• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده فروش کیسه خواب ایتالیایی Kappa

وضعیت
موضوع بسته شده است.

vahid network

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
تعداد محدودی کیسه خواب مسافرتی kappa ایتالیا به فروش می رسد
مشخصات : ضد آب و ضد حریق و تحمل تا دمای 45 - در جه
به رنگهای آبی و قرمز
مخصوص دوستانی که مثل من زیاد کمپ و مسافرت های برون شهری میرن

شروع قیمت 65 هزار تومان

به بالاترین قیمت پیشنهادی فروخته می شود

عکس هم به پیوست موجود می باشدIMG_1153.JPGIMG_1159.JPGIMG_1154.JPGIMG_1156.JPGIMG_1158.JPG

ضمنا در تهران حضوری تقدیم می گردد و برای دوستان در شهر های دیگر هزینه پست با خودشون هست

Last edited:

hamed_forum

Registered User
لایک‌ها
129
لینک سایتی ندارید این مدل رومعرفی کرده باشه
اخهاینقدر تقلبی زیاده که سخت تشخیص

vahid network

Registered User
لایک‌ها
0
hamed jan man mostaghim az dubai gereftam
khialet rahat bashe
jens moshakhase agar taghalobi bashe
agar khasti moghe tahvil ziresh ham fandake begirim ta bebini vaghean zede harighe

ya ali

varona

Registered User
لایک‌ها
0
اول از اینکه کیسه خواب چینی هست هیچ شکی بهش نداشته باش چون دیتور -15 قیمتش نزدیک 500 هستش بعد این با -45 قیمتش میشه 65 یکم غیر منطقی هستش دیگه. یعنی عملا تو -45 جواب نمیده. ولی کلاً من واسه کسی یه دونه میخوام. یه لطف کن دمای comfort & limit & extreme رو به همراه وزنش و اینکه پر هستش یا الیاف بگو.

vahid network

Registered User
لایک‌ها
0
باشه دوست عزیز چینیه
ما که به اسم ایتالیا خریدیم
-45 هم چیزیه که تو شناسنامش نوشته شده و تو عکس میبینین و ما از خودمون در نیاوردیم
در آخر هم همونجوری که تو عکس میبینین الیافه
ضمنا اگر خوبتر دقت کنی میبینین که شروع قیمت 65 گفته شده

hamed_forum

Registered User
لایک‌ها
129
الان شما برو جمعه بازار تهران کوچه برلن ازاین زنهای دوره گر میان امریکایش رو بهت میدن فندک هم میگیرن نمیسوزه
فکر میکنی
چند میدن؟
برو پاینن تر رو بخون
100 میگن جفتی
90
80
..
.
.
.
.
.
جفتی 15هزار میدن

vahid network

Registered User
لایک‌ها
0
خوب من اگر جای شما باشم اصلا نمیام اینجا وقتمو تلف کنم و comment بنویسم
میرم از همونا آمرییکایشو میخرم 15 تومن
لابد یه چیزی هست دیگه پسر خوب ... !
اینطور نیست ؟

الان شما برو جمعه بازار تهران کوچه برلن ازاین زنهای دوره گر میان امریکایش رو بهت میدن فندک هم میگیرن نمیسوزه
فکر میکنی
چند میدن؟
برو پاینن تر رو بخون
100 میگن جفتی
90
80
..
.
.
.
.
.
جفتی 15هزار میدن

varona

Registered User
لایک‌ها
0
باشه دوست عزیز چینیه
ما که به اسم ایتالیا خریدیم
-45 هم چیزیه که تو شناسنامش نوشته شده و تو عکس میبینین و ما از خودمون در نیاوردیم
در آخر هم همونجوری که تو عکس میبینین الیافه
ضمنا اگر خوبتر دقت کنی میبینین که شروع قیمت 65 گفته شده
من که قیمت نخواستم در مورد قیمت هم صحبت نکردم. دماها رو وزنشو میخوام چون وزن برام مهمه. درضمن دوست عزیز اگه یکم از کیسه خواب بدونی حتماً متوجه خواهی بود که اون عدد درست نیستش و این دلیل بر چینی بودنش هست وگرنه هیچ کوهنور اورستی نمیره مثلا کیسه خواب کمپ -35 بگیره بالای 1 میلیون تومن بده خب میاد یدونه از اینا میگیره 65 تازه 10 درجه هم تحمل دماش بیشتره. کیسه خواب منم روش زده -18 تو سبلان تو -10 درجه نتونستم توش بخوابم مجبور شدم با لباس گرم برم توش تا بتونم بخوابم. در ضمن من تا حالا کیسه خواب بالای 20 الیاف ندیدم چون جواب نمیده همه پر هستند.

hamed_forum

Registered User
لایک‌ها
129
خوب من اگر جای شما باشم اصلا نمیام اینجا وقتمو تلف کنم و comment بنویسم
میرم از همونا آمرییکایشو میخرم 15 تومن
لابد یه چیزی هست دیگه پسر خوب ... !
اینطور نیست ؟

قبلان یه بنده خدا اینجا یه کیسه خواب اورده بود امریکایی بود لینک امازونش هم داده بود فکرکنم 120 فروخته شده من هم خواستم ببینمن اگر شما هم لینک امازون یا هر لینکی که از این مدل دارید بزارید وگرنه این با همون جفتی 15 تومان فرقی نداره

vahid network

Registered User
لایک‌ها
0
قربان منم عرض کردم چیزی که روش نوشته شده بود رو منم انتقال دادم به شما
حالا دیگه تصمیم گیری با خودتونه شایدم چینی باشه ولی به من به اسم ایتالیایی فروخته شده
ظاهر و باطن همینیه که میبینی داداش :D
اینم در نظر داشته باش که هر چقدر پول بدی آش میخوری اینی که من میگم 65 معلومه که با 200 تومینیشم نمیتونه رقالت کنه حالا چه برسه به پر آمریکایی 1 میلیون تومنی
این کیسه خوابا بیشتر به درد کمپ رفتن و مسافرت های بیرون شهری میخوره
خودمم استفاده میکنم جواب داده
وزنشم 1 یا 2 کیلو و حملش با ساکی که داره راحته
من در خدمتتون هستم
یا علی
من که قیمت نخواستم در مورد قیمت هم صحبت نکردم. دماها رو وزنشو میخوام چون وزن برام مهمه. درضمن دوست عزیز اگه یکم از کیسه خواب بدونی حتماً متوجه خواهی بود که اون عدد درست نیستش و این دلیل بر چینی بودنش هست وگرنه هیچ کوهنور اورستی نمیره مثلا کیسه خواب کمپ -35 بگیره بالای 1 میلیون تومن بده خب میاد یدونه از اینا میگیره 65 تازه 10 درجه هم تحمل دماش بیشتره. کیسه خواب منم روش زده -18 تو سبلان تو -10 درجه نتونستم توش بخوابم مجبور شدم با لباس گرم برم توش تا بتونم بخوابم. در ضمن من تا حالا کیسه خواب بالای 20 الیاف ندیدم چون جواب نمیده همه پر هستند.

فدات شم من ساکشم 15 تومن نمیفروشم چون بیشتر از اینا میرزه
بهت حاضرم کادو بدم اما حاضر نیستم مالمو که ازش مطمئنم مفت بدم بره
شما برو از همون آمریکاییا بگیر وقت ما و بقیه بچه هارم نگیر
موفق باشی
قبلان یه بنده خدا اینجا یه کیسه خواب اورده بود امریکایی بود لینک امازونش هم داده بود فکرکنم 120 فروخته شده من هم خواستم ببینمن اگر شما هم لینک امازون یا هر لینکی که از این مدل دارید بزارید وگرنه این با همون جفتی 15 تومان فرقی نداره

varona

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی دوست عزیز ولی همانطور که میدونید در زمان کوله کشی چند روزه حتی 100 گرمم رو وزن بار خیلی مهمه. 1 یا 2 کیلو خیلی رنچ پرتیه در زمان دماها رو هم باز نگفتی. مثلا من یه دیتور برایه تابستون دارم 690 گرم هستش خیلی به درد میخوره. اینم برایه کسی میخوام چون جنس چینی هم با چینی خیلی فرق داره به خاطر همین نمیشه قیمت داد که 65 بالاست یا پایینه. همچنین یه سری با سایت kappa.com بزن اونجا متوجه میشی که این شرکت اصلاً کیسه خواب تولید نمیکنه اینکه من به اسم ایتالیایی خریدم که ملاک نیستش منم ممکن برم مثلا یه ساعت تقلبی به اسم اورجینال بخرم بیام بگم چون به من گفتن اورجیناله همینه باید با اسم اورجینال بفروشم. به نظرم یکم اطلاعاتتو درخصوص محصولی که میزاری واسه فروش بیشتر کن اینجوری میتونی ازش دفاع کنی.

vahid network

Registered User
لایک‌ها
0
عزیز جان نیازی به دفاع نیست ؛ مگه جنگه ؟
ظاهر و باطن همینیه که میبینی
شما برای کوهنوردی حرفه ای اگر میخوای به دردت نمیخوره
عرض کردم این به درد کسایی میخوره که کمپ میخوان برن که وزن 1.5 تا 2 کیلو هم براشون فرقی نداره
مرسی دوست عزیز ولی همانطور که میدونید در زمان کوله کشی چند روزه حتی 100 گرمم رو وزن بار خیلی مهمه. 1 یا 2 کیلو خیلی رنچ پرتیه در زمان دماها رو هم باز نگفتی. مثلا من یه دیتور برایه تابستون دارم 690 گرم هستش خیلی به درد میخوره. اینم برایه کسی میخوام چون جنس چینی هم با چینی خیلی فرق داره به خاطر همین نمیشه قیمت داد که 65 بالاست یا پایینه. همچنین یه سری با سایت kappa.com بزن اونجا متوجه میشی که این شرکت اصلاً کیسه خواب تولید نمیکنه اینکه من به اسم ایتالیایی خریدم که ملاک نیستش منم ممکن برم مثلا یه ساعت تقلبی به اسم اورجینال بخرم بیام بگم چون به من گفتن اورجیناله همینه باید با اسم اورجینال بفروشم. به نظرم یکم اطلاعاتتو درخصوص محصولی که میزاری واسه فروش بیشتر کن اینجوری میتونی ازش دفاع کنی.

varona

Registered User
لایک‌ها
0
عزیز جان نیازی به دفاع نیست ؛ مگه جنگه ؟
ظاهر و باطن همینیه که میبینی
شما برای کوهنوردی حرفه ای اگر میخوای به دردت نمیخوره
عرض کردم این به درد کسایی میخوره که کمپ میخوان برن که وزن 1.5 تا 2 کیلو هم براشون فرقی نداره
اینکه به درد میخوره یا نمیخوره زمانی مشخص میشه که اطلاعات محصول رو کامل بذاری و یا یه لینک از یه سایت معتبر درخصوص مشخصاتش بدی. تا من بتونم تصمیم بگیرم ببینم با توجه به قیمت و مشخصات به دردم میخوره یا نه. درضمن کمپینگ برایه من به این معنی هست که کوله رو بندازم رو کولم برم تو دل طبیعت بکر و لذت ببرم. اگه قرار باشه که با ماشین اینور اونور برم بله اونوقت وزن مهم نیست.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا