• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره براي خريد مودم adsl تا قيمت هفتاد هزار تومان

tape

Registered User
لایک‌ها
505
سلام دوستان تا اين رنج هر مدلي كه خوبه رو لطفا معرفي كنيد و ويژگي هاشو بنويسيد . و توي مودم ها بهترين مارك رو كه معروفتره و كا رايي بهتري داره رو معرفي كنيد.
نظر خودم روي مدل 2730u d-link نظرتون چيه؟
حالا تا اين رنج قيمت اگه asus باشه بهتره يا d-link?

shahkey

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوستان تا اين رنج هر مدلي كه خوبه رو لطفا معرفي كنيد و ويژگي هاشو بنويسيد . و توي مودم ها بهترين مارك رو كه معروفتره و كا رايي بهتري داره رو معرفي كنيد.
نظر خودم روي مدل 2730u d-link نظرتون چيه؟
حالا تا اين رنج قيمت اگه asus باشه بهتره يا d-link?
هرچی میگیری asus نگیر!
هم وایرلس و هم کابلیش دهن منو صاف کرده!
وایرلس zyxel یکی از دوستام داره خیلی خوبه
قبلا 60 گرفته بود
الان نمیدونم چنده

aras71

Registered User
لایک‌ها
38
هرچی میگیری asus نگیر!
قبلا 60 گرفته بود
الان نمیدونم چنده

من ایسوز دارم خوشبختانه مشکلی هم نداشته .مشکل مال شما چی بود؟

yasin.r

Registered User
لایک‌ها
120
هرچی میگیری asus نگیر!
قبلا 60 گرفته بود
الان نمیدونم چنده
دوست عزیز دلیل نارضایتی شما از مودم چی بود؟
من ایسوز دارم خوشبختانه مشکلی هم نداشته .مشکل مال شما چی بود؟
شما از مودم خودت راضی بودی؟
من میخوام از یکی از کاربران این سایت یه مودم ایسوس بخرم به نظر شما بخرم یا نه؟

tape

Registered User
لایک‌ها
505
نظرتون رو در مورد اين مدل اگه داشتين نگفتين؟مدل 2730u d-link

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
نظرتون رو در مورد اين مدل اگه داشتين نگفتين؟مدل 2730u d-link

دوست عزیز نظر من ایسوس این مدل هستش . عالیه.
رایانه و ماشین های اداری :: مودم :: مودم ADSL :: مودم روتر وایرلس :: مودم روتر وایرلس و هاب ADSL DSL-N10 - گارانتی رهنمون فناوری اطلاعات‎ - چاره: فروشگا

از این مدل ( d link ) یک نفر داشت توی همین فروم راضی نبود میگفت مدل قبلی خیلی بهتره. 2640 u

H@SSS@N

Registered User
لایک‌ها
25
یه دونه D-Link 2640u اکبند (پلمب) دارم با گارانتی ایزی خواستی خبرم کن مودم خوبیه و کسایی که داشتن راضی بودن

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
هرچی میگیری asus نگیر!
قبلا 60 گرفته بود
الان نمیدونم چنده

جالبه برای من دقیقا برعکس شما بوده! زایکسل داشتم اذیت می کرد وایرلسش.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
جالبه برای من دقیقا برعکس شما بوده! زایکسل داشتم اذیت می کرد وایرلسش.

منم موافقم.
ما هم الان توی شرکت اکسس پوینت زایکسل داریم وایرلسش اذیت میکنه قطع میشه. در صورتی که کسانی که با کابل بهش وصلن مشکلی ندارن. الانم با کابل همگی وصل هستیم و عملا از وایرلسش به ندرت استفاده میکنیم.
ولی در کل بخوای حساب کنید شانسی هستش.

tape

Registered User
لایک‌ها
505
دوستان فرق 2 محصول linksys و D-link از نظر كيفيت كارايي چيه؟آخه رفتم جايه يه فروشنده 2 مدل رو از اين 2 مارك ديدم D-link 66000 بود linksys 95000 ميگم كيفيت در كل چقدر تفاوت داره ميگه فرق اين 2 تا مثل فرق بنز وهيوندايه !! با تفاوت 29000! تو دلم گفتم اما در واقعيت 200 ميليونه! حالا دوستاني كه داشتن ما اين 2 مدل رو با مدل هاي كه شبيه هم هستند و ويژگي هاي مشابهي دارند كنار هم بذاريم با اين فاصله كم از نظر قيمت چه معايب و مزيت هايي نسبت به هم دارند؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوستان فرق 2 محصول linksys و D-link از نظر كيفيت كارايي چيه؟آخه رفتم جايه يه فروشنده 2 مدل رو از اين 2 مارك ديدم D-link 66000 بود linksys 95000 ميگم كيفيت در كل چقدر تفاوت داره ميگه فرق اين 2 تا مثل فرق بنز وهيوندايه !! با تفاوت 29000! تو دلم گفتم اما در واقعيت 200 ميليونه! حالا دوستاني كه داشتن ما اين 2 مدل رو با مدل هاي كه شبيه هم هستند و ويژگي هاي مشابهي دارند كنار هم بذاريم با اين فاصله كم از نظر قيمت چه معايب و مزيت هايي نسبت به هم دارند؟

دوست عزیز
بذار اینجوری بگم. شما اگه مودم 50 تومنی بخری یا 300 تومنی هر دو مودم adsl هستند و تفاوت فقط توی امکاناتشون هست.
مگه شما میخواید غیر اتصال به اینترنت کار دیگه ای انجام بدین؟؟؟؟؟
به نظر من اصلا لازم نیست شما برید مودم 120 یا 300 تومنی بخرین. همین دلینک 2640 هم کارتون را راه میندازه.
واقعا میگم کسی که میره لینک سیس میخره فقط به خاطر اسمش میگیره. مگر نه از هیچ کدوم از امکانات اضافش استفاده نمیکنه.

tape

Registered User
لایک‌ها
505
دوست عزیز
بذار اینجوری بگم. شما اگه مودم 50 تومنی بخری یا 300 تومنی هر دو مودم adsl هستند و تفاوت فقط توی امکاناتشون هست.
مگه شما میخواید غیر اتصال به اینترنت کار دیگه ای انجام بدین؟؟؟؟؟
به نظر من اصلا لازم نیست شما برید مودم 120 یا 300 تومنی بخرین. همین دلینک 2640 هم کارتون را راه میندازه.
واقعا میگم کسی که میره لینک سیس میخره فقط به خاطر اسمش میگیره. مگر نه از هیچ کدوم از امکانات اضافش استفاده نمیکنه.

درسته يه مودم D-link 2730u هم امكاناته زيادي داره كه اصلا استفاده نميشه .من گيرم تو اين بود كه كيفيت قطعات شايد خيلي بالاتر باشه كه با تحقيق بيشتر متوجه شدم همه تقريبا از نظر كيفيت تو يه رنج هستند اما همين امكاناتي كه عرض كرديد قيمت ها رو فاصله مي اندازه اما كسايي هم بودن كه به شدت از مارك linksys هم ناراضي بودن.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
درسته يه مودم D-link 2730u هم امكاناته زيادي داره كه اصلا استفاده نميشه .من گيرم تو اين بود كه كيفيت قطعات شايد خيلي بالاتر باشه كه با تحقيق بيشتر متوجه شدم همه تقريبا از نظر كيفيت تو يه رنج هستند اما همين امكاناتي كه عرض كرديد قيمت ها رو فاصله مي اندازه اما كسايي هم بودن كه به شدت از مارك linksys هم ناراضي بودن.

من خودم یکی از اونام.
بی چارمون کرد از دوتا شرکت هم سرویس گرفتیم. هی قطع میشد. بعد 1ساعت 2 یا حتی 1 روز طول میکشید وصل بشه. زنگ میزدیم پشتیبانی حتی 1 بار درخواست پشتیبانی حضوری کردیم. باز همون آش و همون کاسه. بالاخره رفتیم دلینک 2640 گرفتیم الان 2 سال داریم استفاده میکنیم هیچ مشکلی هم نبوده.

amirh2004

Registered User
لایک‌ها
2
من خودم یکی از اونام.
بی چارمون کرد از دوتا شرکت هم سرویس گرفتیم. هی قطع میشد. بعد 1ساعت 2 یا حتی 1 روز طول میکشید وصل بشه. زنگ میزدیم پشتیبانی حتی 1 بار درخواست پشتیبانی حضوری کردیم. باز همون آش و همون کاسه. بالاخره رفتیم دلینک 2640 گرفتیم الان 2 سال داریم استفاده میکنیم هیچ مشکلی هم نبوده.
دوست من 27030U از 2640 هم بهتره هم جدیدتر با تکنولوژی بالاتری N ساپورت میکنه که 2640 نمیکنه از نظر آنتن هم قویتره ظاهرش هم شیک تره من 2640 داشتم زیاد که کار میکردی داغ میکردو چت میزد

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوست من 27030U از 2640 هم بهتره هم جدیدتر با تکنولوژی بالاتری N ساپورت میکنه که 2640 نمیکنه از نظر آنتن هم قویتره ظاهرش هم شیک تره من 2640 داشتم زیاد که کار میکردی داغ میکردو چت میزد

دوست عزیز سلام
من تجربه خودم و گفتم و در مورد مدلی که شما پیشنهاد دادین گفتم چند نفر توی همین فروم گفتن اذیتشون کرده. ولی از نظر مشخصات که خیلی بهتر از 2640 هستش.

tape

Registered User
لایک‌ها
505
من خودم یکی از اونام.

فكر كنم شما از مدل linksys كه داشتين ناراحت بودين ؟درسته؟

بالا