با سلام
عید همــــــــــــــــــــگی مبارک
همونطور که توی موضوع تاپیک مشخصه یک عدد گوشی سونی اریکسون G900 دارم که قصد فروششو کردم دلیل : نیازی بهش ندارم و به عنوان گوشی دوم استفاده میکردم ازش
خیلیاتون این گوشی رو میشناسید خیلیاتونم نه پس کسایی که از خصوصیاتش خبر ندارن پایینو بخونن :
1. سیستم عامل سیمبین ورژنشو نمیدونم از تو اینترنت ببینید
2.دوربین پنج همراه با فلش
3.صفحه کیبورد و خود صفحه هم تاچ از نوع قدیمی ( غیر حرارتیه )
4.دارای صدای بسیار عالی و قابلیت های پخش برتر موزیک و ویدئو
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده - وزن : 99 گرم
حافظه: حافظه داخلی 160 مگابایت - قابلیت استفاده از کارت حافظه Memory Stick Micro (M2)
شبکه های ارتباطی: 3G - GPRS - WLAN - Bluetooth
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی TFT Resistive Touchscreen - اندازه 2.4 اینچ - 320x240
دوربین: 5.0 مگاپیکسل - دوربین مکالمه ویدئویی - فوکوس اتوماتیک - فلاش
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Symbian نسخه OS, UIQ - جاوا - مایکروسافت آفیس - PDF
سایر مشخصات: رادیو - هندزفری - باتری 950 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 380 ساعت - زمان مکالمه 12 ساعت
و حالا این گوشی که دست ماست
یکی از سگ جون ترین گوشی هاییه که تالا تو عمرم دیدم :دی
خداییش گوشی با این امکانات ندیدم انقد سگ جون و محکم باشه گوشی باز ها میدونن
من این گوشیو خیلی وقته دارم و به خاطر اینکه تاچش یکم ضعیف شده بود عوضش کردم صفحه تاچشو ( صفحه ال سی دیشو دست نزدم ) که راستیتش از اولش بهتر شد :دی
فقط بگم تنها مشکل این گوشی نداشتن قلمشه که گم شده ( البته دیگه کسی از قلم استفاده نمیکنه ) و بعدیش این که همونطور که توی عکس مشخصه قسمت قاپ کنار اسپیکر بالای گوشی کنده شده که خوشبختانه گوشی رو نه تنها زشت نکرده بلکه یه تنوع و جلوه ی خاصی هم بش داده :دی
کارتونشم همراه با کابل یو اس بی و شارژر و هندزفری و دفترچه موجوده
دیگه هیچ چیزی نیست که بخوام بگم همه چیش مثل نوی این گوشی هست عکساشم خودتون ببینید متوجه میشید
مزایده رو میزارم تا پنج شنبه (تمدید شد به خاطر مشکلم )
قیمت پایه : 70000 تومان هزینه ارسال با شما ( بنده اصفهانم ) آخرین پیشنهاد : 85 هزار تومان
فروش فوری هم : 100000 تومان هزینه ارسال با شما

عید همــــــــــــــــــــگی مبارک
همونطور که توی موضوع تاپیک مشخصه یک عدد گوشی سونی اریکسون G900 دارم که قصد فروششو کردم دلیل : نیازی بهش ندارم و به عنوان گوشی دوم استفاده میکردم ازش
خیلیاتون این گوشی رو میشناسید خیلیاتونم نه پس کسایی که از خصوصیاتش خبر ندارن پایینو بخونن :
1. سیستم عامل سیمبین ورژنشو نمیدونم از تو اینترنت ببینید
2.دوربین پنج همراه با فلش
3.صفحه کیبورد و خود صفحه هم تاچ از نوع قدیمی ( غیر حرارتیه )
4.دارای صدای بسیار عالی و قابلیت های پخش برتر موزیک و ویدئو
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده - وزن : 99 گرم
حافظه: حافظه داخلی 160 مگابایت - قابلیت استفاده از کارت حافظه Memory Stick Micro (M2)
شبکه های ارتباطی: 3G - GPRS - WLAN - Bluetooth
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی TFT Resistive Touchscreen - اندازه 2.4 اینچ - 320x240
دوربین: 5.0 مگاپیکسل - دوربین مکالمه ویدئویی - فوکوس اتوماتیک - فلاش
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Symbian نسخه OS, UIQ - جاوا - مایکروسافت آفیس - PDF
سایر مشخصات: رادیو - هندزفری - باتری 950 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 380 ساعت - زمان مکالمه 12 ساعت
و حالا این گوشی که دست ماست
یکی از سگ جون ترین گوشی هاییه که تالا تو عمرم دیدم :دی
خداییش گوشی با این امکانات ندیدم انقد سگ جون و محکم باشه گوشی باز ها میدونن
من این گوشیو خیلی وقته دارم و به خاطر اینکه تاچش یکم ضعیف شده بود عوضش کردم صفحه تاچشو ( صفحه ال سی دیشو دست نزدم ) که راستیتش از اولش بهتر شد :دی
فقط بگم تنها مشکل این گوشی نداشتن قلمشه که گم شده ( البته دیگه کسی از قلم استفاده نمیکنه ) و بعدیش این که همونطور که توی عکس مشخصه قسمت قاپ کنار اسپیکر بالای گوشی کنده شده که خوشبختانه گوشی رو نه تنها زشت نکرده بلکه یه تنوع و جلوه ی خاصی هم بش داده :دی
کارتونشم همراه با کابل یو اس بی و شارژر و هندزفری و دفترچه موجوده
دیگه هیچ چیزی نیست که بخوام بگم همه چیش مثل نوی این گوشی هست عکساشم خودتون ببینید متوجه میشید
مزایده رو میزارم تا پنج شنبه (تمدید شد به خاطر مشکلم )
قیمت پایه : 70000 تومان هزینه ارسال با شما ( بنده اصفهانم ) آخرین پیشنهاد : 85 هزار تومان
فروش فوری هم : 100000 تومان هزینه ارسال با شما

Last edited: