• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزاید فروش گرافیک DDR5 مدل ATI 4890 به قیمت باور نکردنی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

dadasalam

Registered User
لایک‌ها
185
سلام دوستان
خسته نباشید
اولا عجله نداریم قیمت زیر قیمت پایه ممنوع و مساویه اسپم.انصراف در پای معامله مساوی امتیاز منفی پس نه منو سرکار بزار نه بقیه را

قیمت پایه : 100 هزارتومان
گام افزایش : 5 هزارتومان
گارانتی نداره
48 ساعت تست
_MG_8285.jpg

اول از همه بنچ مارک
b.pnga.png
image012.png

behzadtak

Registered User
لایک‌ها
3,866
135 خریدارم

NILAFILM

Registered User
لایک‌ها
11
سلام
ميشه بفرماييد خروجي اچ دي ام اي داره يا نه
اگه براتون ممكنه يه لينك كه عكس ار خروجيهاش داشته باشه بدين ممنون ميشم

navid_ati

Registered User
لایک‌ها
1,515
دوست عزیزم اصولا مزایده یک تایم شروع و پایان داره لطف میکنید تایم پایان مزایده رو بزارید

vahid_tiktak

Guest
لایک‌ها
0
دوستان من اين گرافيكو از ايشون خريدم ديروز و وقتي كه گرافيكو خواستم بخرم باهاشون دز ارتباط بودم در ياهو من بهشون گفتم اگر كارت كارت اچ دي ام آي ميخوره ميخرم ازت و ايشون گفتم بله ميخوره 100%‌ منم گفتك باشه پس يه لينكه مشخصات از خودش بدين و دادنو ولي از خوده گرافيك عكسي نبود و منم ديگه جدي نگرفتم حرفه ايشون رو سند كردم. گفتم آقا فردا بفرست .خلاصه سرتونو درد نيارم. پولو واسش ريختمو هيچي.رفتم كارتو گرفتمو آوردم خونه بازش كردم ديدم اا اچ دي ام آي نميخوره ميخواستم كارتو بزنم زمين...باهاشون تماس گرفتم ج ندادن و اس ام اس.و الان آمدن ياهو بهش گفتم مرده حسابي اين بود رسمش... گفت چيزي نشده برو يه تبديل بگير منم گفتم خوشگله تبديلشو خودم دارم من اگه ميخواستم تبديل بگيرم كه...آره دوستان گفتم كه بعضي از آدمارو بشناسين....

navid_ati

Registered User
لایک‌ها
1,515
دوستان من اين گرافيكو از ايشون خريدم ديروز و وقتي كه گرافيكو خواستم بخرم باهاشون دز ارتباط بودم در ياهو من بهشون گفتم اگر كارت كارت اچ دي ام آي ميخوره ميخرم ازت و ايشون گفتم بله ميخوره 100%‌ منم گفتك باشه پس يه لينكه مشخصات از خودش بدين و دادنو ولي از خوده گرافيك عكسي نبود و منم ديگه جدي نگرفتم حرفه ايشون رو سند كردم. گفتم آقا فردا بفرست .خلاصه سرتونو درد نيارم. پولو واسش ريختمو هيچي.رفتم كارتو گرفتمو آوردم خونه بازش كردم ديدم اا اچ دي ام آي نميخوره ميخواستم كارتو بزنم زمين...باهاشون تماس گرفتم ج ندادن و اس ام اس.و الان آمدن ياهو بهش گفتم مرده حسابي اين بود رسمش... گفت چيزي نشده برو يه تبديل بگير منم گفتم خوشگله تبديلشو خودم دارم من اگه ميخواستم تبديل بگيرم كه...آره دوستان گفتم كه بعضي از آدمارو بشناسين....

دوست عزیز یکی از مشکلات زیر میزی خرید کردن همینه
اگر خواستی بفروشی 135 خریدارم

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206

mahanlive

Registered User
لایک‌ها
82
تو روابط عمومی بازارچه مطرح کن دوست عزیز

مدیریت بازار آدم پی گیری هستند و کمک اتون میکنند.

نمیدونم بعضیا این پول های حروم رو چطوری می خورن! مرد باش و مردونه معامله کن! بعدشم عین مرد پاسخگو باش!

dadasalam

Registered User
لایک‌ها
185
آقا ایشون گرافیکو پس بفرستن من هزینشونو پس میدم
حروم خوری یعنی چه مرد حسابی حرف دهنتو بفهم
من از رو کارتنش خوندم چون درشو چسب زده بودم کارتو ندیدم
خجالت بکشید واقعا شعن و شخصیت خودتونو پایین نیارین

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا