• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده گرامافون عتیقه (1318) کارم میکنه !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
سلام دوستان اینو مادربزرگم میگه زمانی که پدرش براش خریده 180 تومن یه تومنی خریده که ماه بعدش توی آبادان یه خونه خریده به 200 تومن :blink:
اینا اولین گرامافون هایی بوده که وارد ایران شده انگلیسی اون بلند گو هم که همه گرامافون ها دارن اینا ندارن اونا اصطلاحا بهشون میگفتم گرامافون کافه ای که واسه مکان های بزرگ بوده و این مدل خونگی هستش که اون زمان اتفاقا قیمتش بیشتر از نمونه های بزرگش بوده،جزو عتیقه هاحساب میشه پارسال 2 میلیون و 500 مشتری داشته که نفروخته،گفتم تایپیک بصورت مزایده ای بزنم شاید خاتل خواه داشته باشه ،

این عکس هاش یه فیلم هم آپ کردم که داره کار میکنه و آهنگ مرد دوزنه رو میخونه .دی میگه :وای به حال اون کسی که هست مرد دوزنه برای خرج زندگی به این در و اون در میزنه .....خخخخخخخ

1.jpg2.jpg3.jpg

اینم فیلم WP_20130322_029

4تا هم صفحه روشه هندی ، عربی یه دوتا خواننده که من نمیشناسم صفحه ها اینا هم دورو یعنی 8 تا ..

این گرامافون خیلی تمیزه و همین که کار میکنه خدا تومن میارزه:

2 میلیون و 500 هزار تومان مشتری داشته البته پارسال که الانم همین قیمت میزارم

Last edited:

ufont

لایک‌ها
4,086
داداش دیسک عربیشو بزار ، یه فیلمم بگیر پ خ کن من 100% هر قیمتی تو بگی میخرمش

چرا واقعا ؟ یعنی اگر نزارم نمیخری ؟ والا امروز خونه مادربزرگم بودم فیلمشو گرفتم باید دوباره برم حالا نمیشه بدون دیدن دیسک عربی بخری ؟ :rolleyes:

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,931
خوب بادر یه کم عکسای روشن و قشنگ و واضح میگرفتی که با دیدنش کیف میکردیم ...

ufont

لایک‌ها
4,086
خوب بادر یه کم عکسای روشن و قشنگ و واضح میگرفتی که با دیدنش کیف میکردیم ...

تو فیلمش از همه جاش گرفتم دیگه با فلش هم بوده واضح واضح ،

عکسارو عجله ای گرفتم حواسم نبود به نورش حالا اگر رفتم یه گردگیری حسابی میکنمش توش کامل چوب سرخ رنگه که واقعا زیباست البته الان خاک گرفته معلوم نیس ، دورش هم که یه کیف چرم فوق العاده با کیفیت ،

varoid

Registered User
لایک‌ها
67
منم یک دونه دارم مال پدربزرگمه 1307 هستش واقعا انتیکه ارزش نداره ادم بفروشه همش خاطرست واقعا عالیه داداش خوب بفروشی

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
خروجی HDMI ش رو چیپس کار کردی پَ؟...
گرامافون رو فروخته خونه خریده! چیپس جوری آخه!..زمون خاتمی؟...

ufont

لایک‌ها
4,086
منم یک دونه دارم مال پدربزرگمه 1307 هستش واقعا انتیکه ارزش نداره ادم بفروشه همش خاطرست واقعا عالیه داداش خوب بفروشی

قابل شمارو نداره ، داداش

خروجی HDMI ش رو چیپس کار کردی پَ؟...
گرامافون رو فروخته خونه خریده! چیپس جوری آخه!..زمون خاتمی؟...

آپگرید شده اچ دی ام آیش شده اچ264 :blink:

اون موقه که اینو خریدن سال 1310 بوده خاتمی کجا بوده خخخخخ

ufont

لایک‌ها
4,086
خریدار نداره اینجا ؟؟؟ بعضیا تو سرشون میزنن واسه اینجور چیزا گفتم ثانیه اول که تایپیک بزنم 8 صفحه پر شده :hmm:

asghari1975

Registered User
لایک‌ها
11
برادر خودت یه قیمت پایه بزن

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
لطفا قیمت پایه به پست اول اضافه شود.

snow.devil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گرامافون:blink: ..وااای...خوب بفروشی

ufont

لایک‌ها
4,086

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
به نظر من شما بگرددنبال همون مشتری که پارسال داشتی بهش 2میلیون و خرده ای بفروش چون این گرام ها تو پاساژ مرکزی بیشتر از 300-400 نمیارزن

ufont

لایک‌ها
4,086
به نظر من شما بگرددنبال همون مشتری که پارسال داشتی بهش 2میلیون و خرده ای بفروش چون این گرام ها تو پاساژ مرکزی بیشتر از 300-400 نمیارزن

تایپیکو خراب نکن تو نمیدونی فرق بین راک و هیپ هاپ ، مرد حسابی تو اگر به من گفتی جنس چوب این از چیه بدون سرچ تو گوگل جایزه داری حرف الکیو مفت نزن گذارش دادم

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
تایپیکو خراب نکن تو نمیدونی فرق بین راک و هیپ هاپ ، مرد حسابی تو اگر به من گفتی جنس چوب این از چیه بدون سرچ تو گوگل جایزه داری حرف الکیو مفت نزن گذارش دادم

من قصدم خراب کردن تاپیک نیست. من چون پاساژ مرکزی زیاد میرم فقط چیزی که میدونستم رو گفتم. میتونی بری بپرسی. میدون توپخانه، ابتدای خ فردوسیپف پاساژ مرکزی. اونجا بری ازین وسایل زیاد هست. بهترین نمونه هاش هم نهایتا 600-700 تومن فروخته میشن. شما زیادی شلوغ میکنی چیز خاصی هم نیست. هیس مستر وویس پرتابله دیگه. ده دفعه بیشتر همین مدل رو پاساژ مرکزی دیدم. بیا این لینک رو ببین.

Last edited:

ufont

لایک‌ها
4,086
من قصدم خراب کردن تاپیک نیست. من چون پاساژ مرکزی زیاد میرم فقط چیزی که میدونستم رو گفتم. میتونی بری بپرسی. میدون توپخانه، ابتدای خ فردوسیپف پاساژ مرکزی. اونجا بری ازین وسایل زیاد هست. بهترین نمونه هاش هم نهایتا 600-700 تومن فروخته میشن.

اینجور چیزا مشتری های خودشو داره و اونایی که طرف معامله ان با من هم پاساژ مرکزی رو دیدن هم پاساژ فرعی رو و ... و سرشون میشه که چرا این اینقدره اون اینقدره و ...

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
اینجور چیزا مشتری های خودشو داره و اونایی که طرف معامله ان با من هم پاساژ مرکزی رو دیدن هم پاساژ فرعی رو و ... و سرشون میشه که چرا این اینقدره اون اینقدره و ...

باشه اقا شما درست میگی. مرغ شما یه پا داره. خوب بفروشی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا