• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه ی تشخیص چهره های ادبی

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
درود

توی بعضی از بخش های فروم مثل ورزش و سینما ، تاپیک هایی هست که در اون ها از چهره های افراد شاخص مرتبت با عنوان تالارهای مربوطه ، عکس گذاشته می شه و دوستان دیگه باید تشخیص بدن که اون فرد کیه. من هم بد ندیدم که ما هم توی بخش ادبیات یک تاپیک مشابه داشته باشیم برای تشخیص چهره های ادبی مانند نویسندگان ، شعرا ، مترجمین و ...

من فکر می کنم که بیشتر ماها با چهره ی ادیبان آشنا نیستیم و به گمانم این می تونه فرصت خوبی باشه که چهره ی این افراد رو هم به خاطر بسپریم.

_ روال تاپیک به این صورت خواهد بود که فردی که جواب درست داده رو (منهای بار اول که به ناچار باید خودم عکس بذارم :دی) عکس بعدی رو خواهد گذاشت.کسی که عکس رو می ذاره ، در صورت تمایل می تونه ( به خصوص وقتی که چهره ی انتخابیش خیلی ناآشناست) کمی راهنمایی رو هم چاشنی عکسش کنه.

_لطفا عکس ها رو توی خود انجمن پیوست کنید .

این هم یک قانون کش رفته شده(!) از بخش فوتبال :

_اگه فردی که جواب درست رو داد تا یه مدت زمانی مثلا 2 روز عکس جدید نذاشت اون وقت هر کسی میتونه عکس بذاره

_ اگر ظرف مدت 2 روز کسی نتونست جواب رو پیدا کنه ، فردی که عکس رو گذاشته جواب رو می گه و عکس بعدی رو می ذاره.

پ.ن:این پست رو به زودی ادیت می کنم و کمی شسته و رفته تر قوانین رو اعلام می کنم!

ممنون

لیست چهره های مطرح شده:

-لرد بایرون
-تد هیوز
-آلبر کامو
-سیدنی شلدون
-ایتالو کالوینو
-محمود دولت آبادی
-جویس کارول اوتس
-ولادیمیر نابوکف
-هاینریش بل
-فرانتس کافکا
-خورخه لوییس بورخس
-میلان کوندرا
-اینیاتسیو سیلونه
-آناتول فرانس
-هوشنگ ابتهاج (ه. ا. سایه)
-ابراهیم گلستان
-ارنست همینگوی
-ویرجینیا وولف
-آگاتا کریستی
-رضا کاظمی
-امیل زولا
-شارلوت برونته
-ریچارد براتیگان
-هاروکی موراکامی
-غلامحسن یوسفی
- Sergey Lukyanenko
-صادق چوبک
-بدیع الزمان فروزانفر
-اخوان ثالث
-جبران خلیل جبران
هوشنگ مرادی کرمانی
-استاندال
-گونتر گراس
-فرانسیس اسکات کی فیتزجرالد
-ادگار لورنس دکتروف
-آلیس سبالد
-هنريك ايبسن
-William Golding
-سیمین بهبهانی
-ماريو وارگاس يوسا
-عباس معروفي
-سیمین دانشور
-بزرگ علوی
-جان تالکین
-گابریل گارسیا مارکز
-شهریار مندنی‌پور
-محمدعلی جمالزاده
-بلقیس *******
-Anthony Burgess
-رضا براهنی
-نیل دونالد والش
-سروانتس
-ادگار آلن پو
-ويليام باتلر ييتس
-هاينريش بل
-مارسل پروست
-آنتوان دو سنت‌اگزوپری
-جلال آل‌احمد
-دانته آلیگیری
-آرتور کانن دویل
-آندره ژید
-جین آستن
-فرانسواز ساگان
-آرتور میلر
-تامس پينچن
-جورج برنارد شاو
-اورهان پاموک
-جورج الیوت
-ایران درودی
-منیرو روانی‌پور
-هوشنگ گلشیری
-میخائیل بولگاکف
با سپاس فراوان از لطف بی پایان بانو کسندرای مهربان ، برای کامل کردن این لیست :heart:

Last edited:

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
درود
احتمالش هست كه اشتباه باشه ولي نمي دونم چرا اين قدر شبيه لرد جورج گوردن بايرون ه! :blush: بماند كه اگه به خاطر بينيش نبود شايد به پرسي بيش شلي هم مي خورد چهره ش! :eek:

پ ن 1. لي لي جان! به خاطر خدا دفعه ديگه تمام رخ بگذاريد چون نيم رخ، اون هم وقتي عكس نيست و تصويره، خيلي سخته، خب! :blush:

پ ن 2. به يكي مثل من ميگن يه آدم دست پاچه! تازه ديدم اولين پست ويرايش شده! :eek:

Last edited:

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
درود
احتمالش هست كه اشتباه باشه ولي نمي دونم چرا اين قدر شبيه لرد جورج گوردن بايرون ه! :blush: بماند كه اگه به خاطر بينيش نبود شايد به پرسي بيش شلي هم مي خورد چهره ش! :eek:

پ ن 1. لي لي جان! به خاطر خدا دفعه ديگه تمام رخ بگذاريد چون نيم رخ، اون هم وقتي عكس نيست و تصويره، خيلي سخته، خب! :blush:

پ ن 2. به يكي مثل من ميگن يه آدم دست پاچه! تازه ديدم اولين پست ويرايش شده! :eek:

حدس اول شما کاملا درسته :happy: لرد بایرون

لطفا زحمت عکس بعدی بکشید.

پ.ن 1: باید ببخشید :blush: چشم ! از دفعه ی بعد عکس تمام رخ می ذارم .

پ.ن2: پست اول کار زیاد داره! اگر موردی به نظرتون رسید بفرمایید کم و یا اضافه کنم.

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
حدس اول شما کاملا درسته :happy: لرد بایرون

لطفا زحمت عکس بعدی بکشید.

پ.ن 1: باید ببخشید :blush: چشم ! از دفعه ی بعد عکس تمام رخ می ذارم .

پ.ن2: پست اول کار زیاد داره! اگر موردی به نظرتون رسید بفرمایید کم و یا اضافه کنم.

درودي دوباره!

شرمنده به خاطر تاخير پيش امده ! :blush:

آخيش! خدا رو شكر كه درست بود! :blush:

اين هم عكس بعدي:

English Poet.jpg

يك شاعر انگليسي كه علاقه خاصي به سرودن شعر درباره طبيعت و بعضي جانوران طبيعي داشته. البته بماند كه دليل اصلي شهرت وي خودكشي دو تن از همسران وي با گاز بوده است! :eek:

پ ن 1. اوه خواهش مي كنم لي لي جان! بنده بايد عذرخواهي كنم چرا كه مثل اينكه بيشتر عكسهايي هم كه از ايشان موجوده به صورت نيم رخ ه! :blush:

پ ن 2. فكر نكنم ديگه موردي مونده باشه چرا كه مثل هميشه اين كار رو هم به بهترين شكل انجام داديد!
girl_yes.gif

پ ن 3. راستي لي لي جان،ميشه ازتون بپرسم به چه دليلي انتخاب شما بايرون بوده؟

Last edited:

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
دشمنتون شرمنده کسندرا جان

جواب سوال شما بانوی عزیزم: Edward James Hughes ؟

برای من که خیلی اهل شعر نیستم شناختن چهره ی شعرا خیلی مشکله ! الان هم برای پیدا کردن جواب ، مجبور شدم از استعداد بی بدیل خودم در سرچیدن بهره ببرم مشاهده پیوست 99723

شما مثل همیشه لطف دارید. لرد بایرون رو انتخاب کردم چون به نظرم اومد که چهره ی ایشون حتما برای خیلی ها آشناست. به خصوص که دوستان فعال ادبیات بیشتر اهل شعر هستند تا داستان. ولی مثل اینکه عکسی که گذاشتم مناسب نبوده. :blush:

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
دشمنتون شرمنده کسندرا جان

جواب سوال شما بانوی عزیزم: Edward James Hughes ؟

برای من که خیلی اهل شعر نیستم شناختن چهره ی شعرا خیلی مشکله ! الان هم برای پیدا کردن جواب ، مجبور شدم از استعداد بی بدیل خودم در سرچیدن بهره ببرم مشاهده پیوست 99723

شما مثل همیشه لطف دارید. لرد بایرون رو انتخاب کردم چون به نظرم اومد که چهره ی ایشون حتما برای خیلی ها آشناست. به خصوص که دوستان فعال ادبیات بیشتر اهل شعر هستند تا داستان. ولی مثل اینکه عکسی که گذاشتم مناسب نبوده. :blush:

درودي ديگر!

پاسخ شما كاملا درسته! بله Edward James Hughes كه البته با اين نام خلاصه هم به ايشان اشاره مي شود: Ted Hughes. تا مدتها از ايشان به نوعي بدم مي امد؛ البته علاقه اي كه به همسر اول ايشان، Sylvia Plath داشتم هم بي تاثير نبود. مدتيه كه ديگه تصميم گرفتم اصلا در مورد فكر، سرشت و رفتار انسانها پيشداوري نكنم! تا پيش از اين بيشتر به سرنوشت دو همسر اول ايشان فكر مي كردم اما چندان به همسر سوم-كه يك خانم پرستار هم بودند- و تا آخر عمر تد هيوز در كنارشان زندگي كردند فكر نكردم و اين اصلا خوب نيست. البته ناگفته نماند كه خودكشي نيكلاس -پسر تد و سيلويا- حدود دو سال و نيم پيش هم در زماني اتفاق داد كه بيش از ده سال از مرگ تد هيوز مي گذشته و همين موضوع به اسرارآميز بودن موضوع مرگ در اين خانواده مي افزايد.

-----------------------------------------------

خواهش مي كنم ولي باور كنيد تنها بيان حقيقت بوده! در مورد بايرون هم بله، انتخاب كاملا مناسبي انجام داديد. عكس هم اتفاقا بسيار مناسب بوده چرا كه اگر نامناسب بود كه به پاسخ دست نمي يافتم! :blush: :blush: :blush:

خب، عكس بعدي لطفا. :blush:

پ ن. راستي واقعا كار خيلي خوبي كرديد كه در ادبيات قرار داديد اين جستار رو! اينجوري ميشه تصوير چهره داستان نويسان رو هم گذاشت كه بسيار هيجان انگيز مي كنه مسابقه رو! :)

Last edited:

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
درود

این هم از عکس که باید خیلی راحت باشه ، به خصوص که اخیرا دیدم که بعضی از دوستان در حال خوندن آثار ایشون بودن:

406960_10151125842510296_69761195295_22262507_2133581185_n.jpg

راهنمایی: نویسنده، فیلسوف و روزنامه‌نگار الجزایری-فرانسوی‌تبار _ برنده ی جایزه ی نوبل ادبی

پاسخ شما كاملا درسته! بله Edward James Hughes كه البته با اين نام خلاصه هم به ايشان اشاره مي شود: Ted Hughes. تا مدتها از ايشان به نوعي بدم مي امد؛ البته علاقه اي كه به همسر اول ايشان، Sylvia Plath داشتم هم بي تاثير نبود. مدتيه كه ديگه تصميم گرفتم اصلا در مورد فكر، سرشت و رفتار انسانها پيشداوري نكنم! تا پيش از اين بيشتر به سرنوشت دو همسر اول ايشان فكر مي كردم اما چندان به همسر سوم-كه يك خانم پرستار هم بودند- و تا آخر عمر تد هيوز در كنارشان زندگي كردند فكر نكردم و اين اصلا خوب نيست. البته ناگفته نماند كه خودكشي نيكلاس -پسر تد و سيلويا- حدود دو سال و نيم پيش هم در زماني اتفاق داد كه بيش از ده سال از مرگ تد هيوز مي گذشته و همين موضوع به اسرارآميز بودن موضوع مرگ در اين خانواده مي افزايد.

-----------------------------------------------

خواهش مي كنم ولي باور كنيد تنها بيان حقيقت بوده! در مورد بايرون هم بله، انتخاب كاملا مناسبي انجام داديد. عكس هم اتفاقا بسيار مناسب بوده چرا كه اگر نامناسب بود كه به پاسخ دست نمي يافتم! :blush: :blush: :blush:

خب، پرسش بعدي لطفا. :blush:

پ ن. راستي واقعا كار خيلي خوبي كرديد كه در ادبيات قرار داديد اين جستار رو! اينجوري ميشه تصوير چهره داستان نويسان رو هم گذاشت كه بسيار هيجان انگيز مي كنه مسابقه رو! :)

ممنون از معرفی کاملتون از جناب تد هیوز. راستش من یه کم نگران بودم نکنه کار درستی نکردم که این تاپیک رو زدم ولی الان می بینم که گویا این طور نیست ،چون حداقل خودم دارم دارم درس یاد می گیرم. ممنونم از شما.591036t7zg83kyqf.gif

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
اول یه تشکر از لیلی برای تاپیک که مثل همیشه عالیه
heart.gif

بعدشم ایشون سیدنی شلدون نیستن ؟

خودشه

یکی از دوستان هم رو در بایستی داشت توی ویزیتور مسیج پیام داد
127fs1004759.gif

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
اینم عکس بعدی با اجازه ی لیلی :blush:
مشاهده پیوست 100059

اجازه ی بنده هم دست شماست عزیزم.خیلی خوشحالم که دوستان عزیزی چون شما این تاپیک رو دوست دارن.

در مورد عکس هم من ایشون رو می شناسم و جز نویسندگان دوست داشتنی بنده هستند ولی فعلا کمی صبر می کنم تا ببینم دوست دیگه ای می تونه این چهره رو تشخیص بده یا نه. (چند وقت پیش قصد داشتم برای این ادیب عزیز تاپیک هم بزنم !)

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
اجازه ی بنده هم دست شماست عزیزم.خیلی خوشحالم که دوستان عزیزی چون شما این تاپیک رو دوست دارن.

در مورد عکس هم من ایشون رو می شناسم و جز نویسندگان دوست داشتنی بنده هستند ولی فعلا کمی صبر می کنم تا ببینم دوست دیگه ای می تونه این چهره رو تشخیص بده یا نه. (چند وقت پیش قصد داشتم برای این ادیب عزیز تاپیک هم بزنم !)

JC_cupidgirl.gif

پس اگه اشکال نداره من یه اشاره ی کوچولو به یکی از آثارشون که خیلی هم معروف هست بکنم .
اشراف زاده ای که در یک جنگ بدنش دو نیم شد و هر نیم زنده موند و راه خودش رو رفت ! یکی راه خوبی و دیگری راه بیهودگی و ... .
در مورد خودشون هم "نویسنده ایتالیایی است"

iranbetting

Registered User
لایک‌ها
42
ایتالو کالوینو
عکس بعدیم لی لی دوست خوبون بذاره البته اگه زحمتی نیست
یه پیشنهاد
البته تو بخش فوتبال هم انجام دادیم عکس های گذاشته شده با یه لینک توضیح در مورد شخص در پست اول گداشته بشه
چون زیاد نشده هنوز قابل انجام هست

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
ایتالو کالوینو
یه پیشنهاد
البته تو بخش فوتبال هم انجام دادیم عکس های گذاشته شده با یه لینک توضیح در مورد شخص در پست اول گداشته بشه

درسته .:rolleyes:

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
ایتالو کالوینو
یه پیشنهاد
ممنون از لطف شما. حتما این کار رو انجام خواهم داد.

امیدوارم این بار خودتون عکس رو بذارید و بنده رو شرمنده نکنید.

چهره ی بعدی ،یکی از نویسندگان خوب و ارزشمند معاصر کشورمون:

23924_ztpLQDbE (214x300).jpg

metamorphosis_h

Registered User
لایک‌ها
433
با سلام.
محمود دولت آبادی. ( از کارهای ایشون، جای خالی سلوچ ، روز و شب یوسف و گاواره بان را خوندم، نویسنده ی ارزشمندیه.)

بالا