• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

ehsan95

Registered User
لایک‌ها
298
ایول راست گفتی خندیدم من از روی موی دسته مرده و پاهاش شک کردم و در ثانیه ی پنجم به این واقعیت پی بردیممممم
قشنگ بود آفرین از الان 10
بیت کمت فهمیدی چرا بعضیا فکر میکردن خانومی؟؟به خاطر آواتارت نبود به خاطر اینه که اینجا بچه ها همه رو به چشم خواهری نگا میکنن!!!حتی شما دوست عزیز!!:D

یا علی
داش خطای دید داری فک کنم چون فک نکنم تا حالا کسی فک کرده باشه من خانومم :D

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,829
foot2a_fooooooot_1111.jpg
مشاهده پیوست 143509

jawdrop.gif
jawdrop.gif
jawdrop.gif
= body painting

این فرد که در عکس مشاهده میکنید و همسرش که عکس رو گرفته دو عکاس هنری حرفه ای هستند اسم این کار هم the balcony گذاشتن که همون بالکن خودمونه... مرد در مورد این اثر زیبا گفته که وقتی ایده این کار به ذهنم رسید به همراه همسرم این چوب شناور رو که شبیه بالکنه ساختیم
و به رودخانه انداختیم و من به صورت افقی حالت گرفتم و همسرم عکس گرفت و بعد عمودیش کردیم که شد همین شاهکاری که می بینید (به گفته خودش بدون هیچ دخالت فتوشاپ)

5i3zy3yv1pxjp8c0v9iv.jpg

sxy6x48bekate1qvok.jpg

v8w74kaga495lsjuzjge.jpg

Last edited:

ARSIAN

Registered User
لایک‌ها
83
33812_708.jpg

اين عکس در يک بيابان موقع غروب آفتاب گرفته شده درست از بالاي سر شتر ها انچه به رنگ سياه ميبينيد در واقع سايه شتر است .شتر هاي واقعي به صورت خطوط کمي سفيد رنگ در تصوير مشاهده ميشوند اين عکس جايزه بهترين عکاسي از طبيعت را گرفته است .حالا يک بار ديگر با دقت نگاه کنيد!!!

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
مشاهده پیوست 143653

اين عکس در يک بيابان موقع غروب آفتاب گرفته شده درست از بالاي سر شتر ها انچه به رنگ سياه ميبينيد در واقع سايه شتر است .شتر هاي واقعي به صورت خطوط کمي سفيد رنگ در تصوير مشاهده ميشوند اين عکس جايزه بهترين عکاسي از طبيعت را گرفته است .حالا يک بار ديگر با دقت نگاه کنيد!!!

نتونستم چیزی نگم خیلی خیلی باحال بود .....

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
این هم عکس من:

این تصویر یکی از خطای دیدهای معروفه که توسط یک استاد دانشگاه MIT طراحی شده. شما رنگ مربع A و B رو خیلی متفاوت از همدیگه می بینید، در حالی که روشنایی و رنگ شون دقیقا عین همه!
flabbergasted.gif

باورش سخته، ولی راحت قابل اثباته: اگر فتوشاپ داشتید که خیلی راحت کد R و G و B یک نقطه از هر مربع رو بگیرید. اگر فتوشاپ نداشتید می تونید عکس رو سیو کنید و با استفاده از برنامه Paint مربع ها (خصوصا مربع های نزدیک) رو به راحتی سیاه کنید. بفرمایید الان من این کار رو انجام دادم:

ادیت: البته با Paint هم میشه کد R و G و B گرفت! گفتم که نگید هیچی بلد نبود! :دی

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
محمود مطمئنی؟! من این رو تو اینجا دیدم و فلش توضیحم داد ولی نفهمیدم :

Adelson's Checker-shadow illusion

پ ن : من دستم رو میزارم رو مربع های ازرافش ولی تغییر رنگ نمی بینم :wacko:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
محمود مطمئنی؟! من این رو تو اینجا دیدم و فلش توضیحم داد ولی نفهمیدم :

Adelson's Checker-shadow illusion

پ ن : من دستم رو میزارم رو مربع های ازرافش ولی تغییر رنگ نمی بینم :wacko:

اونجا رو ولش کن، اونجا آدم رو صد در صد قانع نمی کنه! ضمن این که اگر دستت رو بذاری هم فایده نداره. شما برای اطمینان فقط برنامه Paint رو باز کن، Brushes رو بزن و هر کدوم رو می خوای انتخاب کن، سایزش رو بذار رو چهارم (بزرگ) و بقیه مربع ها رو سیاه کن. زیر یک دقیقه وقت می گیره، ولی کاملا مطمئن میشی.
26309290924084941120.gif

MkVisual

Registered User
لایک‌ها
99
این هم عکس من:

این تصویر یکی از خطای دیدهای معروفه که توسط یک استاد دانشگاه MIT طراحی شده. شما رنگ مربع A و B رو خیلی متفاوت از همدیگه می بینید، در حالی که روشنایی و رنگ شون دقیقا عین همه!
flabbergasted.gif

باورش سخته، ولی راحت قابل اثباته: اگر فتوشاپ داشتید که خیلی راحت کد R و G و B یک نقطه از هر مربع رو بگیرید. اگر فتوشاپ نداشتید می تونید عکس رو سیو کنید و با استفاده از برنامه Paint مربع ها (خصوصا مربع های نزدیک) رو به راحتی سیاه کنید. بفرمایید الان من این کار رو انجام دادم:

ادیت: البته با Paint هم میشه کد R و G و B گرفت! گفتم که نگید هیچی بلد نبود! :دی

باورم نمیشد ؟!!!!!
عجب تفاوتی :دی
دوستانی که هنوز قانع نشدند تو فوتوشاپ تست کنند :)

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
داش خطای دید داری فک کنم چون فک نکنم تا حالا کسی فک کرده باشه من خانومم :D
هی میگن اسپم ندید نمیشه دیگههههههههههههه
آخه داش! عزیز من با بیت کمت بودم البته به یه صورتی نوشتم که شما خطای دید پیدا کنی نفهمی یه بار دیگه با دقت نگاه کن تا به خطای دیدت پی ببری :دی
اره بیت کمت(وحید خان) بودم چشمتا باز کن دادا
ولی عکست خیلی خفن بود
معذرت از اسپم
یا علی

astanboos

Registered User
لایک‌ها
781
هورسا از عکس خودت تعریف میکنی؟:دی
دوستان رجوع شود به تاپیکک گفت و گوی عکس و عکاسی :دی

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,829
آخه داش! عزیز من با بیت کمت بودم البته به یه صورتی نوشتم که شما خطای دید پیدا کنی نفهمی یه بار دیگه با دقت نگاه کن تا به خطای دیدت پی ببری :دی
اره بیت کمت(وحید خان) بودم چشمتا باز کن دادا
تقصیر منه که اینو
jnuqcqa7wc2by8jx1lpm.jpeg
گذاشتم تا اثراتش موجب خطای دیده دوستان حتی در خواندن جملات هم بشه
127fs4573872.gif

بیت کمت نه
jawsmiley.gif
بیت کامت صحیح میباشد بیت‌کامت - ویکی‌پدیا

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
کاربر گرامی، امشب آخرین مهلت گذاشتن عکس برای شرکت در مسابقه بوده و در صورتی که تا امشب در مسابقه شرکت نکنید شما را تنبیه خواهم کرد!
f_lordcrezym_2395ab0%5b1%5d.gif

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352
کاربر گرامی، امشب آخرین مهلت گذاشتن عکس برای شرکت در مسابقه بوده و در صورتی که تا امشب در مسابقه شرکت نکنید شما را تنبیه خواهم کرد!
f_lordcrezym_2395ab0%5b1%5d.gif

بابااقدار نکن اینکارو با کاربرا :D

kaveh_hazhir

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
609
مشاهده پیوست 143653

با تشکر از شما دوست عزیز از بابت اشتراک گذاری این عکس زیبا. جالبه بدونین اولین سبک عکاسی از ارتفاع رو یک عکاس انگلیسی فکر کنم، با عکس های زیبایی که از ایران گرفته بود ثبت کرد. دقیقا همچین عکسی بود که تو کویر لوت با تعداد شتر کمتر که خیلی هم معروف شدو درواقع اون عکس بود که جایزه بهترین عکس از طبیعت رو گرفته بود. چون کاملا خلاقانه و با یک دوربین کاملا عادی گرفته شده بود و عکاس بدبخت مجبور بود از هواپیمای دوسرنشینه آویزون بشه تا این عکس هارو بندازه.
برنامشو تو بی بی سی نشون داده بود پارسال.
عکس های فوق العاده زیبایی بودن که تو یک آلبوم تحت عنوان ایران از نمای بالا همچین چیزایی... یادم نیست خوب. :)

بالا