mehdeejay2020
Registered User
- نوشتهها
- 736
- لایکها
- 570
گرافیک 1 گیگ میخوام تهیه کنم .حتما اچ دی ساپورت کنه ..کابل hdmi
سلام. Giigabyte Geforce GT210-1GB قیمت حدود 90000 تومان. HDMI هم داره.گرافیک 1 گیگ میخوام تهیه کنم .حتما اچ دی ساپورت کنه ..کابل hdmi
ممنون خیلی لطف کردی داداشسلام. Giigabyte Geforce GT210-1GB قیمت حدود 90000 تومان. HDMI هم داره.
خواهش میکنم. عزیز رم کارت گرافیک اهمیت چندانی نداره و مساله اصلی پردازنده کارت گرافیک هستش. ضمنا رم کارت گرافیک DDR2 یا ِDDR3 بودنش اهمیتی نداره و ضمنا روی بورد کارت گرافیک لحیم شده و قابل تعویض یا ارتقاء نیست.ممنون خیلی لطف کردی داداش
یه سوال دیگه
ddr3 ساپورت نمیکنه؟مثلا این مدل رو
XFX HD 5450 1GB DDR3
تشکرخواهش میکنم. عزیز رم کارت گرافیک اهمیت چندانی نداره و مساله اصلی پردازنده کارت گرافیک هستش. ضمنا رم کارت گرافیک DDR2 یا ِDDR3 بودنش اهمیتی نداره و ضمنا روی بورد کارت گرافیک لحیم شده و قابل تعویض یا ارتقاء نیست.
آره عزیز این مدل هم بهش می خوره. فکر کنم باز هم متوجه نشدید.تشکر
راستش به دوستم میگم میگه بهم گفتن که ddr3 هم ساپورت میکنه.من بهش گفتم نمیشه
گفت این مدل بهش میخوره؟
http://www.lapbuy.com/قیمت-قطعات-کامپیوتر/2074-asus-gt610-2gb-کارت-گرافیک.html
ممنونم بابت توضیحات کامل.خیلی لطف کردیدآره عزیز این مدل هم بهش می خوره. فکر کنم باز هم متوجه نشدید.
ببینید مادربورد کامپیوتر دارای چند درگاه برای نصب RAM هستش که بسته به نوع مادربورد شما باید رم DDR , DDR2 یا DDR3 با حجم دلخواه روش بزارید. اما کارت گرافیک از روز اول روش رم نصبو لحیم شده و قابل تغییر یا تعویض نیست.
به همین دلیل مادربورد شما صرفادرگاه کارت گرافیک داره و درگاهی واسه رم کارت گرافیک نداره و همچنین خود کارت گرافیک هم همونطور که عرض کردم درگاهی واسه تعویض یا هرگونه تغییر رم گرافیک نداره. مادربورد شما صرفا یه درگاه PCI Express داره که میشه روی اون کارت گرافیک که توی این درگاه نصب میشه رو نصب کرد که این کارت گرافیک روی بوردش پردازنده و رم غیر قابل تغییر داره. پس شما تمام کارتهای گرافیکی که PCI Express هستند رو می تونید نصب کنید حالا رمش هر مدل یا هر حجمی می تونه داشته باشه و پردازنده گرافیکش هم همینطور که باید هنگام خرید دقت کنید. فکر کنم دیگه کامل توضیح داده باشم.
خواهش می کنم. پردازنده مدل پیشنهادی بنده GT210 بود و این یکی پردازندش GT610 هستش(رم رو بیخیال بشید,مهم نیست). GT610 قویتره. پردازنده کارت گرافیک معمولا در مدل کارت گرافیک لحاظ شده. مثلا Asus Geforce GTX750 دارای پردازنده GTX750 از سری Geforce هستش.راستی این مدل دو گیگ که لینک داده بودم چیز خوبیه؟پردازنده ش از کجا مشخص میشه؟
این بهتره یا همون یه گیگ که خودتون معرفی کردید؟