• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید ایبوک ریدر تا 250 هزار تومان

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
سلام من میخام یه ایبوک ریدر بخرم..نمیدونم چی باید بگیرم سونی که گرونه یه خورده..نوک یا کیندل یا مارک های دیگه (مثلا مارک چینی خوب) میشه با قیمت زیر 250 گیر آورد؟ چه مدلی؟
بی زحمت مدلی معرفی کنید که بشه PDF فارسی هم باهاش خوند
مرســــــــــــــی

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
این مبحث ایبوک ریدر همینو بهت بگم که یه دنیا مطلبه و با تبلت به طور کلی متفاوته.
به اینجا بیا همه چی دستگیرد میشه
انجمن کتابخوان

partotelecom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام من میخام یه ایبوک ریدر بخرم..نمیدونم چی باید بگیرم سونی که گرونه یه خورده..نوک یا کیندل یا مارک های دیگه (مثلا مارک چینی خوب) میشه با قیمت زیر 250 گیر آورد؟ چه مدلی؟
بی زحمت مدلی معرفی کنید که بشه PDF فارسی هم باهاش خوند
مرســــــــــــــی

فروشگاه اینترنتی کاتالوگ

هم توضیح فنی داده و هم قیمت هاش مناسب تره و تنوع دستگاهاش هم بیشتره .

ولی پیشنهاد شخصی خودم sony t1 هستش اگه یه خورده بیشتر هزینه کنی یه عمر راحتی بی دردسر...

www.dgcatalog.com

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
فروشگاه اینترنتی کاتالوگ

هم توضیح فنی داده و هم قیمت هاش مناسب تره و تنوع دستگاهاش هم بیشتره .

ولی پیشنهاد شخصی خودم sony t1 هستش اگه یه خورده بیشتر هزینه کنی یه عمر راحتی بی دردسر...

www.dgcatalog.com

اتفاقاً سونی اصلاً پیشنهاد نمیشه . نوک تاچ مناسب تره .

pharma

Registered User
لایک‌ها
459
سونی
گرونتره - رفرش صفحات بیشتره
قلم داره - آهنگ هم پخش میکنه (هندزفری )

نوک
ارزونترنینه - یه مدل داره چراغ داخلی داره
بدون قلمه - بدون خروجی صداست

هر دوشون روت میشن - ( نوک که روت بشه فارسی هم میشه! ) - هر دو ساخت چینن - هر دو برپایه اندروید 2.2 هستن
هیچ کدوم رو هم تو ایران با قیمت مناسب پیدا نمیکنید - یه تاپیک هست مال جناب تبلیغ باشی!!! - ایشون پستی براتون میخره و یا شرکت های مشابه
( قصد من تبلیغ یا معرفی هیچ کدوم از برند ها نیست ... با اکثرشون کار کردم - هیچ کدوم کامل نیستن - باید دقیق بدونید میخواید باهاش چی کار کنید )

پی دی اف فارسی رو هم با همشون میشه خوند - اما یه سری کتابها هستن که باد با نرم افزار های دیگه تبدیل کنید که تو سایز صفحه 6 قابل مطالعه باشه - در اون صورت کیندل دی ایکس رو پیشنهاد میکنم - منتها با بودجتون نمی خوره

خلاصه بهترین راه خرید پستی هست - اما یه ماهی طول میکشه
((( یه نیم نگاهی هم به کوبو تاچ و کیندل تاچ بنداز - منتها من پیشنهادم همون دوتا ست )))
یا حق

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
پیشنهاد میکنم برنامه تک شو که از من و تو پخش شد و به بررسی انواع تبلت و ایبوک ریدر پرداخت رو حتما ببینی. چون برای خرید خیلی به دردت میخوره

partotelecom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اتفاقاً سونی اصلاً پیشنهاد نمیشه . نوک تاچ مناسب تره .

من تجربه خودم رو میگم ، نوک در باز کردن pdf های فارسی مشکل داره یعنی زمان باز شدن هر فایل ؛ زمان ورق زدن و... آدمو پشیمون میکنه ، البته راه داره و باید یه برنامه هایی بریزی یا قبلش روی pdf ها (مخصوصا فونت هاشون) یه تغییراتی بدی . ولی sony مخصوصا t1 این مشکلو نداره و به معنای واقعی خوش دست تره !!!

البته کیفیت نوک تاچ رو هم کتمان نمیکنم ، به هر حال نسبی هستند.

اگه کمکی خواستین در خدمتم

بالاخره کسی از فروشگاه کاتالوگ خرید کرده یا نه ؟

Behnam rahbari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ببینید دوستان کتاب خوان بهترین ابزار برای کتا خواندن است من خودم مدل onyx خریدم عالیه
تازه فهمیدم واقعا مطالعه لذت بخشه
این مدل بهترین برند بازاره.c67 یکی از ارزانترین مدل هاشه و با کیفیت.
این برند بر عکس کیندل و کوبو که فارسی را پشتیبانی نمی کنن از فارسی به طور کامل پشتیبانی می کنه.
دارای اندرویده و این بدین معنی هست همه نرم افزارهای اندرویدی روش نصب میشه.
هارد و رمش بالا است.ازهمه مدل های بازار سر تذه.
کیفیت صغحه و قاب دستگاه عالیه و رزولوشنش از کیندل و کوبو بالاتره.
کیندل قابلیت نصب هیچ نرم افزاری نداره و تو خوندن پی دی اف فارسی مشکل داره.
تنها عیب اونیکس اینه که تو ایران کم پیدا میشه و تا اونجایی که من گشتم فقط این دو فروشگاه دارن
کمان رایانه ۸۸۷۸۵۱۳۰
و
سبحان رایانه با قابلیت مشاوره انلاین در تلگرامش که09124383509 است.

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
بین این 2 گوشی شما کدومو توصیه میکنید؟
https://www.digikala.com/Product/DKP-197065/گوشي-موبايل-اسمارت-مدل-Slide-II-S3750-دو-سيم-‌کارت

https://www.digikala.com/Product/DK...دل-Clio-L2-L3901-دو-سيم‌کارت#!/tab-techspecs/

مورد اول صفحه نمایش 5.5 اینچی 1280 × 720 | HD با تراکم 267 پیسل - سی پیو 4 هسته ایMediaTek MT6580 با فرکانس 1.3 - رم 1 گیگ حافظه داخلی 16 گیگ - دوربین 8 مگ سلفی 5 مگ - فوکوس اتوماتیک - اندروید ماراشالو - باتری 2500 میلی آمپر - بدنه فلز و پلاستیک

مورد دوم صفحه نمایش 5 اینچی با فناوری TN فناوری LCD تراکم پیکسلی 196 - سی پیو کوالکام Qualcomm Snapdragon 210 فرکانس 1.1 و چهار هسته ای - رم 1 گیگ و حافظه داخلی 8 گیگ - دوربین 5 ضعیف بدون فوکوس نه اتوماتیک نه اشاره ای - سلفی 2 مگ - اندروید مارشالو - باتری 2000 میلی آمپر - بدنه پلاستیک

Behnam rahbari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
اگر واقعا قصد خریدن یک کتابخوان فوق حرفه ایرا دارید پیشنهاد من مدل MAX CARTA برند اونیکس است. واقعا محشره.سایز صفحه نمیشش 13.3 است. البته قیمتش هم بالاست و دو میلیون و هشتصد تومنه
مدل های اونیکس فارسی را پشتیبانی کامل می کنند و از تمام فرمت های رایج متنی و پی دی اف را باز می کنند. و اندرویدی و همچنین نواقص و معایب و محدودیت های کیندل و کوبو و نوک و... را ندارند
من خودم اوایل زیاد اشنا نبودم کیندل خریدم ولی هیچ برنامه ای روش نمیشه نصب کرد بعدش نوک خریدم که در اجرای فایل های فارسی مشکل داره
با راهنمایی هم اتاقی ام اونیکس مکس کارتا خریدم واقعا لذت مطالعه را با مکس فهمیدم
بقیه مدل های اونیکس مانند N96 و C67ML VARTA 2 نیز که ده اینچی و شش اینچی هستند تو بازار وجود داره
برای خرید هم تنها نمایندگی توزیع و پخش رسمی اونیکس در ایران شرکت سبحان رایانه سابق و پارسا گستر فعلی هست که می تونید غیر حضوری از طریق تلگرام 09124383509 تماس و خرید کنید

بالا