• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده مزایده فوری Zotac GTX 960 OC - 2GB

Poori_CAPITAL

Registered User
لایک‌ها
100
سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز

قصد فروش یک عدد کارت Zotac GTX 960 OC - 2GB رو دارم. کارت اورکلاک کارخانه ای هست و به تکنولوژی FanStop مجهزه؛ به علاوه یک ورودی برق 6 پین لازم داره.
کاربری بنده گیمینگ بوده، کارت زیر اورکلاک یا فشار مضاعف نبوده و به لطف کیس با کولینگ قوی همواره تو شرایط دمایی مناسب استفاده شده.
جعبه و متعلقات کارت هم موجوده ولی گارانتی کارت تموم شده؛ بنابراین کارت با مهلت تست 24 ساعته تقدیم خریدار میشه.

IMG_20181108_222145.jpg IMG_20181109_001156.jpg
GTX 960.gif GPU-Z Render.png

MAX.png
دما و فرکانس بیشینه بعد از یک ساعت گیمینگ​

قیمت پایه رو - هزار تومن، گام افزایش رو - هزار تومن و قیمت فروش فوری رو - هزار تومن در نظر گرفتم و کارت گرافیک تقدیم دوست عزیزی میشه که تا شنبه ساعت 3 بعد از ظهر بالا ترین پیشنهاد رو بده.
دوستان اراکی میتونن کارت رو حضوری تحویل بگیرن؛ برای بقیه ی شهرستان ها هم کارت گرافیک یکشنبه اول صبح ارسال میشه و هزینه ی ارسال به عهده ی خریدار محترم هست.
در صورتی که خریدار بلافاصله بعد از اتمام مزایده مبلغ کارت رو واریز کنه همون شنبه هم میتونم کارت رو ارسال کنم که زودتر برسه.

فقط یه نکته ی خیلی مهم؛ بنده خودم در حال خرید قطعه ی دیگری هستم و اگه بعد از اتمام مزایده خریدار انصراف بده به مشکل میخورم؛ خواهشا قبل از پیشنهاد دادن خوب فکر کنید . . .

لینک از سایت سازنده: Zotac GTX 960 OC / 2GB - GDDR5 - 128 Bit
فروش در بازارچه ی لیون کامپیوتر و خارج از فروم هم دنبال میشه.
فروخته شد - ختم تاپیک

Last edited:

Poori_CAPITAL

Registered User
لایک‌ها
100
دما و فریم دهی کارت تو بازی Rise of the Tomb Raider با رزولوشن Full HD
روی تنظیمات High و +HBAO فعال
1.png 2.png
ufdu_rottr_2018_11_07_23_35_34_163.png

بالا