داش خطای دید داری فک کنم چون فک نکنم تا حالا کسی فک کرده باشه من خانوممایول راست گفتی خندیدم من از روی موی دسته مرده و پاهاش شک کردم و در ثانیه ی پنجم به این واقعیت پی بردیممممم
قشنگ بود آفرین از الان 10
بیت کمت فهمیدی چرا بعضیا فکر میکردن خانومی؟؟به خاطر آواتارت نبود به خاطر اینه که اینجا بچه ها همه رو به چشم خواهری نگا میکنن!!!حتی شما دوست عزیز!!
یا علی
مشاهده پیوست 143653
اين عکس در يک بيابان موقع غروب آفتاب گرفته شده درست از بالاي سر شتر ها انچه به رنگ سياه ميبينيد در واقع سايه شتر است .شتر هاي واقعي به صورت خطوط کمي سفيد رنگ در تصوير مشاهده ميشوند اين عکس جايزه بهترين عکاسي از طبيعت را گرفته است .حالا يک بار ديگر با دقت نگاه کنيد!!!
محمود مطمئنی؟! من این رو تو اینجا دیدم و فلش توضیحم داد ولی نفهمیدم :
Adelson's Checker-shadow illusion
پ ن : من دستم رو میزارم رو مربع های ازرافش ولی تغییر رنگ نمی بینم :wacko:
این هم عکس من:
این تصویر یکی از خطای دیدهای معروفه که توسط یک استاد دانشگاه MIT طراحی شده. شما رنگ مربع A و B رو خیلی متفاوت از همدیگه می بینید، در حالی که روشنایی و رنگ شون دقیقا عین همه!![]()
باورش سخته، ولی راحت قابل اثباته: اگر فتوشاپ داشتید که خیلی راحت کد R و G و B یک نقطه از هر مربع رو بگیرید. اگر فتوشاپ نداشتید می تونید عکس رو سیو کنید و با استفاده از برنامه Paint مربع ها (خصوصا مربع های نزدیک) رو به راحتی سیاه کنید. بفرمایید الان من این کار رو انجام دادم:
ادیت: البته با Paint هم میشه کد R و G و B گرفت! گفتم که نگید هیچی بلد نبود! :دی
هی میگن اسپم ندید نمیشه دیگهههههههههههههداش خطای دید داری فک کنم چون فک نکنم تا حالا کسی فک کرده باشه من خانومم![]()
عجب .....
تقصیر منه که اینوآخه داش! عزیز من با بیت کمت بودم البته به یه صورتی نوشتم که شما خطای دید پیدا کنی نفهمی یه بار دیگه با دقت نگاه کن تا به خطای دیدت پی ببری :دی
اره بیت کمت(وحید خان) بودم چشمتا باز کن دادا
کاربر گرامی، امشب آخرین مهلت گذاشتن عکس برای شرکت در مسابقه بوده و در صورتی که تا امشب در مسابقه شرکت نکنید شما را تنبیه خواهم کرد!![]()
مشاهده پیوست 143653
اين عکس در يک بيابان موقع غروب آفتاب گرفته شده درست از بالاي سر شتر ها انچه به رنگ سياه ميبينيد در واقع سايه شتر است .شتر هاي واقعي به صورت خطوط کمي سفيد رنگ در تصوير مشاهده ميشوند اين عکس جايزه بهترين عکاسي از طبيعت را گرفته است .حالا يک بار ديگر با دقت نگاه کنيد!!!