• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید دوربین دست دوم تا 500 تومن

Icon

Registered User
لایک‌ها
7
سلام از اسم تایپک مشخص هست که چی میخوام . دوستان لطف کنند و یاریمون کنن . چه مدل و مارکی پیدا میشه توی این گرونی ها. خودم فقط کنون مد نظر دارم.

u3f_uah2006

Registered User
لایک‌ها
22
یک عدد دوربین دیجیتال سامسونگ ST88 در حد کاملا نو به فروش میرسد.باتری شارژ اولیه نشده . لازم به ذکر است دوربین طبق فاکتور عکس در 1.1.92 خریداری شده و کلا 10 عدد عکس گرفته شده باهاش و از تاریخ خرید 18 ماه گارانتی سام سرویس داره.
اطلاعات بیشتر رو میتونین در سایت سامسونگ ببینین.
علت فروش : خرید دوربین بالاتر

قیمت نمایندگی : 470000 تومان
پیشنهادی : 410000 تومان

16.1 مگا پیکسل ، عکس برداری فوق العاده - فیلم برداری فول اچ دی 720P ، زوم اپتیکال 5برابر حین فیلم برداری - بدنه تمام آلومینیومی-ال سی دی 3 اینچی ضد خش -قابلیت شارژ شدن باتری با انواع شارژر های گوشی های سامسونگ (اندروید دار)

09366095714

alishdeveloper

Registered User
لایک‌ها
10
سلام از اسم تایپک مشخص هست که چی میخوام . دوستان لطف کنند و یاریمون کنن . چه مدل و مارکی پیدا میشه توی این گرونی ها. خودم فقط کنون مد نظر دارم.

دوست عزیز باید خدمتتون عرض کنم که به هیچ وجه دنبال دوربین های ccd نرید که پشیمون میشید.مهمترین مساله تو انتخاب دوربین نوع و بزرگی سنسور هست نه برخلاف تصور عام مقدار مگاپیکسل بیشتر.
با این بودجه هم گمون نکنم بتونید دوربینی بگیرید که دارای سنسور cmos باشه. بهتره یه نگاهی به امضای بنده داشته باشید. هنوزم دوربین های آنالوگ در کیفیت و بزرگی عکس ها حرف اول رو میزنه

shariot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه میتونید با دوربین دست دوم و سایز بزرگ کنار بیاید میتونید sx20 یا sx10 کانن رو انتخاب تا از تنظیمات دستی و لنز سوپر زومشون لذت ببرید

ولی اگه علاقه ای به دوربینهای بزرگ و تنظیمات دستی ندارید و میخواهید حتما دوربین آک بخرید سری DSC-W های سونی قیمت مناسب و کیفیت عکس وفیلم نسبتا خوبی دارند و
میتونید از حالتهای تنظیم آماده SCN های اون در مکانهای مختلف استفاده و خود دوربین تمام تنظیمات رو براتون انجام میده ضمن اینکه در تاریکی دوربینهای کمپکت سونی از بقیه مارکهای کمپکت عکس بهتری میگیرند که علتش 4 دهه تجربه سونی در ساخت سنسورهای CCD دوربینهای فیلمبرداری betamax و VHS است زمانی که شرکتهای کانن و نیکون چیزی از ccd نمیدانستند!

در مورد سایز سنسور هم حق با اون دوستمونه چون با این پول نمیتونید برید سراغ دوربینهای سنسور بزرگ

بله هنوز هم برای اینکه شما بتوانید معادل یک عکس آنالوگ که با فیلم 35 میلیمتری ASA100 قدیمی گرفته شده در دوربین دیجیتال پیکسل در اختیار داشته باشید باید یک سنسور با ابعاد 24 در 36 میلیمتر با دقت 30 مگا پیکسل داشته باشید (حدود 16 برابر ابعاد سنسور دوربینهای خانگی و 4 برابر ابعاد سنسور دوربینهای نیمه حرفه ای) که چنین سنسوری فقط در دوربینهای بالای 30 میلیون تومان وجود دارد مانند eos1ds
و تا 10 سال پیش نیز چنین سنسوری فقط در اختیار سازمان فضایی ناسا بود!!!

پس هنوز هم در مورد دوربینهای آنالوگ باید گفت دود از کنده بلند میشود

betamax

Registered User
لایک‌ها
13
Last edited:
بالا