• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده گرافیک asus gt630 2gb 128bit

ali9479975

Registered User
لایک‌ها
384
سلام دوستان عزیز

یک عدد گرافیک asus gt630 2gb 128bit
لینک سایت شرکت سازنده : https://www.asus.com/Graphics-Cards/GT6302GD3/
لینک قیمت در ایران : http://meghdadit.com/Product/344
مدت زمان مصرف : ۸ ماه
شرایط سلامتی گرافیک کاملا مثل روز اول هست و بدون کوچکترین مشکلی
مطعلقات : گرافیک - سی دی درایور

قیمت پایه : ۱۶۰.۰۰۰ تومان
گام افزایش : ۵.۰۰۰ تومان
قیمت فوری : ۲۰۰.۰۰۰ تومان + ارسال رایگان سفارشی ( پیشتاز ۵.۰۰۰ ت اضافه میشه )
پایان مزایده : ۲۴ ساعت بعداز آخرین پیشنهاد

در فروم لیون کامپیوتر هم برای فروش در جریان هست
فروش در خارج از فروم هم پابرجاست
به هم زدن نظم تاپیک فروش = گزارش

http://s6.picofile.com/file/8222233934/image.jpg
باتشکر

Last edited:

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
۱۷۵+۱۰ پست ...قیمت فوری رو هم بفرست ممنون

ali9479975

Registered User
لایک‌ها
384
۱۷۵+۱۰ پست ...قیمت فوری رو هم بفرست ممنون
سلام
تا اینجا برای شما بزرگوار
لطف کنید شما نهایت قیمت پیشنهادی که مدنظرتون هست رو بفرستید
چون دوتا از دوستان هم قیمت فوری پیشنهاد دادن توی پیام خصوصی

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
قربان لطف کنید به دوستان بفرمایید در تاپیک اعلام قیمت کنن یا قیمت فوری رو خودتون مشخص کنید اگر وسعمون رسید میخریم هم عادلانه میشه..هم منطقی.

ali9479975

Registered User
لایک‌ها
384
قربان لطف کنید به دوستان بفرمایید در تاپیک اعلام قیمت کنن یا قیمت فوری رو خودتون مشخص کنید اگر وسعمون رسید میخریم هم عادلانه میشه..هم منطقی.
بله حق کاملا با شماست

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
واقعن نمیتونم بفهمم چرا بعضی از دوستان با دروغگویی ابروی ایران و ایرانی رو تو دنیا میبرن...
قطعن گرافیکی که فنش شکسته مثل روز اول نیست اقای علی صفری..منفی نمیدم چون میدونم وضع اقتصادی مردم خرابه شاید ذاتت ادم درستی بوده به خاطر وضعیت اقتصادی مجبور شدی...

Last edited:

ali9479975

Registered User
لایک‌ها
384
واقعن نمیتونم بفهمم چرا بعضی از دوستان با دروغگویی ابروی ایران و ایرانی رو تو دنیا میبرن...
قطعن گرافیکی که فنش شکسته مثل روز اول نیست اقای علی صفری..منفی نمیدم چون میدونم وضع اقتصادی مردم خرابه شاید ذاتت ادم درستی بوده به خاطر وضعیت اقتصادی مجبور شدی...
اولا درست حرف بزنید / دوما ابتدا تو پ خ باید اعلام میکردی در صورت حل نشدن تو تاپیک
اقای محترم به خدا قسم بنده اصلا هنگام فروختن به شما در گرافیک متوجه چنین مشکلی نبوده ام که بخوام بگم چون و اصلا هم از این مشکلی که میفرمایید خبر نداشته ام
طوری حرف زدید که انگار قصد کلاهبرداری داشتم / اگر قرار بود نا حقی انجام بگیره از طرف من گرافیکی ارسال نمیشد خدایی ناکرده
بنده مشکل مالی ندارم که بخوام بخاطرش چنین کاری بکنم
لطف کنید برگشت بدید مبلغ تماما برگشت داده بشه
ولی من واقعا متاسفم بابت این طرز برخورد شما

Last edited:

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
مبلغ ۱۹۵ اگر حاضری بریزی به حسابم تا شماره حساب بدم کارت گرافیک رو با پست پیشتاز به شما بر می گردانم....آقای محترم امکان ندارد دو تا از پره های فن گرافیک شکسته باشد و ادمیزاد نبیند... دفعه قبل که فقط به شما احترام گذاشتم و اطمینان کردم این نصیبم شد لابد حالا اگر کارت را برایتان ارسال کنم ......!!!

