ppro
Registered User
ببینید درسته که می گن آدم باید از تجربیات دیگران استفاده کنه ولی این رو هم در نظر داشته باشید از تجربه و نظرات چه کسانی دارید استفاده می کنید.
شما که اندیشه های نو و بزرگ دارید توجه کنید کسانی که شما دارید اینجا باهاشون مشورت می کنید تنها کاری که بلد هستن اینه که یه سیستم آماده بیارن بالا صبح تا شب مطلب بندازن توش. البته این افراد خوب می تونن برای شما درآمدزا باشن و تنها کاری که از پسشون بر میاد اینه که کد رو بزارن تو قالبشون و به ازای نمایش یا کلیک درآمد کسب کنند و دیگر هیچ... (بی احترامی نشه ولی چیزی که واقعا هست)
شما یه سیستم بدون ایراد و با همکاری مدیران بازرگانی متخصص و برنامه نویس حرفه ای بده بیرون. (همکاری با شرکت هایی مثل kaspid , PT , bashash...)
بعد به اطلاع رسانه ها برسون و یک تبلیغات گسترده و انفجاری انجام بده. نه تنها این اعضای اینجا میان عضو میشن و استفاده می کنن بلکه بسیاری از وبمسترای حرفه ای و شرکت های بزرگ هم به شما می پیوندند.
موفقیت های بزرگ یه تنه بدست نمیاد. (حداقل برای تاسیس گوگل 2 نفر متخصص بودن همینطور یاهو همینطور مایکروسافت و ... ) اینا مثال هایی بودن که همه ما می شناسیمشون
شما باید هدفتون برای مثال کلوب باشه. بلاگفا باشه که این نمونه سایت ها از شما تبلیغ بگیرن.
می دونین چقدر تبلیغات بلاگفا و کلوب واسه کاربرانش آزاردهنده هست؟
می دونین تبلیغات واقعا هدفمند چقدر تو اینترنت و صفحات وب ایران احساس نیاز میشه؟
مردم عادی به شرکتهای تبلیغاتی توجه نمی کنند حتی آنهایی که دارای برند هستن! اینو حاضرم بهتون ثابت کنم.
(پخش تراکت) تو تهران این نمونه تبلیغات زورکی زیاده. تبلیغاتی که فقط باعث کثیفی شهر و آزار مردم میشه. من همیشه تو خیابون کسانی رو می بینم که در حال تراکت پخش کردن هستند یا بدون اجازه می ندازن تو ماشین یا اگر پیاده باشی میان تو سینه طرف تا آگهیشونو بگیری. معمولا خانم ها وقتی از کنار تراکت پخش کن ها رد میشن دستشون رو به صورت گارد دفاعی جلو میگیرن. (من اسم اینو می زارم تجارت کثیف!)
من با ایده LED با این شیوه کاملا مخالفم! چرا شما از وبمسترا این سوال رو می پرسید. این تبلیغات رو قراره مردم عادی ببینند. چرا از اونا نظر سنجی نمی کنید؟ شاید اصلا هیچ توجهی به این آگهی ها نکنن! مثل بی توجهی به تراکت های تبلیغاتی...
بزارید موضوع رو باز کنیم. شما ادگاه رو داری. برای اطلاع رسانی به مردم مشکل داری چرا؟ به دلیل اینکه رسانه های تبلیغاتی نمی تونن شما رو تبلیغ کنن چون براشون رقیب حساب میشید. خوب پس چه راهی هست که این نوع رسانه ها و صاحبان برند شمارو به عنوان یک شرکت تبلیغات اینترنتی قبول کنن.
ببینید تنها راهی که هست باید ادگاه رو با یه سیستم دیگه ترکیب کنید. ایده LED می تونه موثر باشه اما نباید تبلیغاتی باشه. حس خوب بایـــــــــد به مردم انتقال داده بشه. (خدمات رایگان باید با تبلیغات مچ بشه. فقط به سیستم ادگاه و تبلیغات بسنده نکنید)
من حاضرم برای سوار شدن روی یک ترن هوایی که با سرعت سرسام آوری که به صورت برعکس حرکت می کنه 1 میلیون تومن هزینه کنم چون واقعا به من حس خوبی میده!
من حاضرم برای آگهی در گوگل برای هر کلیک تا 100$ هزینه کنم، چون به من حس خوبی میده وقتی می بینم اسم برند من میان هزاران برند معروف دیگه توی سایتی به این عظمت نشون داده میشه و این اعتماد مشتریان منو بیشتر می کنه.
من معتقدم قبل از هر موفقیت بزرگی یه 20 باری باید شکست خورد. کاری که من همیشه انجام میدم تا اون چیزی که تو ذهنم هست رو به شکلی که می خوام بنا کنم (اول هر پروژه ای اینقدر شکست می خورم تا دیگه هیچ راهی برای شکست خوردنم نمونه! )
من حاضرم تمام ضرری که تا این مدت کردی که فکر نمی کنم بیشتر از 150 میلیون باشه یکجا بهت بدم که فقط ادگاه رو تعطیلش کنی برای همیشه. این کارو می کنی؟
مسلما این کارو نمی کنید چون به هدفی که انتخاب کردید متعهد هستین. هدفتون این نباشه که رقبا رو کنار بزنید یا یه گوگل ایرانی بسازید. همیشه هدفتون باید بر این اساس باشه که نیار نیازمندان باشید. به همین سادگی...
شما زمانی چیزی را به دست میآورید که قدرت نگهداری آن را داشته باشید. (می تونید درباره قدرت نگهداری از وبلاگ دوست خوبم رحیم نظری دیدن کنید بازاریابی الکترونیکی به زبان ساده - قانون دوم نظری یا اصل قدرت نگهداری)
من طرحی دارم که ضمانت محضری به شما می دم بعد از اجرا پس از 3 ماه، حداقل ماهانه 300 میلیون تومان خالص در ماه درآمد داشته باشید و در صورتی که پروژه شکست خورد من به شما 1 میلیارد تومان خسارت می دم.
ولی در ازای این طرح 1 میلیارد تومان میگیرم. آیا این کار رو می کنید؟
من دیگه وقت نمی کنم به دلیل محدودیت زمانی به اینجا سر بزنم ولی این email یاهو من هست در خدمت دوستان نوآور هستم. georgehour
به قول بزرگ مرد عظیم سیلیکون ولی (استیو):
حریص باشید...
دیوانه باشید...
شما منو یاد چیپست h67 اینتل میندازید ...
شما طرح تون رو خیلی ارزون نمیفروشید ؟ 300*12=3600 خالص سال اول ! پس معلومه که ... too good to be true