• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده هارد 3 ترا وسترن انترنال (تاپیک جدید)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ehsan6811

Registered User
لایک‌ها
70
با سلام خدمت دوستان
نمیدونم چرا تاپیکای این هار اینجوری میشه به دلیل مشکلاتی که توی تاپیک قبلی پیش اومد تا پیک دوباره میزنم
هارد 3 ترا انترنال وسترن گرین موجوده
گارانتی تا 17.5.2013
قیمت پایه 200
مشخصات دقیق هارد
هزینه پستم با خریداره که به قیمت نهایی اضافه میشه

پایان مزایده چهار شنبه

دوستان فقط بحث پیرامون هارد باشه اسپم ازاده ولی به هم توهین نکنید فقط دوستانی که خریدار قیمت بدن
چون اینم همیشه مینویسم دلم نیومد ایندفه ننویسم
به دلیل مشکلات که ممکنه توی پست پیش بیاد من خوب بسته بندی میکنم اول با نایلن حباب دار میپیچم و توی کارتن دیگه بقیه مشکلات پای خودتونه
البته قرار نیست مشکل دار بشه تا حالا هارد زیاد فروختم تاپیکا رو نگاه کنید خریدارا معلومه میتونید در مورد بسته بندی و سلامت رسیدن بپرسید فید بکم نگاه کنید بد نیست

Never

Registered User
لایک‌ها
10
بسم ا.. بگم
زود ختم به خیر بشه

230 من هستم

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
دیتا نداره ؟

DomainSeller

Registered User
لایک‌ها
71
با سلام خدمت دوستان
نمیدونم چرا تاپیکای این هار اینجوری میشه به دلیل مشکلاتی که توی تاپیک قبلی پیش اومد تا پیک دوباره میزنم
هارد 3 ترا انترنال وسترن گرین موجوده
گارانتی تا 17.5.2013
قیمت پایه 200
مشخصات دقیق هارد
هزینه پستم با خریداره که به قیمت نهایی اضافه میشه

پایان مزایده چهار شنبه

دوستان فقط بحث پیرامون هارد باشه اسپم ازاده ولی به هم توهین نکنید فقط دوستانی که خریدار قیمت بدن
چون اینم همیشه مینویسم دلم نیومد ایندفه ننویسم
به دلیل مشکلات که ممکنه توی پست پیش بیاد من خوب بسته بندی میکنم اول با نایلن حباب دار میپیچم و توی کارتن دیگه بقیه مشکلات پای خودتونه
البته قرار نیست مشکل دار بشه تا حالا هارد زیاد فروختم تاپیکا رو نگاه کنید خریدارا معلومه میتونید در مورد بسته بندی و سلامت رسیدن بپرسید فید بکم نگاه کنید بد نیست
238 هستم :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا