• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده کارت گرافیک MSI GTX560TI HAWK

Overflow

Registered User
تاریخ عضویت
23 نوامبر 2012
نوشته‌ها
139
لایک‌ها
42
همچین جنسو میندازن بهت که فکر میکنی کارت اکبند بوده خودت خرابش کردی :دی
 

rezaya_67

Registered User
تاریخ عضویت
10 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
1,219
لایک‌ها
73
محل سکونت
ShIRaZ
دوستان وقتی کلاک هسته روی 840 میزارم مشکلی ÷یش نمیاد دیفالتش 950 هست
 

hojje

Registered User
تاریخ عضویت
25 جولای 2012
نوشته‌ها
363
لایک‌ها
33
محل سکونت
Usa
دوستان وقتی کلاک هسته روی 840 میزارم مشکلی ÷یش نمیاد دیفالتش 950 هست

دوست عزیز منم این مشکلو دارم گرافیکم 560ti evga هستش

تقریبا این مشکل برای این سری گرافیکها هست

تنها راهشم underclock کردن gpu هست

که شما به درستی متوجه اش شدی.
 

behzadtak

Registered User
تاریخ عضویت
16 فوریه 2006
نوشته‌ها
5,002
لایک‌ها
3,866
محل سکونت
Tehran
اگه با منید که بنده اصطلاحی در مورد اورکلاک به کار نبردم که بخوام ادعایی در این زمینه داشته باشم.
من از آواتارم معلومه تخصصم تو چیز دیگه ایه. هرچند از اینایی که الان دلالی راه انداختن 10 سالی زودتر سرم تو کامپیوتر باز شد ولی هیچ ادعایی تو این زمینه ندارم. و خداییش هم تا حالا اور کلاک رو تحربه نکردم.
ولی اگه میخواید از دوستانتون حمایت کنید که نیازی به حمایت شما نیست همینجوری هم تا کارت گرافیک میذارن برا فروش تاپیکشونو انقدر اینو اون آپ میکنن که به روز نرسیده گرافیکای مشکوکشون فروخته میشه . رو هوا که نمیگم برادرم 3 ساله دارم همین روندو میبینم تو pt .
البته سوء تفاهم نشه منظور من اصلا این تاپیک و فروشنده ی محترم نیست .
دوست عزیز منظور من کل اظهار نظرهای داخل تاپیک بود که درصدی هم به پست شما بر میگشت .

با این پستی که زدید استارتر تاپیک را زیر سئوال بردید و بطور مستقیم گقتید که کارت ایراد دار فروخته !

من هم عرض کردم تا از چیزی مطمئن نشدید اظهار نظر نکنید مخصوصا در رابطه با چیزی که اطلاعات کافی و لازم ندارید .

من حمایت خاصی از کسی نکردم چون تو این تاپیک هر کسی پست داد در جهت محکوم کردن فروشنده بود که نیازی به حمایت کردن نداشتند . ( از کل کسانیکه که این تاپیک پست دادند هیچ یک دوست من نیستند و لطفا منظورتون را واضح تر بگید )

اصولا پسندیده هست اگر مشکلی پیش میاد در جهت رفع مشکل حرکت کرد بجای اینکه مشکل را تشدید کرد.

دوستان وقتی کلاک هسته روی 840 میزارم مشکلی ÷یش نمیاد دیفالتش 950 هست

دوست عزیز یکبار دور فن را روی 100% بگذارید و با همان کور دیفالت امتحان کنید .

دلیل اینکه با کور کمتر مشکلی پیش نمیاد ولی با کور 950 به مشکل بر میخورد میتونه بالا رفتن دمای کارت و یا کمبود ولتاژ باشد که تا حدی این مشکلات قابل حل هست و ایراد کارت محسوب نمیشه .
 

rezaya_67

Registered User
تاریخ عضویت
10 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
1,219
لایک‌ها
73
محل سکونت
ShIRaZ
فردا روی power 785 تست میکنم ببینم چی میشه
 

aldoeen

Registered User
تاریخ عضویت
4 ژوئن 2012
نوشته‌ها
379
لایک‌ها
43
یکی از دوستان هم همین مشکل رو داشت یه 7970 داشت که باید فرکانس رونسبت به حالت دیفالت پایین بیاره تا بدون مشکل اجرا شه میگفت مشگل از خود gpu هست و گارانتی هم برده و قابل تعمیر نیست.به اینجا یه نگاه بنداز:

http://forum.persiantools.com/t357876.html
 

xoma

Registered User
تاریخ عضویت
4 مارس 2012
نوشته‌ها
1,021
لایک‌ها
88
محل سکونت
شیراز
فردا روی power 785 تست میکنم ببینم چی میشه

عرض ادب

کارت گرافیک بنده هم دقیقا همین مدل هست که با Furemark ؛ 2/5 ساعت تستش کردم در نتیجه طبیعتا سیستم بنده برای تست این کارت هم مشکلی نداره . رضا جان کارتتون رو بیارید تا با نرم افزار ها و درایور های یکسان تست کنیم .

ناراحت شدم شندیم مشکل داره ، گفتم شاید برای تست و اطمینان از وضعیت قطعی کارت ، بتونم کمکی بکنم . این شماره بنده است ، اگه تمایل داشتید تماس بگیرید .

09368703686





با احترام
 

rezaya_67

Registered User
تاریخ عضویت
10 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
1,219
لایک‌ها
73
محل سکونت
ShIRaZ
سلام داش مرسی از لطفی که داری اما خودم رو سیستم دوستم تست کردم

مشکل حل نشد

اما گرافیک دوستم 560 گیگابایت هست وهیچ مشکلی تو بازی نداره یکی از دوستان دیگه هم این بازی رو تمام کرده

مشکل از پاور هم نیست پاور دوستم 785 هست که تست کردم یه عکس هم میزارم که شکی توش نباشه

توی بازی مدال بعد از 3 یا 4 دقیقه میپره بیرون توی بنچمارک بازی هیتمن هم میپره بیرون در صورتی کهگرافیک دوستم 39 فریم میداد و هیچ مشکلی نداشت

دوستان اگه ایشون اورکلاک کرده باشن و گرافیک ضعیف شده باشه شامل گارانتی میشه؟
 

فایل های ضمیمه

  • 777777777777.jpg
    777777777777.jpg
    133.6 KB · نمایش ها: 143
Last edited:

Finjan1989

Registered User
تاریخ عضویت
26 می 2010
نوشته‌ها
3,641
لایک‌ها
276
محل سکونت
یاشاسین تـبـریــز یاشاسین تراختور
به نظر من شما یه بار بایوس گرافیک رو عوض کنین .
میتونین با استفاده از نرم افزار NvFlash این کار رو انجام بدین .
برای بایوس هم میتونین یا از سایت خودش استفاده کنین یا این سایت :
Video Bios Collection | techPowerUp
این رو هم بگم که بعضی از گرافیک های این مدل (HAWk) این مشکل رو دارن ! تو اینترنت کمی بگردین تاپیک های مشابه پیدا میکنین !
 

behzadtak

Registered User
تاریخ عضویت
16 فوریه 2006
نوشته‌ها
5,002
لایک‌ها
3,866
محل سکونت
Tehran
دوستان اگه ایشون اورکلاک کرده باشن و گرافیک ضعیف شده باشه شامل گارانتی میشه؟


دوست عزیز این مشکل ربطی به اورکلاک کردن و ضعیف شدن کارت ندارد .

در ضمن گارانتی هم اگر کارت مشکل ظاهری همانند شکستگی و دست کاری شدن پیچها و یا آسیب فیزیکی PCB نداشته باشد کارت را قبول میکند .

هیچ راهی هم برای تشخیص اورکلاک کردن کارت رو ایر وجود ندارد.

گرانتی ماتریس هم یکی از بهترین گارانتی ها هست و شدیدا در این جور موارد همراهی میکنند .
 

hashem2050

Registered User
تاریخ عضویت
16 دسامبر 2011
نوشته‌ها
1,298
لایک‌ها
246
سن
33
محل سکونت
Tehran
سلام دوست عزیز قطعات سیستمت چیه؟ممکنه از رم و سی پی یو و ........هم باشه
میدونی بعضی اوقات در یک سیستم اگر قطعات دیگه نسبت به گرافیک ضعیف باشه دچار مشکل میشه و نمیتونی از قدرت کارت استفاده کنی و ممکنه در یه بازی ساده هم مشکل پیش بیاد که میگن گلوگاه ایجاد شده یا همچین چیزی:D
اساتید ببخشن گفتیم ما هم یه نظری بدیدم ;)
موفق باشید
 

Lesners

Registered User
تاریخ عضویت
20 ژانویه 2013
نوشته‌ها
1,109
لایک‌ها
84
سن
29
محل سکونت
اصفهان فولادشهر
کارت گرافیک رفیقت مگه 560 نیست مال خودتو بنداز رو سیستم اون چک کن
دمه رفیقتم گرم :D
دعا میکنیم مشکل شما حل بشه
امین
 

corsair

Registered User
تاریخ عضویت
7 دسامبر 2012
نوشته‌ها
1,058
لایک‌ها
40
گرانتی ماتریس هم یکی از بهترین گارانتی ها هست و شدیدا در این جور موارد همراهی میکنند .
100 درصد تایید می شود نمونه ی بارزش رو 2 هفته ی پیش بنده و آقا بهزاد به چشم دیدیم که راحت کارت 1 میلیونی رو تعویض کردند.
:D

سلام دوست عزیز قطعات سیستمت چیه؟ممکنه از رم و سی پی یو و ........هم باشه
میدونی بعضی اوقات در یک سیستم اگر قطعات دیگه نسبت به گرافیک ضعیف باشه دچار مشکل میشه و نمیتونی از قدرت کارت استفاده کنی و ممکنه در یه بازی ساده هم مشکل پیش بیاد که میگن گلوگاه ایجاد شده یا همچین چیزی:D
اساتید ببخشن گفتیم ما هم یه نظری بدیدم ;)
موفق باشید
دوست عزیز فکر نکنم گلوگاه ایجاد کردن باعث هنگ کردن بازی و ناپایداری بشه! فقط باعث میشه کارت از قدرتش نتونه استفاده کنه.
 

mirror_x2

Registered User
تاریخ عضویت
18 اکتبر 2011
نوشته‌ها
177
لایک‌ها
22
محل سکونت
Tehran
من چند روز دسترسی به اینترنت نداشتم الان مسیج ها رو دیدم در مورد این قضیه باید بگم که اولا من سه ساله که دارم تو فروم فعالیت سالم میکنم و خدا رو گواه میگیرم تابحال قطعه خراب نفروختم دوما زمانی که من کارت رو پست کردم کاملا سالم و تست شده بوده و الان نمیدونم چه مشکلی براش پیش اومده و با توجه به اینکه گارانتی داره دوست عزیزمون میتونن ببرن اونجا ضمن اینکه من حاضرم اگه ایشون دوستی در تهران دارن یا خودشون تشریف بیارن رو سیستم من تست کنن اگر کارت مشکل داشت من کل هزینه سفر ایشون رو پرداخت میکنم البته من اصلا راضی به ناراضی بودن ایشون نیستم و اگه ایشون این قضیه رو پابلیک و عمومی نمیکردن و پیغام خصوصی میدادن من کارتو پس میگرفتم ولی الان با توجه به اینکه قضیه عمومی شده دیگه کسی کارتو ازم نمیخره پس گرفتنش برام مقدور نیست ضمنا اون دوستانیم که از هیچ چیز خبر ندارن بیخودی کامنت بی سر و ته نزارن و با ابروی بقیه بازی نکنن
 

rezaya_67

Registered User
تاریخ عضویت
10 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
1,219
لایک‌ها
73
محل سکونت
ShIRaZ
اقای محترم این کارت مشکل داره و تا جایی که من و یکی از دوستان با تجربه میدونیم مشکل در ارسال پیش نیومده شما اگه از من بگیری و به کس دیگه ای بدی بازم درست نیست توی همه ی بازی ها مشکل نداره و توی این دوتا بازی مشکل داره شما باید بدی گارانتی و درستش کنند من خودم سیستم به fanoostalaei فروختم ایشون سیستم رو تست کردن گفتن سالمه بعد از دو یا سه روز گفتن سیستم مشکل واسش پیش اومده منم چون سیستم رو به ایشون فروخته بودم گفتم شما بده درستش کنند من هزینش رو میدم ایشون بردنند درستش کردنند و من بیست تومان رو واسشون واریز کردم در صورتی که ایشون سالم تحویل گرفته بودنند وتست کرده بودنند بازم من خودم رو مسئول میدونستم الانم من این کارت رو واسه استفاده گرفته بودم و قصد اذیت شما رو نداشتم فکر کردم مشکل رو توی تاپیک مطرح کنم شاید مشکل از پاور باشه که با تست فهمیدم نیست من مشکل رو همون روز اول فهمیدم باور کنید نزدیک 3 هزار تومان فقط شارز مصرف کردم به چندتا از دوستان زنگ زدم از جمله اقا نوید که همه میشناسند اگه دوست دارین من میبرم گارانتی اگه درست کردند که خوب اگر درست نکردند شما از من بگیرید و خودتون ببرید اگر هم میتونید پول من رو بدید من یه کارت دیگه بگیرم بازم دوستان با تجربه اگه میتونن یه راهی پیش پا بزارنند بگن ما باید چیکار کنیم کارت رو باید روی 820 بزارم یا بهش ولتاز بدم تا درست کار کنه

​دوستان نظرتون رو بگین
 

behzadtak

Registered User
تاریخ عضویت
16 فوریه 2006
نوشته‌ها
5,002
لایک‌ها
3,866
محل سکونت
Tehran
سلام
این داستان خیلی ساده هست .

اصولا اگر کارت ایراد دارد که استارتر عزیز باید پس گرفته و ..... و قرار نیست کارت پس از پس گرفتن به کس دیگری فروخته شود و باید از طریق گارانتی پیگیری شود .

اگر هم کارت سالم باشد فکر نمیکنم پس گرفتن آن ایرادی داشته باشد با توجه به اینکه قطعا هزینه ارسال و حمل و نقل آن به عهده خریدار خواهد بود و در اصل فرونده کارت هیچ گونه ضرری را تقبل نخواهد کرد.
 

wine

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 نوامبر 2012
نوشته‌ها
86
لایک‌ها
111
محل سکونت
Dec 1989
.......................
 
Last edited:

Omid_Boy

Registered User
تاریخ عضویت
4 ژانویه 2012
نوشته‌ها
3,139
لایک‌ها
541
محل سکونت
S A R I - I R A N
سلام
این داستان خیلی ساده هست .

اصولا اگر کارت ایراد دارد که استارتر عزیز باید پس گرفته و ..... و قرار نیست کارت پس از پس گرفتن به کس دیگری فروخته شود و باید از طریق گارانتی پیگیری شود .

اگر هم کارت سالم باشد فکر نمیکنم پس گرفتن آن ایرادی داشته باشد با توجه به اینکه قطعا هزینه ارسال و حمل و نقل آن به عهده خریدار خواهد بود و در اصل فرونده کارت هیچ گونه ضرری را تقبل نخواهد کرد.
منم موافقم .... بهزادجان جای هیچ نظر دیگه ای رو نزاشتن ....
 

mirror_x2

Registered User
تاریخ عضویت
18 اکتبر 2011
نوشته‌ها
177
لایک‌ها
22
محل سکونت
Tehran
اقای محترم این کارت مشکل داره و تا جایی که من و یکی از دوستان با تجربه میدونیم مشکل در ارسال پیش نیومده شما اگه از من بگیری و به کس دیگه ای بدی بازم درست نیست توی همه ی بازی ها مشکل نداره و توی این دوتا بازی مشکل داره شما باید بدی گارانتی و درستش کنند من خودم سیستم به fanoostalaei فروختم ایشون سیستم رو تست کردن گفتن سالمه بعد از دو یا سه روز گفتن سیستم مشکل واسش پیش اومده منم چون سیستم رو به ایشون فروخته بودم گفتم شما بده درستش کنند من هزینش رو میدم ایشون بردنند درستش کردنند و من بیست تومان رو واسشون واریز کردم در صورتی که ایشون سالم تحویل گرفته بودنند وتست کرده بودنند بازم من خودم رو مسئول میدونستم الانم من این کارت رو واسه استفاده گرفته بودم و قصد اذیت شما رو نداشتم فکر کردم مشکل رو توی تاپیک مطرح کنم شاید مشکل از پاور باشه که با تست فهمیدم نیست من مشکل رو همون روز اول فهمیدم باور کنید نزدیک 3 هزار تومان فقط شارز مصرف کردم به چندتا از دوستان زنگ زدم از جمله اقا نوید که همه میشناسند اگه دوست دارین من میبرم گارانتی اگه درست کردند که خوب اگر درست نکردند شما از من بگیرید و خودتون ببرید اگر هم میتونید پول من رو بدید من یه کارت دیگه بگیرم بازم دوستان با تجربه اگه میتونن یه راهی پیش پا بزارنند بگن ما باید چیکار کنیم کارت رو باید روی 820 بزارم یا بهش ولتاز بدم تا درست کار کنه

​دوستان نظرتون رو بگین
من متوجه نمیشم خودت میگی مشکل نداشتی و سالمه و تو 2 تا بازی با این کارت مشکل داشتی اخه اینکه اسمش نمیشه مشکل که ؟؟؟؟! ممکنه هر سیستمی 5 تا بازیو ران نکنه هزاران تا ایراد نرم افزاری ممکنه باشه سر اینکه سیستم شما 2 تا بازیو ران نمیکنه نمیتونی بگی کارت من خرابه ضمن اینکه من کارت گارانتی دار به شما فروختم چرا گارانتی نمیبریش ؟ 99% اونجا به شما ثابت میشه این کارت سالمه

ضمنا من تو زندگیم با صداقت بودم و یک قرون پول حروم نخوردم شما ببر گارانتی اگه مشکل داشت و درست نشد من پس میگیرم
 

rezaya_67

Registered User
تاریخ عضویت
10 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
1,219
لایک‌ها
73
محل سکونت
ShIRaZ
دوست عزیز کسی به صداقت شما شک نداره اما این گرافیک روی هر دو سیستم تست شده و وقتی که کلاک هسته رو پایین میارم بازی رو بدون مشکل اجرا میکنه یعنی مشکل از بازی یا سیستم نیست شما گرافیک رو به شرط سلامت فروختی از نظر قانونی هم شما باید گرافیک رو پس بگیری همون طوری که دوستان گفتن شاید گارانتی تا بعد از 13 باز نشد من که نمیتونم منتظر بمونم شما پول من رو بده گرافیک رو هر وقت تونستی ببر گارانتی من دوست دارم موضوع دوستانه حل بشه
 
بالا