خرید بک لینک

مشاوره برای خرید دانگل شبکه USB وای فای Wifi برای کامپیوتر PC

شروع موضوع توسط PersianHB ‏18 مارس 2013 در انجمن مشاوره برای خرید قطعات کامپیوتر

  1. PersianHB

    PersianHB Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 فوریه 2008
    نوشته ها:
    180
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    Tehran
    کسی از دانگل شبکه USB Wi استفاده کرده ؟

    چه مدل و مارک و با چه سرعتی استفاده کردید ؟

    و چه مدل و .... پیشنهاد می کنید ؟
     
    new24 از این نوشته تشکر کرده است.
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. babak1388

    babak1388 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2009
    نوشته ها:
    3,109
    تشکر شده:
    363
    محل سکونت:
    URMIA CITY پاریس ایران
    بستگی داره برای چه کاری بخواهید ازش استفاده کنید!؟
    شبکه ای که ازش استفاده میکنید چه مشخصاتی داره؟
    با چه هزینه ای؟
     
  4. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,403
    تشکر شده:
    1,804
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    کلا اگر دنبال یه استفاده معمولی و ارزون هستید مدلهای ارزون قیمتی مثل تندا و تی پی لینک سری های پایین کاملا کارتون رو راه میندازند.
     
    AMD.POWER از این نوشته تشکر کرده است.
  5. msss72

    msss72 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2013
    نوشته ها:
    994
    تشکر شده:
    94
    محل سکونت:
    تهران
    سلام
    آقا من یه wifi usb دارم که یه سال پیش خریدمش که برای پی سی استفاده کنم ولی خب دو ماه بعدش پی سی به کل خراب شد و رفتم یه لپتاب خریدم و اصلا کار نکرده!(شاید یه ماه وصل بوده و خواهرم ازش استفاده میکرد!)
    بهترین مدلی که اون موقع بود همین بود که خریدمش! سرعت 300 و از نانو تکنولوژی هم توش استفاده شده و کاملا سالم هست و مارکش هم که دی لینکه!(الان هم فکر کنم جزو بهترینها باشه!)
    تایپک فروشش توی امضام هست!
     
  6. PersianHB

    PersianHB Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 فوریه 2008
    نوشته ها:
    180
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    Tehran
    قیمت مهم نیست فقط کیفیت سرعت و یرد دستگاه مهمه
     
  7. msss72

    msss72 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2013
    نوشته ها:
    994
    تشکر شده:
    94
    محل سکونت:
    تهران
    سرعتش که n300 هست که بالاترین سرعت محسوب میشه! بردش هم مناسبه! کلا بهترین و مناسبترین چیزی که از دی لینک بود،همین بود! من موقعی که خریدم،بالاتر و بهتر از این ندیدم!(الان نمیدونم مدل بهتر اومده یا نه!)
     
  8. babak1388

    babak1388 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2009
    نوشته ها:
    3,109
    تشکر شده:
    363
    محل سکونت:
    URMIA CITY پاریس ایران
    سرعت شاید بهترین باشه، ولی بردش زیاد نیست!
    اگه محدودیت قیمت ندارید، TP-link WN7200ND رو پیشنهاد میکنم!
    5 برابر کارتهای شبکه معمولی قدرت ارسال داره (قدرت اینا 500 میلی وات هست، ولی معمولی ها 50 یا 100 میلی وات)
    کلا سری High Power کارت های شبکه خیلی قوی هستند!
    آنتنش هم قابل تعویضه!
    اینم لینکس از دیجیکالا:
    TP-Link 150Mbps High Power Wireless USB Adapter TL-WN7200ND - تی پی لینک کارت شبکه بی سیم سری N با توان دریافت بالا TL-WN7200ND
    قیمتش فکر کنم حدود 60 70 تومن باشه!(یادش بخر، خودم 6 ماه پیش 42 تومن گرفته بودم:wacko:)
     
  9. scarface666

    scarface666 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 مارس 2013
    نوشته ها:
    392
    تشکر شده:
    57
    محل سکونت:
    تهران
    دوستان خوب شد همچین تاپیکی زدید...من نزدیک خونمون فاصله حدو 300 متری یه رستوران هست که وای فای داره و سرعت دانلودش کمترین حالت 1 مگ هستش..راستش دنبال یه کارت شبکه هستم که وقتی به پی سی وصلش کردم امواج اونجا رو دریافت کنه طوریکه اینگار وایسادی دم مودمش...کسی سراغ داره؟مدل و مارک و قیمت...لطفا کمک کنید...مرسی
     
  10. babak1388

    babak1388 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2009
    نوشته ها:
    3,109
    تشکر شده:
    363
    محل سکونت:
    URMIA CITY پاریس ایران
    همین کارت شبکه ای که به دوستمون پیشنهاد دادم، برای شما هم مناسب هست!
    و اگه بعدا بخواهید تقویتش کنید میتونید یک انتن قویتر Point-to-Point براش تهیه کنید، مثل این:
    [​IMG]
    این آنتن ها بردشون تا 1700 متر میرسه (البته مدل 14dbi بردش حدود 5600 متر هست)
    البته این در صورتی هست که هر 2 طرف از این انتن ها استفاده کنند، و چون رستورانی که میگید از اینا استفاده نمیکنه! بردش کمتر خوا9هد بود، ولی فکر کنم خوب جواب بده.
     
  11. scarface666

    scarface666 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 مارس 2013
    نوشته ها:
    392
    تشکر شده:
    57
    محل سکونت:
    تهران
    داداش دستت درد نکنه...من یه همچین چیزی تو نت پیدا کردم؟؟؟
    داداش از خدا پنهون نیس از شما چه پنهون من بیشتر این مودم رو واسه کرک وایرلس های اطراف خونه میخوام..فقط میخوام از بکترک5 لینوکس پشتیبانی کنه
     
  12. babak1388

    babak1388 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2009
    نوشته ها:
    3,109
    تشکر شده:
    363
    محل سکونت:
    URMIA CITY پاریس ایران
    در بک ترک 4 که مشکلی نداره! و تا جایی هم که میدونم در بک ترک 5 هم پشتیبانی میشه!
     
  13. scarface666

    scarface666 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 مارس 2013
    نوشته ها:
    392
    تشکر شده:
    57
    محل سکونت:
    تهران
    CNet Extreme Long Range Wireless-N USB Adapter CWL-907 - سی نت کارت شبکه بی سیم CWL-907
    دوستان جون مادرتون کمکم کنید من امروز همچین مودمی خریدم بعد طبق مشخصات انتظار داشتم کم کم فاصله های 500 متر رو اسکن کنه و وایرلس نتورک ها رو پیدا کنه...اما در کمال تعجب فقط فاصله 50 متر رو جستوجو میکنه مثل لپ تاپ با وجود یک انتن 7دبل....
    مگه میشه تو مشخصات همه سایتا نوشته تا 1000 مترو جستو وجو میکنه...کسی چیزی بلده تجربه ای...خواهش میکنم جواب بدید
     
  14. babak1388

    babak1388 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2009
    نوشته ها:
    3,109
    تشکر شده:
    363
    محل سکونت:
    URMIA CITY پاریس ایران
    درایورش رو نصب کن!
     
  15. scarface666

    scarface666 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 مارس 2013
    نوشته ها:
    392
    تشکر شده:
    57
    محل سکونت:
    تهران
    داداش به خدا سیدی خودشو گذاشتم توش نصب کردم...دیگه موندم چیکار کنم؟
    دارم دیوونه میشم داداش تو رو خدا کمک کن..
     
  16. babak1388

    babak1388 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2009
    نوشته ها:
    3,109
    تشکر شده:
    363
    محل سکونت:
    URMIA CITY پاریس ایران
    من این مدل رو استفاده نکردم!
    ممکنه در درایور یا کنترل پنلش بخشی برای تنظیم قدرت وجود داره!
    من از TP-link WN7200ND با یک آنتن 8dbi استفاده میکنم که خیلی خوب جواب میده و کارت شما قویتر هست!

    از کجا خریدید؟ گارانتی معتبر داره؟(اگه خیلی ضعیف هست، ممکنه تقلبی باشه!)
     
  17. scarface666

    scarface666 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 مارس 2013
    نوشته ها:
    392
    تشکر شده:
    57
    محل سکونت:
    تهران
    داداش از سایت دیجیکالا خریدم...نمیدونم تقلبیه یا نه....داداش این مدلی که تو داری وقتی وایرلس رو سرچ میکنه چند تا حدود پیدا میکنه؟؟
    تو شعاع 500 متری خونه ما حداقل باید 200 تا شبکه باشه اما این به زور 16 تا پیدا کرده...دارم دیوونه میشم 125 پول دادم...
    داداش کل درایو زیر و رو کردم نیست که نیس...
     
  18. babak1388

    babak1388 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2009
    نوشته ها:
    3,109
    تشکر شده:
    363
    محل سکونت:
    URMIA CITY پاریس ایران
    عزیز من، اینکه باید فلان تا شبکه باشه، ولی فقط فلان تا پیدا میکنه که دلیل نمیشه!
    نگاه کن ببین سیگنال مودن خودت رو با چند db دریافت میکنه.
     
  19. scarface666

    scarface666 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 مارس 2013
    نوشته ها:
    392
    تشکر شده:
    57
    محل سکونت:
    تهران
    اخه داداش من با گوشی هم سرچر میکنم همین قد پیدا میکنه که الان با این مدمه سرچ میکنم...یه جورایی فک کنم این مودم من فقط داره از 1 db توانش استفاده میکنه...و این 2 حالت داره..یا تقلبیه یا تنظیمات دار که من فک کنم تقلبی باشه...
     
  20. babak1388

    babak1388 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2009
    نوشته ها:
    3,109
    تشکر شده:
    363
    محل سکونت:
    URMIA CITY پاریس ایران
    در مورد تقلبی بودنش که خیلی بعیده! دیجیکالا فروشگاه معتبریه، فکر نکنم همچین کاری بکنه...

    موبایلت اندروید هست؟ اگه اندرویده یک نرمافزاری هست به نام وایفای انالیزور که از لینک زیر میتونی دانلود کنی:
    دانلود نرم افزار Wifi Analyzer v3.1 برای آندروید

    قدرت سیگنال ها رو با قدرت دریافتی با کارت شبکه جدیدیت مقایشه کن.

    * احتمالا باید کارت شبکهت یک کنترل پنلی داشته باشه که مثل مال من مشخصات شبکه ها رو نشون بشده:
    [​IMG]
     
  21. scarface666

    scarface666 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 مارس 2013
    نوشته ها:
    392
    تشکر شده:
    57
    محل سکونت:
    تهران
    [​IMG]

    داداش این چیزیه که مودم پیدا میکنه...و گوشی من وان ایکس هستش هم به همین تعداد ای فای پیدا میکنه...
    من نمیفهمم پس من پول بابت چی دادم؟کنترل پنلی هم وجود نداره من کل این نرم افزارو گشتم چندین ساعت؟؟؟...شما از مودمی که گرفتی راضی هستی؟این مودم من ظاهرا 1000 مترو جستو و جو میکنه...اما زرشک...50 مترو به زور میگیره...مال شما بردش چقدره؟
     
    Last edited by a moderator: ‏7 ژوئن 2015
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی