• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشارکت در یک ایده فراملی: WebOnLED.com نمايش اطلاعات وب روي LED

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
سرانجام ایده ای که حدود یک ماه پیش در پرشین تولز مطرح کردم: http://forum.persiantools.com/t218186.html را توانستیم با تست کامل به مرحله اجرا نزدیک کنیم، خوشبختانه GPRS ایرانسل خیلی خوب جواب داد و با توجه به حجم بسیار فشرده شده اطلاعات ارسالی جهت نمایش روی LED (با فرمت هگزادسیمال) هزینه آن به نسبت GSM (ارسال sms) نیز به مراتب به صرفه تر است، وضعیت آنتن دهی آن را هم در مکانهای مختلف چک کردیم و از این لحاظ نیز تقریبا مشکلی وجود ندارد، سرعت ارسال و نمایش اطلاعات روی LED نیز فوق العاده است و امکان نمایش روی هر اندازه ای وجود دارد.

به جرات می توانم بگویم که این ایده نمایش اطلاعات وب روی LED در سطح جهانی قابل مطرح شدن می باشد و درصدد هستیم که آن را نه تنها در ایران بلکه در دیگر کشورها نیز عرضه نماییم.

همانطورکه در یک صفحه نمونه جهت معرفی این ایده در سایت www.webonled.com مطرح شده، امکانات متعددی برای این LED قابل تعریف هستند که برخی از آنها عبارتند از:

• امكان انتخاب نمايش آنلاين انواع اطلاعات اينترنتي از قبيل اخبار روز، تقويم و ساعت، اطلاعات هواشناسي، نرخ ارز، سكه و ...
  • امكان ثبت و تغيير اطلاعات در هر مكان از طريق اينترنت و يا ارسال پيامك
  • امكان كسب درآمد با جذب تبليغات اينترنتي در سيستم ادگاه

این LED قابلیت نصب در هر نوع مكان عمومي، تجاري، اداري و خانگي را دارد و امکان اهداي رايگان آن در صورت نصب در مكانهاي پر رفت و آمد و مشاركت در زمينه تبليغات نیز قرار داده شده است.

قیمت این LED نیز مناسب خواهد بود و با کلیه تجهیزات مورد نیاز با توجه به اندازه انتخاب شده بین 100 تا 300 هزار تومان تخمین زده می شود، هزینه برق مصرفی هم از یک لامپ کوچک کم مصرف هم کمتر خواهد بود، البته این در حالت تک رنگ است و تابلوهای رنگی مسلما قیمتهای بالاتری خواهند داشت.

به هر حال شرایط برای اجرای کار کاملا مهیا است و طرح مربوط به مشارکت وبمسترها در عرضه این محصول را نیز در نظر داریم، امیدواریم با همکاری دوستان بتوانیم کار را به نحو احسن انجام دهیم.

Last edited:

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
اینی که شما دارید، با اینی که توی بانک ها و مکان های دیگه هست فرقش چیه؟

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
اینی که شما دارید، با اینی که توی بانک ها و مکان های دیگه هست فرقش چیه؟

LED تنها یک دستگاه خروجی است و خروجی کار ما می تواند حتی روی LED هم نباشد، کار اصلی ما در این پروژه طراحی یک سامانه مدیریت تحت وب جهت نمایش اطلاعات اینترنتی روی خروجیهایی مانند LED است، این کار ارتباط مستقیمی با سیستم تبلیغاتی ادگاه دارد، این امکان که یک آگهی هوشمند به طور مثال در زمینه دارو نه تنها در سایتهای مرتبط پزشکی نمایش داده شود بلکه بر روی LED هایی که در داروخانه ها، اتاقهای انتظار پزشکان و غیره وجود دارند نیز به نمایش درآید می تواند یک شیوه تبلیغی بسیار کارآمد باشد.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوست عزيز اين كار براي وبمستر ها ايا مي تواند مفيد باشد و ازش كسب درامد كرد .
در ضمن بسيار خوشحال هستم كه توانستيد اين طرح را عملي كنيد
اگر بتوانيد طرح به ازاي نمايش هم دوباره راه بيندازيد عالي مي شود

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزيز اين كار براي وبمستر ها ايا مي تواند مفيد باشد و ازش كسب درامد كرد .
در ضمن بسيار خوشحال هستم كه توانستيد اين طرح را عملي كنيد
اگر بتوانيد طرح به ازاي نمايش هم دوباره راه بيندازيد عالي مي شود

فرق وبمسترها با دیگران در این است که آنها دانش و تسلطی در زمینه وب دارند که بقیه ندارند یا کمتر دارند، کسانی موفق هستند و می توانند درآمدی ایده آل کسب کنند که از این مهارت خود به روشها مختلف بهره ببرند و خود را محدود به یک یا دو شیوه خاص نکنند، شاید کم دردسرترین روش کسب درآمد اینترنتی به این صورت باشد که شما سایت یا وبلاگی را طراحی کنید و یک کد تبلیغاتی مثل کد ادگاه در آن قرار دهید و به ازای هر بار مشاهده و کلیک درامدی کسب کنید، البته مسلما تلاش و کوشش بسیاری لازم است تا این سایت بتواند به تعداد بازدیدکننده بالایی برسد تا این درآمد ارزشمند باشد.

به نظر من این ایده LED یک فرصت است برای وبمسترها تا قلمرو کاری خود را گسترش دهند، مثل این فیلمهایی که مربوط به آینده هست و یک سری از طریق شبکه اینترنت نه تنها دنیای مجازی را مدیریت می کنند بلکه در دنیای واقعی نیز کارهایی را در دست خود می گیرند. این LED می تواند از اولین ابزار این کار باشد، شما در خانه پشت یک کامپیوتر نشسته اید و تعیین می کنید در فلان شهر، فلان منطقه، در فلان پاساژ که مردم زیادی در رفت و آمد هستند، یک LED چه چیزی را به آنها نمایش دهد.

E110

Registered User
لایک‌ها
13
سلام

طرح بسیار خوبی هست
ضمن اینکه وبمسترها رو هم کنار دنیای واقعی مردم قرار میده که میتونه به فرهنگ سازی بیشتر اینکه میشه به وبمستری هم مثل یه شغل نگاه کرد کمک میکنه

البته یه موردی هم هست که شما نباید هر چیزی رو توی این تابلوها نشون بدید و کلا با بررسی قبلی اجازه نمایش بدید. یعنی مدیریت میخواد

موفق باشید و شخصا منتظر پیاده سازی هر چه سریع تر این طرح هستم

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

طرح بسیار خوبی هست
ضمن اینکه وبمسترها رو هم کنار دنیای واقعی مردم قرار میده که میتونه به فرهنگ سازی بیشتر اینکه میشه به وبمستری هم مثل یه شغل نگاه کرد کمک میکنه

البته یه موردی هم هست که شما نباید هر چیزی رو توی این تابلوها نشون بدید و کلا با بررسی قبلی اجازه نمایش بدید. یعنی مدیریت میخواد

موفق باشید و شخصا منتظر پیاده سازی هر چه سریع تر این طرح هستم

با سلام و تشکر، من هم واقعا اعتقاد دارم در آینده نزدیک وبمستری به یک شغل پردرآمد تبدیل خواهد شد، در اصل خیلی از کارهای روزانه وابسته به این قشر خواهد بود، دیگر اهمیت ندارد طرف کدام شهر یا حتی کشور زندگی می کند، می تواند با دسترسی به اینترنت یک درآمد بالا برای خود تامین کند.

در مورد مسئله دوم، ما مسلما باید قبل از نمایش بررسی کنیم، این کار دیگه واقعا شوخی بردار نیست، اگر یادتان باشد یک اتفاقی چند وقت پیش در کرج پیش آمد و عکسها و مطالی ناجور روی یک تابلو به نمایش درآمد چه بازتاب گسترده ای در کشور داشت و چه قدر عکس از آن در اینترنت پخش شد.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
یک نکته جالب این است که در LED هم ظاهرا بهترین فونت همان Tahoma هست، امروز تقریبا با هرچی فونت در کامپیوترم داشتم مطلب ارسال کردم و واقعا هیچکدام به خوانایی این فونت نبود، این هم یک سلام از WOL به بچه های PT:

PT.jpg

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
یک دنیای پیشرفته با تجهیزات هوشمند الکترونیکی!

شما در منزل هستید!
LED داخل آشپزخانه نمایش می دهد شما به ... نیاز دارید.
از منزل خارج می شوید، LED داخل آسانسور نشان می دهد، شارژ این ماه .... مهلت پرداخت .... .
در خیابان یک تاکسی حرکت می کند که در LED بالای آن نوشته مقصد .... سوار می شوید.
به فروشگاه می رسید، در LED مشاهده می کنید .... موجود است، خریدها را انجام می دهید.
در راه برگشت هم LED های تبلیغاتی مختلفی را در سطح شهر مشاهده می کنید.
....

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
فکر کنم استقبال خوبی از این طرح بشه مخصوصآ موقع انتخابات، کاندید ها بفهمن همچنین سیستمی وجود داره برای تبلیغ هجوم میارن به ادگاه بیشتر آقایون کاندید! وضع مالی خیلی خوبی هم دارن نفری 70-60 میلیون ازشون بگیرید تبلیغاتشون رو با یه اس ام اس بفرستید کل شهر روی بیلبورد ها کلی کیف میکنن واقعآ هم موثر خواهد بود، اگه سیستم رو طوری گسترش بدید تبلیغات مثلآ روی LED مایکروفر داخل آشپز خونه هم نشون داده بشه عالی میشه

E110

Registered User
لایک‌ها
13
من یه پیشنهاد دارم...

شما تجهیزات رو رایگان بدید و هم اینکه به نمایش دهندگان پورسانت بدید
مثلا یه تاکسی یا یه اتوبوس بین شهری... در ساعت کاریشون مثلا 8 تا 20 که خودشون بیان و از شما تابلو رو بگیرن
البته بدیهیه که قبل از اون باید شدیدا به معرفی این تکنولوژی بپردازید... حتی اگه بشه تبلیغات تلویزیونی

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
می شه یه لید به هرکسی داد تا رو کول پشتیش کیفش نصب کنه اگهی بگیره تو خیابون اینور اونور میره تبلیغم نشون بده

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
بچه ها ماشالا همشون پر از ایده اند... :دی

خیلی خوبه که نظر داده میشه تو این فروم

منم برای آقای شهمیری آرزوی موفقیت دارم

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام

به نظر من مکانی که ال ای دی در اون نصب میشه باید دوتا نکته رو داشته باشه:
1. نصب ال ای دی در هر مکانی نباشه ، بلکه اول مکان های خوب رو شامل بشه. (حتی المقدور)
2. شرایط مکان نصب شده قابل چک کردن تغریباً آنلاین باشه.
البته اگر شرایط عرفی و قانونی اجازه این مورد دوم رو بده ...
پیروز باشید

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان هم ذوق ایده پردازی خوبی دارند و هم طنزپردازی، واقعا گستره تبلیغات حد و مرزی ندارد، می بینیم که از هر روشی برای تبلیغات استفاده میشه، شاید یک زمانی بشه روی LED ماکروفر هم وقتی تایمر کار نمی کنه یک عبارت تبلیغاتی نوشت، یا اینکه به قول دوستمان به هر نفر یک کوله پشتی بدیم که نقش یک LED سیار را بازی کند!

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
اصل ایده خارجیه منتها نه با لید با تگ های تبلیغاتی البته اونجا استقبال نشد

h67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
ادگاه!
آقای شهمیری خودتون هستین؟

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
بله خودم هستم، مطلبی هست بفرمایید.

h67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
بله خودم هستم، مطلبی هست بفرمایید.

ببینید درسته که می گن آدم باید از تجربیات دیگران استفاده کنه ولی این رو هم در نظر داشته باشید از تجربه و نظرات چه کسانی دارید استفاده می کنید.
شما که اندیشه های نو و بزرگ دارید توجه کنید کسانی که شما دارید اینجا باهاشون مشورت می کنید تنها کاری که بلد هستن اینه که یه سیستم آماده بیارن بالا صبح تا شب مطلب بندازن توش. البته این افراد خوب می تونن برای شما درآمدزا باشن و تنها کاری که از پسشون بر میاد اینه که کد رو بزارن تو قالبشون و به ازای نمایش یا کلیک درآمد کسب کنند و دیگر هیچ... (بی احترامی نشه ولی چیزی که واقعا هست)

شما یه سیستم بدون ایراد و با همکاری مدیران بازرگانی متخصص و برنامه نویس حرفه ای بده بیرون. (همکاری با شرکت هایی مثل kaspid , PT , bashash...)
بعد به اطلاع رسانه ها برسون و یک تبلیغات گسترده و انفجاری انجام بده. نه تنها این اعضای اینجا میان عضو میشن و استفاده می کنن بلکه بسیاری از وبمسترای حرفه ای و شرکت های بزرگ هم به شما می پیوندند.

موفقیت های بزرگ یه تنه بدست نمیاد. (حداقل برای تاسیس گوگل 2 نفر متخصص بودن همینطور یاهو همینطور مایکروسافت و ... ) اینا مثال هایی بودن که همه ما می شناسیمشون
شما باید هدفتون برای مثال کلوب باشه. بلاگفا باشه که این نمونه سایت ها از شما تبلیغ بگیرن.

می دونین چقدر تبلیغات بلاگفا و کلوب واسه کاربرانش آزاردهنده هست؟
می دونین تبلیغات واقعا هدفمند چقدر تو اینترنت و صفحات وب ایران احساس نیاز میشه؟

مردم عادی به شرکتهای تبلیغاتی توجه نمی کنند حتی آنهایی که دارای برند هستن! اینو حاضرم بهتون ثابت کنم.
(پخش تراکت) تو تهران این نمونه تبلیغات زورکی زیاده. تبلیغاتی که فقط باعث کثیفی شهر و آزار مردم میشه. من همیشه تو خیابون کسانی رو می بینم که در حال تراکت پخش کردن هستند یا بدون اجازه می ندازن تو ماشین یا اگر پیاده باشی میان تو سینه طرف تا آگهیشونو بگیری. معمولا خانم ها وقتی از کنار تراکت پخش کن ها رد میشن دستشون رو به صورت گارد دفاعی جلو میگیرن. (من اسم اینو می زارم تجارت کثیف!)

من با ایده LED با این شیوه کاملا مخالفم! چرا شما از وبمسترا این سوال رو می پرسید. این تبلیغات رو قراره مردم عادی ببینند. چرا از اونا نظر سنجی نمی کنید؟ شاید اصلا هیچ توجهی به این آگهی ها نکنن! مثل بی توجهی به تراکت های تبلیغاتی...

بزارید موضوع رو باز کنیم. شما ادگاه رو داری. برای اطلاع رسانی به مردم مشکل داری چرا؟ به دلیل اینکه رسانه های تبلیغاتی نمی تونن شما رو تبلیغ کنن چون براشون رقیب حساب میشید. خوب پس چه راهی هست که این نوع رسانه ها و صاحبان برند شمارو به عنوان یک شرکت تبلیغات اینترنتی قبول کنن.
ببینید تنها راهی که هست باید ادگاه رو با یه سیستم دیگه ترکیب کنید. ایده LED می تونه موثر باشه اما نباید تبلیغاتی باشه. حس خوب بایـــــــــد به مردم انتقال داده بشه. (خدمات رایگان باید با تبلیغات مچ بشه. فقط به سیستم ادگاه و تبلیغات بسنده نکنید)

من حاضرم برای سوار شدن روی یک ترن هوایی که با سرعت سرسام آوری که به صورت برعکس حرکت می کنه 1 میلیون تومن هزینه کنم چون واقعا به من حس خوبی میده!

من حاضرم برای آگهی در گوگل برای هر کلیک تا 100$ هزینه کنم، چون به من حس خوبی میده وقتی می بینم اسم برند من میان هزاران برند معروف دیگه توی سایتی به این عظمت نشون داده میشه و این اعتماد مشتریان منو بیشتر می کنه.
من معتقدم قبل از هر موفقیت بزرگی یه 20 باری باید شکست خورد. کاری که من همیشه انجام میدم تا اون چیزی که تو ذهنم هست رو به شکلی که می خوام بنا کنم (اول هر پروژه ای اینقدر شکست می خورم تا دیگه هیچ راهی برای شکست خوردنم نمونه! )

من حاضرم تمام ضرری که تا این مدت کردی که فکر نمی کنم بیشتر از 150 میلیون باشه یکجا بهت بدم که فقط ادگاه رو تعطیلش کنی برای همیشه. این کارو می کنی؟
مسلما این کارو نمی کنید چون به هدفی که انتخاب کردید متعهد هستین. هدفتون این نباشه که رقبا رو کنار بزنید یا یه گوگل ایرانی بسازید. همیشه هدفتون باید بر این اساس باشه که نیار نیازمندان باشید. به همین سادگی...

شما زمانی چیزی را به دست می‌آورید که قدرت نگهداری آن را داشته باشید. (می تونید درباره قدرت نگهداری از وبلاگ دوست خوبم رحیم نظری دیدن کنید بازاریابی الکترونیکی به زبان ساده - قانون دوم نظری یا اصل قدرت نگهداری)

من طرحی دارم که ضمانت محضری به شما می دم بعد از اجرا پس از 3 ماه، حداقل ماهانه 300 میلیون تومان خالص در ماه درآمد داشته باشید و در صورتی که پروژه شکست خورد من به شما 1 میلیارد تومان خسارت می دم.
ولی در ازای این طرح 1 میلیارد تومان میگیرم. آیا این کار رو می کنید؟

من دیگه وقت نمی کنم به دلیل محدودیت زمانی به اینجا سر بزنم ولی این email یاهو من هست در خدمت دوستان نوآور هستم. georgehour

به قول بزرگ مرد عظیم سیلیکون ولی (استیو):

حریص باشید...
دیوانه باشید...

بالا