با سلام ...
یک دستگاه ایبوک ریدر تاچ اسکرین با تاچ بسیار عالی به فروش میرسد.
مدل دستگاه jxd a20 هست، که مشخصات را میتوانید در لینک زیر مشاهده کنید...
ایبوک ریدر JXD A20 - فروشگاه اینترنتی کاتالوگ
.
.
.
قابلیت پخش فیلم، عکس، و کتابهای الکترونیکی و ... را دارد.فیلم ها را خوب پخش میکنه. که البته توانایی پخش فیلم های با کیفیت را مسلما ندارد. تاچ این دستگاه واقعا خوبه و از نکات مثبتشه. مشکل اصلی این دستگاه باتریش هست که من از یه مغازه دار پرسیدم گفت اینها همشون اینطوریه... برای خواندن کتاب با نور پس زمینه ی کمینه، حدوده 4 ساعت هست.
.
.
.
یک هندزفری و یک کابل یو اس بی هم تویه دستگاه هست. یک قلم هم داشت که فعلا نیست و فکر نکنم بهش احتیاج داشته باشید. یک شارژر هم داشت که خراب شد و الان فقط با یو اس بی شارژ میکنم. دستگاه حدوده 5 ماه گارانتی داره. از نظر خط و خش هم تقریبا اصلا خط و خش نداره.
.
.
.
قیمت پایه مزایده : 90 هزار تومن
گام افزایش : 1000 تومن
پایان مزایده : 48 ساعت بعد از آخرین پیشنهاد
.
.
.
سوالی بود درخدمتنم ...

up ...
up ...
یک دستگاه ایبوک ریدر تاچ اسکرین با تاچ بسیار عالی به فروش میرسد.
مدل دستگاه jxd a20 هست، که مشخصات را میتوانید در لینک زیر مشاهده کنید...
ایبوک ریدر JXD A20 - فروشگاه اینترنتی کاتالوگ
.
.
.
قابلیت پخش فیلم، عکس، و کتابهای الکترونیکی و ... را دارد.فیلم ها را خوب پخش میکنه. که البته توانایی پخش فیلم های با کیفیت را مسلما ندارد. تاچ این دستگاه واقعا خوبه و از نکات مثبتشه. مشکل اصلی این دستگاه باتریش هست که من از یه مغازه دار پرسیدم گفت اینها همشون اینطوریه... برای خواندن کتاب با نور پس زمینه ی کمینه، حدوده 4 ساعت هست.
.
.
.
یک هندزفری و یک کابل یو اس بی هم تویه دستگاه هست. یک قلم هم داشت که فعلا نیست و فکر نکنم بهش احتیاج داشته باشید. یک شارژر هم داشت که خراب شد و الان فقط با یو اس بی شارژ میکنم. دستگاه حدوده 5 ماه گارانتی داره. از نظر خط و خش هم تقریبا اصلا خط و خش نداره.
.
.
.
قیمت پایه مزایده : 90 هزار تومن
گام افزایش : 1000 تومن
پایان مزایده : 48 ساعت بعد از آخرین پیشنهاد
.
.
.
سوالی بود درخدمتنم ...

up ...
up ...