میگم شما این عکس ها رو از کجا میارین؟؟؟ من هرچی این اینترنت رو بالا و پایین میکنم چیز خاصی پیدا نمیکنم:hmm:
من بیشتر عکس های مورد نظرم رو از سایت های روسی پیدا میکنم و البته از آرشیو خودم
میگم شما این عکس ها رو از کجا میارین؟؟؟ من هرچی این اینترنت رو بالا و پایین میکنم چیز خاصی پیدا نمیکنم:hmm:
عکس محمودو دیدم یاده اون عکسه که چند سال پیش اومد بیرون افتادم که کارمندا تو محل کارشون تو زونکن بساط عرق و شراب خوری کار گذاشته بودن
اون لایک رو الکی زدم (دستم خورد).آهان اتفاقا الان دقت کردم زیر همه عکسها لایک کرده بودی برای منو لایک نکرده بودی
دوشواری برای چی؟
بچه ها من واقعا بدم/؟
نه من بدم؟
اگه بدم دیگه نیام
آخ جون دعوا :دی![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بابا به جون خودم شوخی کردم! چرا واقعا رفتی Unlike کردی؟باور کن من اشتباهی like کردم داشتم امتیازای که بچه ها دادنو like می کردم اشتباهی اینم زدم دیگه یادم رفت برگردم درستش کنم الان درس می کنم
ببخشید :blush:
ترمههههههههههههه .دخترا باید پشت هم باشن .این چه وضعیه عزیزم
![]()
![]()
آدم اینجور جاها میشناسه ها
عمرا اصلاح نکنم! تازه همین جا دستور میدم خانوم های دیگه هم بهت زیر 5 بدن!محمود جون در هر صورت ما قبولت داریم .اگه چیزی گفتم صرفا شوخی بود
ولی به قرآن اگه اصلاحش نکنی 10 ندی مدیونی
مدیون همونا که میدونی
تقلبش آسونه که به جون خودم! نوشیدنی هم سر هر امتحانی که دوست داشتید می تونید ببرید! کی می خواد بگه نوشیدنی ننوشید؟!mahi58: 8 تقلبش خیلی با فکره ولی عملی نیست مگه یه امتحانی باشه که سرش نوشیدنی آزاد باشه