pedram sharif
Registered User
درود بر دوستان .
یک عدد لپ تاپ ایسر با مشخصات ذیل به فروش میرسد.
Cpu Celeron
Ram 1.5GB
HDD 60GB
LCD 14
توضیحات:
1- باطری ظاهرا خرابه. شارژر که وصله نشون میده در حال شارژه و مثلا 70 درصد شارژ داره ولی به محض اینکه شارژر قطع میکنی لپ تاپ خاموش میشه.
2- پشت لپ تاپ برچسب داره و ظاهرا دارای خط و خش هست و قسمت لولا یک شکستگی داره ولی مشکلی در باز و بسته شدن نداره فقط خیلی اگه بازی بازی کنی باهاش بعضی وقت ها یک کم نویز رو تصویر میفته ولی در حالت ثابت تصویر مشکلی نداره.
3- دی وی دی سالمه چون یک ویندوز 7 با دی وی دی خودش نصب کردم بدون هیچ مشکلی
4- باطری مادربورد لپ تاپ ظاهرا خرابه چون وقتی لپ تاپ رو خاموش میکنی تایم سیستم دوباره میره به سال 2004
5- فیش شارژر چسب خورده حال ندارم برم یک فیش نو بخرم
ولی هیچ مشکلی نداره و بخوبی کار میکنه
6- یو اس بی ها سالم
7-اسپیکر لپ تاپ اولی که ویندوز رو نصب کردم بعضی وقت ها یک مقدار نویز داشت ولی الان صدا مشکلی نداره ولی شما فرض کنید اسپیکر هم نویز داره
8- وای فای دستگاه هم سالمه و مشکلی نداره.
9- یک عدد کیف خسته هم داره که تقدیم خریدار میشه.
نکته ی خیلی مهم: من مشکلات لپ تاپ رو حتی بیش از چیزی که شاید واقعا هست بیان کردم خواهشمندم به خوبی بررسی کنید و هر سوالی دارید بپرسید و بعد پیشنهاد قیمت بدید لطفا
قیمت پایه 1/300/000 تومان
گام 50/000 تومان
قیمت فوری 2/000/000 تومان
پایان مزایده دقیقا 24 ساعت بعد از بالاترین پیشنهاد
پیشنهاد قیمت فقط در تاپیک
یک عدد لپ تاپ ایسر با مشخصات ذیل به فروش میرسد.
Cpu Celeron
Ram 1.5GB
HDD 60GB
LCD 14
توضیحات:
1- باطری ظاهرا خرابه. شارژر که وصله نشون میده در حال شارژه و مثلا 70 درصد شارژ داره ولی به محض اینکه شارژر قطع میکنی لپ تاپ خاموش میشه.
2- پشت لپ تاپ برچسب داره و ظاهرا دارای خط و خش هست و قسمت لولا یک شکستگی داره ولی مشکلی در باز و بسته شدن نداره فقط خیلی اگه بازی بازی کنی باهاش بعضی وقت ها یک کم نویز رو تصویر میفته ولی در حالت ثابت تصویر مشکلی نداره.
3- دی وی دی سالمه چون یک ویندوز 7 با دی وی دی خودش نصب کردم بدون هیچ مشکلی
4- باطری مادربورد لپ تاپ ظاهرا خرابه چون وقتی لپ تاپ رو خاموش میکنی تایم سیستم دوباره میره به سال 2004
5- فیش شارژر چسب خورده حال ندارم برم یک فیش نو بخرم
6- یو اس بی ها سالم
7-اسپیکر لپ تاپ اولی که ویندوز رو نصب کردم بعضی وقت ها یک مقدار نویز داشت ولی الان صدا مشکلی نداره ولی شما فرض کنید اسپیکر هم نویز داره
8- وای فای دستگاه هم سالمه و مشکلی نداره.
9- یک عدد کیف خسته هم داره که تقدیم خریدار میشه.
نکته ی خیلی مهم: من مشکلات لپ تاپ رو حتی بیش از چیزی که شاید واقعا هست بیان کردم خواهشمندم به خوبی بررسی کنید و هر سوالی دارید بپرسید و بعد پیشنهاد قیمت بدید لطفا
قیمت پایه 1/300/000 تومان
گام 50/000 تومان
قیمت فوری 2/000/000 تومان
پایان مزایده دقیقا 24 ساعت بعد از بالاترین پیشنهاد
پیشنهاد قیمت فقط در تاپیک