• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

sahandpersiantools

Registered User
لایک‌ها
322
دوستان من تازه به جمع 910 دارها پیوستم شارژ گوشی بنده خیلی زود تموم میشه مثلا با استفاده معمولی و نور ال سی دی کم یک روز هم دوام نمیاره یعنی یا روزی دو بار یا هرروز باید بزنم به شارژ این مشکل رو همه دارن؟ با توجه به اینکه قبل از این 718 داشتم و راحت 3-4 روز جواب میداد این خیلی عذاب آوره! :eek:hno:
آره زیاد استفاده بشه 1روز دووم نمیاره! یه مشکل تقریبا عذاب آور هست چون شارژ مجدد هم 2-2.5 ساعت طول میکشه!
ولی استفاده معمولی جواب میده

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
خدا خیرت بده من هستم.امروز کلی گشتم دنبال یه کیف که حداقل بزارم داخلش چیز حسابی گیر نیاوردم. حالا اگر چیزی باشه که مال خودش باشه چه بهتر

چقدر میشه اگه بصرفه میخوام.

منم میخوام داداش ببین قیمت چند میگه خبر بده:)

دوستانی که میخوان درخواستشون رو با عنوان کیف لپتاپی پخ کنند آمارش دستم باشه اینجا نزارید چون تاپیک شلوغ میشه
انشاالله اگه خدا بخاد اوکی میشه
ظرف چند روز آینده خبرشو میدم

آره زیاد استفاده بشه 1روز دووم نمیاره! یه مشکل تقریبا عذاب آور هست چون شارژ مجدد هم 2-2.5 ساعت طول میکشه!
ولی استفاده معمولی جواب میده

داداش باطری که چند درصد شد بزنم تو شارژ؟بزارم ته بکشه؟

afshin.khan

Registered User
لایک‌ها
140
سلام دوستان
با این برنامهSRSRoot هم میتونید خیلی راحت گوشیتونو روت و انروت کنید تقریبا تمام گوشیهای برند و چینی رو با هر چیپست سخت افزاری روت میکنه.
لینک دانلود حجم تقریبا 7 مگ
SRSRoot One Click Root for Android (SuperUser)
البته قابلیتهای چون wipe all data بازکردن قفل شبکه و چند کارای دیگه که خودتون بعد از دانلود میبینید
اینم لینک سایتش فکر کنم نوکیا 1200 رو هم روت کنه
SRSRoot Supported devices and models.
در ظمن دوستان اینم یه رام دیگه 4.1 هست با همون بیلد نامبر قبلی اما ویرایش جدیدترش که چند تا زبان بهش اظافه شده اما متاسفانه پارسی نداره
دوستان تست بکنن ببینن که اون باگها و مشکلات تو لانچر از بین رفته
من خودم محدودیت دارم وگرنه دانلود میکردم و تستش میکردم
ممنون
لینک دانلود
http://4pda.ru/pages/go/?u=http://yadi.sk/d/qbz-9Jmm7fjYw
موفق باشید

Last edited:

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
دوستان تو شهر ما اصلا رم کلاس 10 نمیدونن چیه!!!!!!!!!!!! بخاطر همین نمیتونم حضوری بخرم و مجبورم از یکی از همین بچه های فروم یا یه سایت بخرم :( میخوام رمی که میگیرم با گوشی مشکلی ناشته باشه...

دوستان گوشی با رام رسمی کلا با چه مموری مشکلی نداره؟! یعنی با چه معموری تا حالا دوستان مشکل نداشتن؟!

سن دیسک؟ تیم؟ اپیسر؟ سیلیکون پاور؟

سیلیکون پاور خوبه؟!

ممنون

؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221

همشون خوبه
ساندیسک و تیم تایید شده
من الان یه رم گمنام انداختم بدون دوشواری کار میکنه
تیم خواستی بخری از کاربرrexبخر40ت

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4

pro_hsh

Registered User
لایک‌ها
75
دوست عزیز من صفحش رو امتحان کردم واقعا ضد خش هست و محافظ صفحه رو واسه این گذاشتن توش که جای انگشت و دست روی صفحه خود گوشی میوفته من محافظو دادم چسبوندن عالی شد اصلا جای دست و کثیفی نمییفته.

بنده هم یکی گوشی داشتم فناوری گوریلا 1 داشت خیلی خوب بود و اصلا خش نمی افتاد اما به مرور که تو جیب می زاری و پیش سکه و کلید و ... بعد از چندین ماه کم کم روش خش های ریز و درشت می افته

من فکر می کنم محافظ صفحه اش برای کسایی که می خوان چند سال گوشی رو نگه دارن خوبه اما متاسفانه محافظ صفحه تو کارتنش کیفیتش متوسطه و خیلی خوب نیست و کیفیت تاچ و نمایش کم می کنه

می شه یه محافظ مال گوشی دیگه که بزرگتره بگیرین و خودتون ببرینش که اونم دردسر های خودش رو داره

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
همشون خوبه
ساندیسک و تیم تایید شده
من الان یه رم گمنام انداختم بدون دوشواری کار میکنه
تیم خواستی بخری از کاربرrexبخر40ت

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4

داداش قربونت....

اونم کاربر rax هست :D

hamedhhpp

Registered User
لایک‌ها
305
بنده هم یکی گوشی داشتم فناوری گوریلا 1 داشت خیلی خوب بود و اصلا خش نمی افتاد اما به مرور که تو جیب می زاری و پیش سکه و کلید و ... بعد از چندین ماه کم کم روش خش های ریز و درشت می افته

من فکر می کنم محافظ صفحه اش برای کسایی که می خوان چند سال گوشی رو نگه دارن خوبه اما متاسفانه محافظ صفحه تو کارتنش کیفیتش متوسطه و خیلی خوب نیست و کیفیت تاچ و نمایش کم می کنه

می شه یه محافظ مال گوشی دیگه که بزرگتره بگیرین و خودتون ببرینش که اونم دردسر های خودش رو داره
داداش این گوشی گوریلا گلس 2 هست نه یک مقاومتش خیلی بیشتره

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
6-7 درصد شد بزن شارژ دیگه، مشکلی نداره

تا اونجایی که میدونم باید زمانی که اخطار شارژ داده شد بزنید به شارژ چون باتریهای لیتیوم یون نباید کاملا خالی بشن.

پس از شارژ اولیه، می توانید هر زمان که خواستید دستگاه را به برق متصل کنید تا عمل شارژ انجام شود. توجه داشته باشید که هرگز نگذارید که میزان شارژ باطری به زیر 10% برسد و قبل از رسیدن به این مرحله، حتماً آن را به برق متصل نمایید تا شارژ شود. بدینوسیله فشار کمتری در حین عملیات شارژ، به باطری وارد می شود.

می توانید در هر زمانی یک باتری لیتیم ـ یون را بی آنکه روی کارآیی باتری اثر بگذارد شارژ کنید، اما چون باتریهای لیتیم ـ یون معمولا دارای طول عمر شارژ/دشارژ ۳۰۰ تا ۵۰۰ چرخه هستند اگر زود به زود و قبل از تخلیه، این باتری را شارژ کنید طول عمر باتری را پایین می آورید .همچنین در صورت ادامه شارژ پس از پر شدن، باتری آسیب دیده و از عمر آن کاسته میشود به همین دلیل برای شارژ انها از مدارهای محافظ هوشمند استفاده میشود تاپس از پر شدن جریان شارژ قطع شود و باتری over charged نشود

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
خوب چرا ما دنبال رام بگردیم؟! چرا یکی نباشه دنبال رام ما بگرده؟! ( چی گفتم ؟! :blush: )

بچه ها بیاین یه دلوپر خوب پیدا کنیم که یه رام خوب برامون بزنه و یا همین رام 4.1 رو ویرایش کنه و باگهاش رو برطرف کنه... otg هم راه بندازه....

مگه یه دلوپر چقدر دستمزد میگیره؟! یعنی 20تا از بچه ها هم راضی نمیشن تا اینکارو کنیم؟!!

کسی از بچه ها از دستمزدشون خبر داره؟!

بین هم تقسیم میکنیم.... والا باور کنید پولش خیلی کم میشه...

چندتا از بچه ها هستن؟! هر کی هست و قطعیه فقط یه پخ به من بده تا ببینم چندتا میشیم.... ببینم ارزش داره دنبالش بگردیم یا نه ...

(فکر کنم این پیشنهادو یکی از دوستان دیگه هم داده بود)

بچه ها کسی حاضر نمیشه؟!

<ShAdOw>

Registered User
لایک‌ها
48
اگه فرد توی موبایلستان عضو باشه میتونیم پول رو به صورت donate به فرد برسونیم . نمیشه ؟

منم هستم البته :)

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
اگه فرد توی موبایلستان عضو باشه میتونیم پول رو به صورت donate به فرد برسونیم . نمیشه ؟

منم هستم البته :)

خدا رو شکر یکی پیدا شد :)

فرقی نمیکنه چجوری پولو بدیم ;) .... فقط یه رام خوب بشه

chaterplus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
چند روزی بود که به انجمن سر نزده بودم امروز پستهای قبلی را دیدم که برخی مشکلات دوستان مطرح کرده بودند
در خصوص تایپ فارسی یا صفحه کلید فارسی گوشی نیازی به هیچ نرم افزار جانبی ندارد فقط کافی است برنامه google keyboard یا همان برنامه صفحه کلید اصلی گوشی را به نسخه جدید از play store یا از مارکت دیگری بروزرسانی کنید. برای اینکه از مارکتهای دیگری بتوانید نرم افزار دانلود کنید برنامه aptiode بهترین گزینه است که امکان دانلود با کامپیوتر را نیز دارد.
در مورد حافظه خارجی من از sandisk ultra 16GB class 10 با رام اصلی استفاده نمودم علاوه بر سریع بودن و ویژگیهای دیگر , بدون مشکلی تا امروز ازش استفاده می کنم مشکلاتی که دوستان عنوان کردند : عدم شناختن حافظه یا عدم کپی فایلهای حجیم یا با نام طولانی. البته مشکلات فوق ربطی به رام ندارد.
smilingsmiley.gif
بهترین برنامه در ویندوز و البته نسخه اندروید آن که تو گوشی نیز ازش استفاده می کنم total commander مشکلات فوق را ندارد.

در مورد استفاده از google play بهترین روش ممکن بصورت ذیل است:
رفتن گوشی به حالت air
داشتن نرم افزار چیلتر مانند سای فون یا hotspot shield یا orbot و وصل شدن با آن
داشتن اکانت google یا gmail و استفاده از برنامه play store
برانامه های دلخواه جهت جستجو نیز از play.google.com در حالیکه برنامه مارکت باز است جستجو و دانلود شود.

در صورت نیاز به برنامه های ذکر شده دوستان اعلام کنند تا در انجمن upload گردد

<ShAdOw>

Registered User
لایک‌ها
48
دوستان من الان برنامه های خیلی زیادی رو رام 4.0.4 نصب کردم . بعضی هاش هم برام مهمه . مثلا duolingo خیلی رفتم جلو و حوصله ندارم دوباره بشینم و از اول شروع کنم . راهی هست واسه آپدیت رام ، طوری که این برنامه ها با تمام اطلاعاتشون ثابت بمونن ؟؟

montazar1

Registered User
لایک‌ها
153
سلام دوستان
با این برنامهSRSRoot هم میتونید خیلی راحت گوشیتونو روت و انروت کنید تقریبا تمام گوشیهای برند و چینی رو با هر چیپست سخت افزاری روت میکنه.
لینک دانلود حجم تقریبا 7 مگ
SRSRoot One Click Root for Android (SuperUser)
البته قابلیتهای چون wipe all data بازکردن قفل شبکه و چند کارای دیگه که خودتون بعد از دانلود میبینید
اینم لینک سایتش فکر کنم نوکیا 1200 رو هم روت کنه
SRSRoot Supported devices and models.
در ظمن دوستان اینم یه رام دیگه 4.1 هست با همون بیلد نامبر قبلی اما ویرایش جدیدترش که چند تا زبان بهش اظافه شده اما متاسفانه پارسی نداره
دوستان تست بکنن ببینن که اون باگها و مشکلات تو لانچر از بین رفته
من خودم محدودیت دارم وگرنه دانلود میکردم و تستش میکردم
ممنون
لینک دانلود
android_v4.1.2_hw_w910_38168.zip — Яндекс.Диск
موفق باشید

داداش روش دانلودشم میگفتی ما که اون زبانمون خوب نیست
;)

hamedi3

Registered User
لایک‌ها
331
منم واسه کوک رام و کرنل براى otg هستم

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2

pro_hsh

Registered User
لایک‌ها
75
البته که گوریلا دو بهتره ، اما اون اوایل هم که گوریلا یک اومده بود می گفتن این دیگه اندشه و عمرا خط نمی افته و از این کلیپ ها و ... اما بعد از چند ماه استفاده و تو جیب گزاشتن معلوم شد به عمل کار براید وگرنه گوریلا دو رو اصلا نمی زدن

Sent from my Phone using My App

بالا