• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده یا فروش N8 خاکستری فوق العاده تمیزه همراه با برچسب های روش!!!

jamalj

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچه های گرامی
یکی از دوستان یه N8 مشکی داره بهم داده بفروشم واسش(یا مزایده) و گفت عجله ای هم نداره و هرچقدر بالاتر بهتر!!! پایان مزایده رو هم یک هفته دیگه گذاشته, یعنی فکر کنم 20-11 پنجشنبه...

قیمتی که گذاشته واسش حدودای 480 بوده که پایه مزایده هم حساب میشه! خداییش نوئه نوئه! حتی برچسب پشتش هم به همون صورت فابریکش روش هست! از همون موقع که خریداری شده یعنی 3-4 ماهه پیش همین روکش روش بوده! سیستم عاملش هم آنا هستش و تا چند وقته دیگه به بل آپدیت میشه ;)

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
دوست عزیز بهتره قیمت پایه مزایده رو یه کم پایین تر بیارید و گام افزایش هم قرار بدید.اینطور مزایده داغتر میشه.اینو به حساب آپ بذارید.موفق باشید

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
سلام بچه های گرامی
یکی از دوستان یه N8 مشکی داره بهم داده بفروشم واسش(یا مزایده) و گفت عجله ای هم نداره و هرچقدر بالاتر بهتر!!! پایان مزایده رو هم یک هفته دیگه گذاشته, یعنی فکر کنم 20-11 پنجشنبه...

قیمتی که گذاشته واسش حدودای 480 بوده که پایه مزایده هم حساب میشه! خداییش نوئه نوئه! حتی برچسب پشتش هم به همون صورت فابریکش روش هست! از همون موقع که خریداری شده یعنی 3-4 ماهه پیش همین روکش روش بوده! سیستم عاملش هم آنا هستش و تا چند وقته دیگه به بل آپدیت میشه ;)

تعویض با i9000 8GB?

mmbm79

Registered User
لایک‌ها
0
من 380 فوری خریدارم

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156

SirMasoud

Registered User
لایک‌ها
239
با نوکیا c7 تعویض می‌کنید؟

jamalj

Registered User
لایک‌ها
0
با سپاس از تمامی دوستان خوبم مخصوصا ابولفضل جان گل
عکس ها تهیه شدند اما هنوز آپلود نشدند خواهشا تا جنسی رو ندیدین روش قیمت نذارین!!!!!!!!!!!! شمایی که میگی 380-390 بر چه اساسی میگی؟ شاید جنسش از طلا باشه :D
عکسارو بذارم چشم قیمتاتونو میبینم

mmbm79

Registered User
لایک‌ها
0
عکس ها تهیه شدند اما هنوز آپلود نشدند خواهشا تا جنسی رو ندیدین روش قیمت نذارین!!!!!!!!!!!! شمایی که میگی 380-390 بر چه اساسی میگی؟ شاید جنسش از طلا باشه :D
من بر اساس یه گوشی n8 گفتم اگه چیزه دیگه ای هست شما بفرمایید خوب من که نمیدونم به قول شما شاید جنسش از طلا باشه یا روش چند تا مروارید گرون قیمت کار شده باشه
شایدم اصلا گوشی نباشه مثلا جارو برقی یا یه هواپیمایی چیزی باشه ... والا به خدا ....

mmbm79

Registered User
لایک‌ها
0
حالا واقعا شاید گوشی نباشه اصلا راستی من دنبال یه خونه میگردم اگر متراژش 70-80 متره یه پ-خ بده

بالا