آژانس هواپیمایی
pop up

مسدود کردن سایت برای تمامی کاربران به جز ایرانی ها

شروع موضوع توسط darklord ‏2 سپتامبر 2007 در انجمن PHP

  1. darklord

    darklord Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,083
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    System32
    سلام دوستان

    میخوام سایتم برای IP تمام کشورها به جز ایران مسدود بشه (لیست IP های ایران رو میتونم گیر بیارم)

    اسکریپت آماده برای این کار سراغ دارین؟ فوریه... :(
     
  2. jhoseinii

    jhoseinii Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    154
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    PHP:
    $remote_ip $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    $res mysql_query(" select * from `iranian_ip_bin` where `ip`='$remote_ip' limit 1 ");
    if(
    mysql_num_rows($res)!=0){
      die(
    "Sorry, invalid ip");
    }
     
  3. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    چرا از بانک اطلاعاتی که سرعت رو هم کم کنه؟!
    شما می توانید با استفاده از برنامه ، نام کشور را بگیرید و بگید که اگر کشور مخالف مثلا Iran بود اطلاعات نمایش داده نشود.
     
  4. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
  5. darklord

    darklord Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,083
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    System32
    ممنون دوست عزیز، خیلی لطف کردین.
    اینtable_ip_bin چطوری باید تنظیم بشه؟


    ممکنه بیشتر توضیح بدی؟ یا مثال بزنی؟
     
  6. darklord

    darklord Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,083
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    System32

    ممنونم. ظاهرا همین میتونه کارم رو راه بندازه. :happy:
     
  7. boxilink
  8. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    ببین خب یک سری از سایت ها هستند که با عضو شدن در آنها یک آدرس می دهند که با querystring که مقدارش آی پی مورد نظر شما هست کلمه اختصاری کشور رو می دهند. مثلا اینجوری: test.com/ip.php?ip=yourip و در صفحه می نویسه که IR مثلا

    حالا با یک BaseUrl میشه این مقدار رو به یک برنامه تبدیل کرد و گفت مثلا اگر کشور بازدیدکنندده که اختصاری اون با BaseUrl گرفته شده مخالف IR بود اطلاعات رو نمایش نده.

    مثلا این سایت : http://maxmind.com با وارد کردن آی پی ای که توسط یک آدرس به شما داده میشود کد اختصاری کشور وارد شونده رو می ده.
     
  9. bishtar

    bishtar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    211
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    هرکجا بغیر از اینجا
    می تونی از سایت http://www.ripe.net استفاده کنی الان سایت www.persianstat.com هم از این سایت استفاده می کنه.سرویسش رایگانه و می تونی عضو بشی و از خدماتش استفاده کنی. عیبی که داره بروز نبودن بانک اطلاعاتیش هست.

    سایتهای زیادی هستن که اطلاعات IP رو می دن و اکثرا یا پولی هست یا اینکه محدودیت دفعات استفاده رو داره .

    بهترین و دقیقترین نتایج از سایت www.cmyip.com می تونی بگیری که یکم کد نویسی داره (فقط سه خط کد PHP) ولی بانک اطلاعاتیش واقعا بروز و نتایجش هم کاملا قابل اعتماد هست هیچ محدودیتی هم فعلا نداره.
     
  10. vbigdeli

    vbigdeli کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,899
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    *.*.*
    کد کدوم زبان را می خواهید؟ php ?؟ راستی به این بخش که ربطی نداره!
     
  11. bishtar

    bishtar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    211
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    هرکجا بغیر از اینجا
    حرف شما درسته ایجا بازارچه هست نه انجمن برنامه نویسی وب و از ایجور چیزا
    در ضمن من نژاد پرست نیستم php , perl , peyton,asp,.... باهم فرقی نداره فقط هرکسی یجور کارشو باهاشون انجام می ده همین.
     
  12. darklord

    darklord Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,083
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    System32
    یه اشتباه تو جابجایی تاپیک بود. به لطف مدیرا حل شد.