3 ترا دیتا بلوری 3D الان حدود 130 تا 150 هزار تومان هست .دوستان هنگام قیمت دادن به این هم توجه کنند .
- دلیل فروش اینه که پول لازم دارم و فعلا به آرشیو نیاز ندارم .
- گام افزایش قیمت 5000 تومانی میباشد .
- قیمت روز ندارم چون تو بازار الان هارد 2 ترا هم به زور پیدا میشه چه برسه به 3 ترا ولی فکر کنم الان هارد 2 ترا حدود 320 330 هست .(راهنمایی : قبلا که 2 ترا 195 بود 3 ترا 360 بود )
- هزینه ارسال با خریدار هست که با بسته بندی حدود 6500 تومان میشه .
قیمت پایه را 350 میزارم که رقابت بالا باشه .میدونم قیمتهای پیشنهادی خیلی بالاتر میره .
پایان مزایده هم وقتی قیمتهای پیشنهادی به قیمت واقعی هارد و دیتا نزدیک باشه و من راضی باشم .احتمالا تو 2 3 روز مزایده تمام بشه .
قیمت خارج مزایده 450 هست و هارد به اولین خریدار که این قیمت را بده فروخته میشود .
لیست دیتا هم پیوست شده .
پایان مزایده یک شنبه ساعت 12 شب[/B
به یوزر cenral_core فروخته شد .

یک عدد هارد اینترنال Western Digital Caviar Green 64MB Buffer 3TB همراه با دیتا شامل بلوری 3D - فیلم HD - فیلم Divx - شو - سریال - کارتون - مستند بفروش میرسد .
توضیحات :
- هارد made in Thailand هست .(الان دیگه همه هارد های موجود در بازار چینی هستند)
- هارد دارای گارانتی سازگار تا تاریخ 17-05-2013 میباشد .
- هارد برای آرشیوم بوده و به سیستم وصل نبوده .
- هارد کاملا سالم - بدون صدا اضافی هست و در HD Tune همه چیز نرماله
- قیمت 3 ترا دیتا بلوری 3D الان حدود 130 تا 150 هزار تومان هست .دوستان هنگام قیمت دادن به این هم توجه کنند .
- دلیل فروش اینه که پول لازم دارم و فعلا به آرشیو نیاز ندارم .
- گام افزایش قیمت 5000 تومانی میباشد .
- قیمت روز ندارم چون تو بازار الان هارد 2 ترا هم به زور پیدا میشه چه برسه به 3 ترا ولی فکر کنم الان هارد 2 ترا حدود 320 330 هست .(راهنمایی : قبلا که 2 ترا 195 بود 3 ترا 360 بود )
- هزینه ارسال با خریدار هست که با بسته بندی حدود 6500 تومان میشه .
قیمت پایه را 350 میزارم که رقابت بالا باشه .میدونم قیمتهای پیشنهادی خیلی بالاتر میره .
پایان مزایده هم وقتی قیمتهای پیشنهادی به قیمت واقعی هارد و دیتا نزدیک باشه و من راضی باشم .احتمالا تو 2 3 روز مزایده تمام بشه .
قیمت خارج مزایده 450 هست و هارد به اولین خریدار که این قیمت را بده فروخته میشود .
لیست دیتا هم پیوست شده .
پایان مزایده یک شنبه ساعت 12 شب[/B
به یوزر cenral_core فروخته شد .

فایل های ضمیمه
Last edited: