• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مستقیم کردم فایل های تورنت شما + دانلود با قیمتی مناسب

ashkan90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام... جدیدا اکثر فایل ها با بسته شدن سایت های شیرینگ در تورنت یافت میشن اما سرعت دانلود از تورنت (به خصوص در ایران) چون مستقیم نیست معمولا پایین هست... من تصمیم دارم با استفاده از سرور خودم تورنت ها و فایل مورد نیاز شما رو برای آسان دانلود شدن با حد اکثر سرعت اینترنت شما و کمترین هزینه (نسبت به اکانت های سایت های لیچ که بخش تورنت اون ها ام زیاد جالب نیست) مستقیم کنم... اگه ام خواستین خودمم میتونم براتون دانلود کنم و روی DVD ارسال کنم.
یکی از موتو های جست و جوی خوب تورنت که اکثر فایل هاش سالم و کامل هستند

*اگه دنبال نرم افزار، بازی، آلبوم موسیقی و فیلم خاصی (خارجی) هستین میتونید پیغام بدین.

قیمت مستقیم کردن تورنت (در صورت داشتن سیدر و سالم بودن فایل توررنت که در صورت تست کردن و خراب بودن هزینه ای در یافت نمیشه!!) هر گیگابایت 100 تومان برای هر 24 ساعت هست که من فایل شما رو روی سرورم نگه دارم تا شما بتونین دانلود کنین.
هزینه دانلود فایل هم گیگی 1000 تومن هست جدا از هزینه DVD و هزینه ارسال.

امید وارم بتونم کمکی کنم که شما به فایل های با ارزشی که دنبالش هستین برسین.
با تشکر: اشکان بختیار

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
ای یادش به خیر ما گیگی 600 تومن حساب میکردیم و میکنیم (یعنی فایل تورنت را مستقیم میکردم بعدش دانلود میکردم و بعدم پست میکردم البته هزینه دی وی دی و پست جدا بود اما گرون داری میدی فک کنم من هنوزم همون 600 باهات حساب میکنم خواستی بگو :D)

pinfo

Registered User
لایک‌ها
28
ای یادش به خیر ما گیگی 600 تومن حساب میکردیم و میکنیم (یعنی فایل تورنت را مستقیم میکردم بعدش دانلود میکردم و بعدم پست میکردم البته هزینه دی وی دی و پست جدا بود اما گرون داری میدی فک کنم من هنوزم همون 600 باهات حساب میکنم خواستی بگو :D)

با سلام... جدیدا اکثر فایل ها با بسته شدن سایت های شیرینگ در تورنت یافت میشن اما سرعت دانلود از تورنت (به خصوص در ایران) چون مستقیم نیست معمولا پایین هست... من تصمیم دارم با استفاده از سرور خودم تورنت ها و فایل مورد نیاز شما رو برای آسان دانلود شدن با حد اکثر سرعت اینترنت شما و کمترین هزینه (نسبت به اکانت های سایت های لیچ که بخش تورنت اون ها ام زیاد جالب نیست) مستقیم کنم... اگه ام خواستین خودمم میتونم براتون دانلود کنم و روی DVD ارسال کنم.
یکی از موتو های جست و جوی خوب تورنت که اکثر فایل هاش سالم و کامل هستند

*اگه دنبال نرم افزار، بازی، آلبوم موسیقی و فیلم خاصی (خارجی) هستین میتونید پیغام بدین.

قیمت مستقیم کردن تورنت (در صورت داشتن سیدر و سالم بودن فایل توررنت که در صورت تست کردن و خراب بودن هزینه ای در یافت نمیشه!!) هر گیگابایت 100 تومان برای هر 24 ساعت هست که من فایل شما رو روی سرورم نگه دارم تا شما بتونین دانلود کنین.
هزینه دانلود فایل هم گیگی 1000 تومن هست جدا از هزینه DVD و هزینه ارسال.

امید وارم بتونم کمکی کنم که شما به فایل های با ارزشی که دنبالش هستین برسین.
با تشکر: اشکان بختیار
Alban Berg LULU Opera in three acts (DVD-R) (download torrent) - TPB
دوستان اینو ببینید دانلود میشه ؟ و هزینشو بگید

ashkan90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ashkan90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همچنان در صورت نیاز شما عزیزان در خدمت هستم... سوالی دارید همینجا بگید و لینک دارید برام پ.خ کنید.
با تشکر.

بالا