MafiaGame
Registered User
- نوشتهها
- 2,099
- لایکها
- 410
سلام.
گوشی بسیار تمیز و عالی هستش.یه 2-3 تا خش مویی پشت گوشی هست که باید برای دیدنشون به دلیل شطرنجی بودن پشت گوشی تلاش زیادی بکنید.یه 2 تا نقطه هم گوشه بالای گوشی هست.
درکل گوشی تقریبا در حد آک هستش.
دکمه پاور مثل 90 درصد گوشی های G Pro یه کم سفت شده.(البته با قابلیت Knock Off ال جی در رام 4.4.2 شما میتونید با دوبار زدن روی صفحه گوشی،صفحه نمایش رو خاموش کنید)
در کل دکمه پاور هم مشکل خاصی نداره.(خودم بیشتر از همون دکمه پاور استفاده میکنم)ولی باید میگفتم.
به جرات میتونم بگم این گوشی در میان همرده هاش بهترین هستش.(اعم از نوت 2 و htc one و.....)
اندروید 4.4.2 رسمی روش هست.گوشی رو هم روت کردم.
یه گارد ژله ای هم تقدیم خریدار میشه.
تا 94/11/25 هم گارانتی داره.
قیمت فروش پایه:850
گام افزایشی:10 هزار تومان
به بالاترین پیشنهاد تا فردا ساعت 10 صبح(یکشنبه: 1393/05/26)فروخته خواهد شد.
تعویض به هیچ عنوان ندارم.
پست هم با شما.
هرگونه قیمت زیر پایه گزارش میشود.
گوشی بسیار تمیز و عالی هستش.یه 2-3 تا خش مویی پشت گوشی هست که باید برای دیدنشون به دلیل شطرنجی بودن پشت گوشی تلاش زیادی بکنید.یه 2 تا نقطه هم گوشه بالای گوشی هست.
درکل گوشی تقریبا در حد آک هستش.
دکمه پاور مثل 90 درصد گوشی های G Pro یه کم سفت شده.(البته با قابلیت Knock Off ال جی در رام 4.4.2 شما میتونید با دوبار زدن روی صفحه گوشی،صفحه نمایش رو خاموش کنید)
در کل دکمه پاور هم مشکل خاصی نداره.(خودم بیشتر از همون دکمه پاور استفاده میکنم)ولی باید میگفتم.
به جرات میتونم بگم این گوشی در میان همرده هاش بهترین هستش.(اعم از نوت 2 و htc one و.....)
اندروید 4.4.2 رسمی روش هست.گوشی رو هم روت کردم.
یه گارد ژله ای هم تقدیم خریدار میشه.
تا 94/11/25 هم گارانتی داره.
قیمت فروش پایه:850
گام افزایشی:10 هزار تومان
به بالاترین پیشنهاد تا فردا ساعت 10 صبح(یکشنبه: 1393/05/26)فروخته خواهد شد.
تعویض به هیچ عنوان ندارم.
پست هم با شما.
هرگونه قیمت زیر پایه گزارش میشود.