• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*** مزایده CPU و M.B سوکت FM2 - کم کارکرد واقعی - قیمت استثنایی ***

Mehran.shabani

Registered User
لایک‌ها
248
درود

یک عدد APU: FM2 - A4 4000 با گارانتی سازگار تا 8.2015 لینک: http://www.cpu-world.com/CPUs/Bulldozer/AMD-A4-Series A4-4000 - AD4000OKA23HL - AD4000OKHLBOX.html
یک عدد MB: ECS A55F2-M4 با گارانتی سازگار تا 2.2016 لینک: http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Pr...oryID=1&DetailName=Feature&MenuID=154&LanID=0

هر دو مورد هر چیزی که از اول تو جعبه شون بوده موجوده که برای سی پی یو شامل باکس + کارت گارانتی + دفترچه راهنما + فن و هیتسینک خنک کننده و برای مادربرد شامل: جعبه + کارت گارانتی + دفترچه + پنل پشت + دیسک درایورها + دو عدد کابل ساتا میشود.

دوستان باید اشاره کنم که گرافیک 7480D که داخل این CPU است از کارت گرافیک مستقل 5450 قوی تره و خودم به شخصه با 4 گیگ رم بازی بتلفیلد 4 را در رزولوشن 1080p با تنظیمات low و رزولوشن 720p با تنظیمات Medium بصورت کاملا روان اجرا کردم. (البته این گرافیک برای بازی ساخته نشده ، فقط برای تست این بازی را اجرا کردم) ، سیستم به معنای واقعی کلمه کم کاره ... با این حال 1 هفته فرصت تست میدم تا خریدار از هر نظر خیالش راحت باشه ...

فروش هر دو قطعه با هم و بصورت مزایده
قیمت پایه: 200 هزار تومان
گام افزایشی: 5 هزار تومان
قیمت فوری: 260 هزار تومان
پایان مزایده 12 ساعت بعد از بالاترین پیشنهاد

بنده ساکن اصهان هستم ، برای دوستان همشهری تحویل حظوری ، سایر عزیزان ارسال از طریق پست پیشتاز و هزینه ارسال معادل 10 هزار تومان بر عهده خریدار

پیشنهادات تایپیک فقط معتبر هستند و خواهشا بحث و کارشناسی هم نکنید.
apu4000cpuz1.jpg apu4000cpuz3.jpg APU4000GPUZ.gif pic1.jpg pic2.jpg pic3.jpg

hossein_esmaeeli

Registered User
لایک‌ها
527
205

fireinpole

Registered User
لایک‌ها
936
با عرض پوزش تعویض مد نظرم بود . انصراف

Mehran.shabani

Registered User
لایک‌ها
248
با عرض پوزش تعویض مد نظرم بود . انصراف
سه تا پیشنهاد قیمتی داشتید بعد برای تعویض میخواستید !!! اشکالی نداره !
پس فعلا بالاترین پیشنهاد مربوط به ایشون است ، اگر تا 12 ساعت بعد از پیشنهاد ایشون ، یعنی حدود 4 صبح ، پیشنهاد بالاتری نبود ، تقدیم ایشون خواهد شد ، و در صورت انصراف ایشون تقدیم نفر دومی که پیشنهاد 215 داده بودند خواهد شد ...
(خریدار باید تا حداکثر 12 ساعت بعد از پایان مزایده تکلیف کالای خریداری شده را مشخص کند.)

majid_rezaie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
349
سلام
داداش فعلا برام مشكل پيش اومده تا فردا ببينم چي ميشه انصراف ميدم
شرمنده

Mehran.shabani

Registered User
لایک‌ها
248
ختم تایپیک

شماره کارت بانکی جهت واریز به کاربر محترم mohamad ah ارسال شد
در صورتی که ایشون واریز کنند کالا براشون ارسال خواهد شد ، در صورت انصراف ایشون ، فردا تایپیک جدیدی زده خواهد شد.

Mehran.shabani

Registered User
لایک‌ها
248
مبلغ واريز شد;)

تایید میشود ، فردا صبح برای دوست عزیزمون ارسال خواهد شد.

انشالله بهد از رسیدن کالا بدستشون و اتمام تست ، نتیجه را در همین تایپیک اعلام میکنند

Mohammad Ah

Registered User
لایک‌ها
84
سلام
امروز صبح در يك بسته بندي عالي صحيح و سالم به دستم رسيد.
ممنونم از ارسال سريع و با بسته بندي خوب

بالا