• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه ی تشخیص چهره های ادبی

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
:)
اگر اشتباه نکنم جوابش رو میدونم(مورد های ساده رو همش من میگم :lol: )
ولی نمیگم تا یک نواختی ایجاد نشه

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
حالا اینو بگو ، عکس بعدی رو من اگه بلد بودم نمیگم که یکنواختی ایجاد نشه :دی

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
ژلال آل احمد
40f6e93cd05def7a112be95a2107e141.gif

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
بله درسته

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
نویسنده و پزشک اسکاتلندی بود. وی شهرت خود را مدیون پدید آوردن شخصیت ***** *****، ***** **** بسیار مشهور، است.

کتاب‌های ******* ***** او، که اکنون بیش از خودش شهرت دارند، در ابتدا، با بی مهری مواجه شدند. خوانندگان زیادی حاضر به خریدن چنین کتابی نبودند.

فایل های ضمیمه

• PortraitOfACD.jpg
    PortraitOfACD.jpg
    77.5 KB · نمایش ها: 30
  • sir-arthur-conan-doyle.jpg
    sir-arthur-conan-doyle.jpg
    15.2 KB · نمایش ها: 31
Last edited:

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
آرتور کانن دویل

وی شهرت خود را مدیون پدید آوردن شخصیت شرلوک هولمز، کارآگاه خصوصی بسیار مشهور است.

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
توضیحات اضافه

وی مانند بسياري از افراد، براي توجيه اميال خويش در برابر محرومیات مذهبي ، فلسفه اي بنياد نهاد. وي در سال ۱۸۹۷ در كتاب مائده هاي زميني، به دفاع پرشوري از « لذت و ... » پرداخت .او در اين كتاب چنين استدلال مي كند كه تمام اميال طبيعي، سودمند بوده و مايه تندرستي است، و بدون اين اميال، زندگي لطف خود را از دست مي دهد .

« وقتي از عملي لذت مي برم ، براي من دليل خوبي است كه آن عمل را انجام بدهم. بنابراين لذتي را كه موجب شادي، سرور جان و اميال عاشقانه ات مي شود، مادامي كه لبانت براي بوسيدن هنوز شيرين است، سيراب كن!»

تا زمان مرگش (۱۹ فوريه ۱۹۵۱)، بحث و جدل هاي فراواني پيرامون شخصيت و نفوذ او در جريان بود و « سيل انتقاد» از چپ و راست ، كمونيستها و كاتوليكها، تا لب گور او را دنبال مي كرد. فرانسه هنوز نميداند كه آيا اين مرد همان شيطان بود كه براي دگرگون كردن «اخلاقيات» جسميت يافته بود، يا اينكه بزرگترين نثرنويس فرانسه پس از آناتول فرانس بود؟
او هنرمند بزرگي بود ، اما تنها كساني مي توانند او را دوست بدارند كه در مشكلات، آزارها و رنجهايي كه مي برد، سهيم باشند.

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
image.jpg

نویسنده انگلیسی که آثارش، ادبیات غربی را بسیار مورد تأثیر قرار داده‌است. شناخت او از زندگی زنان و مهارتش در گوشه و کنایه‌ها، اورا به یکی از مشهورترین رمان‌نویسان عصر خودش تبدیل کرده‌است.

YARAY

Registered User
لایک‌ها
164
مشاهده پیوست 134569

نویسنده انگلیسی که آثارش، ادبیات غربی را بسیار مورد تأثیر قرار داده‌است. شناخت او از زندگی زنان و مهارتش در گوشه و کنایه‌ها، اورا به یکی از مشهورترین رمان‌نویسان عصر خودش تبدیل کرده‌است.

Jane Auston
البته به کمک همسرم

YARAY

Registered User
لایک‌ها
164
ممنونم ببخشید من تازه اسباب کشی کردم هنوز adsl راه نیفتاده با این خطهای بدون پوزر پس ورد کانکت شدم که برای باز شدن هر صفحه باید دو رکعت نماز حاخت بخونم و 5-6 بار رفرش کنم.یکی از دوستان جور بنده رو بکشند تاپیک بالا باشه

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238

رمان نویس و نمایشنامه نویس فرانسوی و یکی از نویسندگان موج نو فرانسه بود که به‌عنوان نماد طغیان جوانان در پاریس بعد از جنگ دوم و شکوفایی عصر اگزیستانسیالیسم توصیف شده‌است.

یکی از زنان فمینیستی است که در آوریل ۱۹۷۱ در اعتراض به ممنوعیت سقط جنین، «مانیفست ۳۴۳ زنی که غیرقانونی سقط جنین کرده‌اند» معروف به «مانیفست ۳۴۳ سلیطه» را امضا کرد. وی بدون عضویت در حزب سیاسی خاصی به اندیشه‌های سوسیالیستی نزدیک بود، در جنبشهای اجتماعی مه ۱۹۶۸ فعال بود، با ساخاروف و فیدل کاسترو ملاقات کرد و یکی از دوستان فرانسوا میتران رییس جمهور سوسیالیست فرانسه به شمار می‌آمد.

بالا