• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده لپ تاپ dell 5010

sa_sh41

Registered User
لایک‌ها
48
مزایده لپ تاپ dell 5010
CuMjU3AYi6gAAAABJRU5ErkJggg==
1284639519_121266996_1-Pictures-of--DELL-BERRY-N5010-BRAND-NEW-BLACK-COLOUR-1284639519.jpg

Inspiron 5010 نوت‌بوکی 15.6 اینچی است که در Configuration‌های مختلفی موجود می‌باشد. این لپ‌تاپ که وزنی در حدود 2.8 کیلوگرم دارد مناسب افرادی می‌باشد که به لپ‌تاپی راحت بر روی پاهای خود و نیز به عنوان جایگزین رایانه‌ی خانگی احتیاج دارند. قیمت این لپ‌تاپ نسبت به توانایی‌هایی که دارد بسیار خوب می‌باشد و برای کاربران مختلف و از جمله برای دانشجویان و اساتید گزینه‌ی بسیار مناسبی می‌باشد. لپ‌تاپ Dell Inspiron N5010 از صفحه کلید بزرگی بهره می‌برد که کلیدهای آن مستحکم هستند و در ضمن در هنگام فشرده شدن عملکرد خوبی دارند.
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.8 کیلوگرم
پردازنده: Intel CFI i3 330M Core i3 2.13 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 320 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 54 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS

نقد و بررسی Dell Inspiron 5010-A
مقدار زیاد حافظه‌ی RAM و نیز Hard Drive باعث شده است تا نوت‌بوک Inspiron N5010 جایگزین خوبی برای رایانه‌های رومیزی خانگی باشد. هرچند که کیفیت ساخت می‌توانست کمی بهتر باشد و نیز نمایشگر از بعضی زاویه‌ها، دید چندان خوبی ندارد. Inspiron N5010 نوت‌بوکی 15.6 اینچی است که در Configuration‌های مختلفی موجود می‌باشد. این لپ‌تاپ که وزنی در حدود 2.8 کیلوگرم دارد مناسب افرادی می‌باشد که به لپ‌تاپی راحت بر روی پاهای خود و نیز به عنوان جایگزین رایانه‌ی خانگی احتیاج دارند. قیمت این لپ‌تاپ نسبت به توانایی‌هایی که دارد بسیار خوب می‌باشد و برای کاربران مختلف و از جمله برای دانشجویان و اساتید گزینه‌ی بسیار مناسبی می‌باشد.

لپ‌تاپ Dell Inspiron N5010 از صفحه کلید بزرگی بهره می‌برد که کلیدهای آن مستحکم هستند و در ضمن در هنگام فشرده شدن عملکرد خوبی دارند. در هنگام تایپ کردن دراز مدت شما را خسته نمی‌کند و در هنگام ضربه زدن بر روی آن‌ها نیز صدای خفه‌ای تولید می‌شود. یک صفحه کلید عددی کوچک در سمت راست صفحه کلید اصلی قرار دارد که کارآیی بسیار خوبی را برای انجام اعمال عددی و حسابداری ایجاد می‌کنند. نکته‌ی جالب در مورد این صفحه کلید عمل عکس کلیدهای F یا Function است. به طوری که عمل اصلی آن‌ها به تنظیم روشنایی نمایشگر، صدا و بعضی اعمال دیگر اختصاص داده شده است و اگر بخواهید عملکرد F1,F2,F3,… را از آن‌ها داشته باشید نخست باید کلید fn را بگیرید. البته این روش پیش از این نیز در مدل‌های دیگر اینسپایرون مشاهده شده بود و دلیل آن هم کاربرد بیشتر تنظیمات صدا، روشنایی و غیره در ویندوز به جای کلیدهای F می‌باشد. بنابراین اگر می‌خواهید با فشردن F5 صفحه‌ی اینترنت را Refresh کنید نباید فراموش کنید که اول باید fn را نگه دارید.

تاچ پد بزرگ به شما این امکان را می‌دهد که Gesture‌های مختلف را با دو انگشت انجام دهید. این تاچ پد از Scrolling دو انگشتی، Pinching, Rotating پشتیبانی می‌کند. در ضمن با اعمال تنظیمات مخصوص می‌توانید از Scrolling دایره‌ای با یک انگشت نیز استفاده کنید. کلیدهای راست و چپ کلیک نرم هستند و در هنگام فشرده شدن صدایی از خود تولید نمی‌کنند
:: نقاط قوت و ضعف
طراحی زیبا و منحصر به فرد نسبت به سایر مدل های دل
تجهیزات داخلی قدرتمند به همراه ساخت با کیفیت و محکم و قیمت مناسب
صفحه نمایش عریض و با کیفیت LED
کارآیی در محیط‌ها و شرایط مختلف
بهره‌گیری از پورت‌های متنوع و مفید
صفحه کلید بزرگ و کامل به همراه سری کلیدهای عددی در سمت راست
سیستم تهویه‌ی قدرتمند برای خنک نگه داشتن دستگاه
صدای بلند و نسبتا خوب اسپیکرهای استریو
شارژدهی مناسب باتری
پد لمسی راحت

عدم تجهیز به پورت 1394
بدنه می‌توانست یکپارچه‌تر و مستحکم‌تر باشد
پیشنهاد برای :

این مدل لپ تاپ به افرادی که به دنبال یک نوت بوک با کیفیت، زیبا و با قیمت فوق العاده مناسب هستند، توصیه می شود. همچنین برای استفاده به عنوان سرگرمی و کار می تواند انتخاب مناسبی برای دانشجویان و مهندسین باشد.

این لپ تاپ را مشتری پس از خرید بخاطر اینکه گفت سنگینه بعد از 4روز پس اورد
کلا 7ساعت کار نکرده
قیمت پایه 600هزار تومان

Last edited:

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
پایه خریدارم

sa_sh41

Registered User
لایک‌ها
48
اخرین قیمت پیشنهادی خریدار واقعی در مشهد 620تومن بوده

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
انشاالله که خریدار واقعی باشن ولی اگه نبود من خریدارم هزینه ارسال 7 تومن باتیپاکس میشه که برعهده خریداره من کلا با هزینه پست 630 هستم و نهایتا تا 10 فردا صبح هم این نظر پایداره پ خ بده

sa_sh41

Registered User
لایک‌ها
48
مزایده تا ۴شنبه ساعت 20:00 ادامه داره
در حال حاضر یوزر shm1364
با پیشنهاد 640 تومن مالک لپ تاپ هستند

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144
جالبه! مدیران دیگه به تاپیکهایی که عکس نداره گیر نمیدن! اگر اینجوریه ما هم بریم چند تا تاپیک باز کنیم!:blink:

IMAN67_IQ

Registered User
لایک‌ها
10
حالا که این تاپیک عکس نداره
پس من
یکدونه بوگاتی دارم به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه :دی

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144

شما همونی نیستی که الکی پیشنهاد میدی و اگر فروشنده بگه پول بریز دیگه پیدات نمیشه و روز جمعه تو 10 تا مزایده پیشنهاد دادی؟! نکن اینکار رو برادر! به خدا خوب نیست. اینجوری مشتری واقعی رو هم میپرونی.

صاحب تاپیک عزیز! شما هم باید عکس از جنس خودتون بزارید نه از یک جای دیگه! لطف کن و با دوربین چندتا عکس بگیر و اینجا بزار . شاید ما هم مشتری شدیم!

farzin2012

Registered User
لایک‌ها
43
شما همونی نیستی که الکی پیشنهاد میدی و اگر فروشنده بگه پول بریز دیگه پیدات نمیشه و روز جمعه تو 10 تا مزایده پیشنهاد دادی؟! نکن اینکار رو برادر! به خدا خوب نیست. اینجوری مشتری واقعی رو هم میپرونی.

بله ایشون دقیقا خودشون هستن
از مدیران عزیز سایت خواهشمندم تذکرات لازم رو به این کاربر گوش زد کنند

sa_sh41

Registered User
لایک‌ها
48

صاحب تاپیک عزیز! شما هم باید عکس از جنس خودتون بزارید نه از یک جای دیگه! لطف کن و با دوربین چندتا عکس بگیر و اینجا بزار . شاید ما هم مشتری شدیم!

دوست عزیز همانور که ابتدا عرض کردم این لپ تاپ کلا 7 ساعت کار کرده
عکسی که گذاشتم با خود لپ تاپ که الان هست فرقی نداره
اگه فرق داشت مطمئن باش عکس می گرفتم می زاشتم

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144

دوست عزیز اگر قوانین بخش رو بخونی میبینی که نوشته گذاشتن عکس کالا در کنار اسم کاربریتون روی یک کاغذ سفید اجباریه! الان هم که تاپیک شما حذف نشده برای اینکه مدیران عزیز تشریف ندارن یا حوصله گیر دادن ندارن! در هر صورت اگر عکس بزاری فکر میکنم زودتر و بهتر بتونی جنست رو بفروشی. موفق باشی

farzin2012

Registered User
لایک‌ها
43
گذاشتن عکس در کنارش نام کاربری و تاریخ الزامیست حتی اگر دستگاه شما پلمپ باشه
لطفا زودتر واسه گذاشتن عکس اقدام کنید اینجور نمیشه که هر کی قطعش در حد آک بود بیاد یک عکس از تو سایت پیدا کنه بزاره وقتی میگی عکس بگه اونی که من دارم با این هیچ فرقی نداره
لازم به توضیح است عکسی که میزارید باید از تمام زوایا باشد + عکسی واضح از پنل نمایشگر و کیبورد

بالا