با سلام خدمت دوستان، یک دستگاه لب تاپ دل با مشخصات زیر بفروش می رسد.
Model: DELL 5110N INSPIRON
CPU: Core i5
Ram 4G DDR3
Graphics: INTEL 3000 + Geforce GT 525m 1gig upto 2gig shared memory DDR3
دارای 2 گرافیک قدرتمند می باشد.
HDD: 500G eSata
Monitor 15.6 Inch HD
Microsoft Windows 8.1
card reader - usb3 - HDMI output - port eSata - SRS premium sound - VGA out - wifi wireless- BT - webcam
دارای باتری ایراد دار و نگهداری 1 تا 2 ساعت شارژ
لولای درب هم یکیش ایراد داره که با 30 تومن درست میشه
کلا مبلغ 100 هزار تومان از کل مبلغ کسر کردم که برای باطری و ایراد لولای درب هست اگر خواستید خودم اینهارو درست میکنم و مبلغ را اضافه میکنم در غیر اینصورت خودتون با همون 70-80 تومن این 2 مورد رو میتونید حل کنید.
قیمت رو میزارم 1 میلیون و 200 هزار تومان
1.200.000 تومان
توضیحات:
لب تاپ بسیار تمیزه و خط و خش ریز روی قاب پشت داره که اصلا معلوم نیست و طبیعتاً همه لب تاپ ها یکم خش ریز رو داره، و یک خش هم روی ال سی دی هست که اونم خیلی معلوم نیست و روی تصویر هیچ تاثیری نداره، این نوع مدل لب تاپ بهترین نوع دل بود که توی بازار اومد الان دیگه تولید نمیشه و من که ازش خیلی راضیم به خاطر نیاز به پول دارم میفروشمش وگرنه اصلا دلم نمیاد بدمش بره.
با سایت پربازدید رنک بالای 1 و الکسای زیر 2هزار ایران هم تعویض میکنم.
اینم عکسای لب تاپ دانلود کنید تو زیپ هست
http://farafun.net/ads/laptop/1.zip
خریدارانی که در تهران کرج و حومه هستند بنده خودم برای تحویل به محل خریدار میرم و معامله حضوری و مطمئن خواهدبود و خریدارانی که در شهرهای دیگه هستن باید هزینه ارسال و مبلغ پرداختی کل را خودشان پرداخت کنند.
لطفا دوستانی که فقط قصد خرید دارند پیشنهاد یا سوالاتشان را ارسال کنند،
Model: DELL 5110N INSPIRON
CPU: Core i5
Ram 4G DDR3
Graphics: INTEL 3000 + Geforce GT 525m 1gig upto 2gig shared memory DDR3
دارای 2 گرافیک قدرتمند می باشد.
HDD: 500G eSata
Monitor 15.6 Inch HD
Microsoft Windows 8.1
card reader - usb3 - HDMI output - port eSata - SRS premium sound - VGA out - wifi wireless- BT - webcam
دارای باتری ایراد دار و نگهداری 1 تا 2 ساعت شارژ
لولای درب هم یکیش ایراد داره که با 30 تومن درست میشه
کلا مبلغ 100 هزار تومان از کل مبلغ کسر کردم که برای باطری و ایراد لولای درب هست اگر خواستید خودم اینهارو درست میکنم و مبلغ را اضافه میکنم در غیر اینصورت خودتون با همون 70-80 تومن این 2 مورد رو میتونید حل کنید.
قیمت رو میزارم 1 میلیون و 200 هزار تومان
1.200.000 تومان
توضیحات:
لب تاپ بسیار تمیزه و خط و خش ریز روی قاب پشت داره که اصلا معلوم نیست و طبیعتاً همه لب تاپ ها یکم خش ریز رو داره، و یک خش هم روی ال سی دی هست که اونم خیلی معلوم نیست و روی تصویر هیچ تاثیری نداره، این نوع مدل لب تاپ بهترین نوع دل بود که توی بازار اومد الان دیگه تولید نمیشه و من که ازش خیلی راضیم به خاطر نیاز به پول دارم میفروشمش وگرنه اصلا دلم نمیاد بدمش بره.
با سایت پربازدید رنک بالای 1 و الکسای زیر 2هزار ایران هم تعویض میکنم.
اینم عکسای لب تاپ دانلود کنید تو زیپ هست
http://farafun.net/ads/laptop/1.zip
خریدارانی که در تهران کرج و حومه هستند بنده خودم برای تحویل به محل خریدار میرم و معامله حضوری و مطمئن خواهدبود و خریدارانی که در شهرهای دیگه هستن باید هزینه ارسال و مبلغ پرداختی کل را خودشان پرداخت کنند.
لطفا دوستانی که فقط قصد خرید دارند پیشنهاد یا سوالاتشان را ارسال کنند،
Last edited: