• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید دوربین عکاسی آماتور حدود 100 ت (فوری جهت هدیه!)

Altair

Registered User
لایک‌ها
42
دوستان متخصص من برای یه نفر میخوام یه دوربین عکاسی آماتور بخرم، حدود 100 تومن میخوام هزینه کنم برای دوربین بدون احتساب هزینه کیف و مموری و محافظ صفحه... از اونجا که هیچ اطلاعاتی تو این زمینه ندارم نیازمند مشاوره شما عزیزان هستم :D

کیفیت عکاسیش قابل قبول باشه، کیفیت فیلم برداریش مهم نیست، برندش هم زیاد مهم نیست فقط کیفیت عکسش خوب باشه! در ضمن حتما باتری لیتیومی داشته باشه! خوشگلم باشه! LCDــیش هم واضح باشه!

یه سری تو این فروشگاه های اینترنتی دیدم که قیمتاشون مناسب به نظر میومد:

Fujifilm FinePix Z20fd : 87 t (دیجی کالا)

Fujifilm FinePix L50 : 89 t (دیجی کالا)

Fujifilm FinePix JV200 : 106 (چاره)

Fujifilm FinePix AV250 : 115 (چاره) - این مدل هر چی که من میخوام رو داره ولی فقط باتریش لیتیومی نیست:( !

راستی دوستانی که تجربه دارن لطف کنن راهنمایی کنن که آیا خرید از دیجی کالا و چاره و امثالهم بهتره یا حضوری برم جمهوری؟!

پیشاپیش ممنون از کمکتون :rolleyes:

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام
دوست عزیز دیگه تایپیک احتیاج نبود بزنی.تو همون مشاوره مطرح میکردی هم جواب میدادند بچه ها
خوب من متخصص نیستم ولی بهت میگم
بین این ها JV200 بهتر از بقیه است.هر چند تو این رنج محدوده ی انتخابتون زیاد نیست
و اگر قرار باشه کمی بیشتر از 100 بودجه بگذارید canon a800 بهتر از همه ی این هاست.البته باتری سایز aa میخوره. که اگ باتری خوب بخرید خیلی بهت از لیتیومی هاست
در مورد خرید از چاره و دیجی کالا اطلاع دقیقی ندارم ولی یکی دو تا از بچه های اینجا از دیجی کالا خریدند و مشکلی هم نداشتند.یکیشون g12 و یکی دیگه 600d
موفق باشید

Last edited:

Altair

Registered User
لایک‌ها
42
سلام
دوست عزیز دیگه تایپیک احتیاج نبود بزنی.تو همون مشاوره مطرح میکردی هم جواب میدادند بچه ها
خوب من متخصص نیستم ولی بهت میگم
بین این ها JV200 بهتر از بقیه است.هر چند تو این رنج محدوده ی انتخابتون زیاد نیست
و اگر قرار باشه کمی بیشتر از 100 بودجه بگذارید canon a800 بهتر از همه ی این هاست.البته باتری سایز aa میخوره. که اگ باتری خوب بخرید خیلی بهت از لیتیومی هاست
در مورد خرید از چاره و دیجی کالا اطلاع دقیقی ندارم ولی یکی دو تا از بچه های اینجا از دیجی کالا خریدند و مشکلی هم نداشتند.یکیشون g12 و یکی دیگه 600d
موفق باشید

عذر میخوام چون عجله داشتم یه تاپیک دیگه زدم !
ممنونم که جوابمو سریع دادی :)
این Fujifilm FinePix AV250 خیلی چیز خوشگلیه! مشخصاتش هم از نظر فنی از canon a800 سرتره!
شاید با باتری قلمی کنار اومدم گرفتم همونو !
ضمنا دوستانی که تجربه خرید دوربین از دیجی کالا یا چاره رو دارن ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنن در مورد سوالم تو پست اول ...

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
Fujifilm FinePix L50 : 89 t

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
از این مدل داشتم یه زمانی باحال بود

بالا