Last edited:

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
سلام دوستان عزیز

یک عدد گرافیک asus gt630 2gb 128bit
لینک سایت شرکت سازنده : https://www.asus.com/Graphics-Cards/GT6302GD3/
لینک قیمت در ایران : http://meghdadit.com/Product/344
مدت زمان مصرف : ۸ ماه
شرایط سلامتی گرافیک کاملا مثل روز اول هست و بدون کوچکترین مشکلی
مطعلقات : گرافیک - سی دی درایور

قیمت پایه : ۱۶۰.۰۰۰ تومان
گام افزایش : ۵.۰۰۰ تومان

http://s6.picofile.com/file/8222233934/image.jpg
باتشکر
در ضمن یک انسان حواس جمع و بی غرض هیچ وقت برای فروش کالای خود از پشت کارت عکس نمی گذارد...از شما عکس از روی کارت خواستم اطمینان دادید کارت مثل روز اول است!!....

ali9479975

Registered User
لایک‌ها
384
مبلغ ۱۹۵ اگر حاضری بریزی به حسابم تا شماره حساب بدم کارت گرافیک رو با پست پیشتاز به شما بر می گردانم....آقای محترم امکان ندارد دو تا از پره های فن گرافیک شکسته باشد و ادمیزاد نبیند... دفعه قبل که فقط به شما احترام گذاشتم و اطمینان کردم این نصیبم شد لابد حالا اگر کارت را برایتان ارسال کنم ......!!!
شما لطف کنید گرافیک رو برام ارسال کنید ۱۷۵+۱۰ رو میزنم حسابتون موقع دریافت
هزینه ارسال نصف نصف میفته گردنمون

ali9479975

Registered User
لایک‌ها
384
در ضمن یک انسان حواس جمع و بی غرض هیچ وقت برای فروش کالای خود از پشت کارت عکس نمی گذارد...از شما عکس از روی کارت خواستم اطمینان دادید کارت مثل روز اول است!!....
در مورد عکس باور کنید بنده کامپیوتر ندارم و دردسر زیادی میکشم برای فرستادن عکس
و در مورد فن شکسته هم از برادرم پرسیدم گفت موقعی که با دستگاه داشته داخل پیس رو تمیز میکرده این اتفاق افتاده و به من نگفته
بنده مرض ندارم که بخاطر ۱۰ یا ۲۰ هزار تومان که پول فن میشود از قیمت گرافیک کم نکنم و یا اگر هم به قصد نمیگفتم به شما شما پس از رویت گرافیک مطمئنا امتیاز منفی بهم میدادید بابت ناراحتیتون

بنده حاضرم پس از دریافت گرافیک مبلغ ۱۷۵+۱۰ ت بزنم به حسابتون
هزینه ارسال هم نصف نصف میفته برامون

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
باشه هرچند چندان منطقی به نظر نمیرسه..ولی بازهم بنا رو میذارم بر صداقت شما....اگر این کارت. یکسال. کارکرد که. برای برند ایسوز با کارکرد هشت ماهه معموله که بتونه یکسال دیگه هم کارکنه امتیاز مثبت شما لحاظ میشه... و در صورت ایجاد هرگونه مشکل در این کارت در مدت این یکسال بلافاصله امتیاز منفی در سابقه خرید وفروش شما منظور خواهد گردید....

ali9479975

Registered User
لایک‌ها
384
باشه هرچند چندان منطقی به نظر نمیرسه..ولی بازهم بنا رو میذارم بر صداقت شما....اگر این کارت. یکسال. کارکرد که. برای برند ایسوز با کارکرد هشت ماهه معموله که بتونه یکسال دیگه هم کارکنه امتیاز مثبت شما لحاظ میشه... و در صورت ایجاد هرگونه مشکل در این کارت در مدت این یکسال بلافاصله امتیاز منفی در سابقه خرید وفروش شما منظور خواهد گردید....
ممنون
ولی بازم من به قرآن قسم میخورم که اصلا و ابدا اون شکستگی رو که میگید رو تا لحظه ای که شما تو تاپیک اعلام کردید رو اصلا نمیدونستم
در مورد کارکرد گرافیک بله حدود ۸ ماه کار کرده ولی منصفانه نیست که بخواهید از من یکسال گارانتی بگیرید ولی باز هم مشکلی نیست
در مورد اون پره های شکستگی هم لطف کنید یک مبلغ منصفانه ای بگید من تقدیم کنم که شما راضی باشید

بالا