دوستان متخصص من برای یه نفر میخوام یه دوربین عکاسی آماتور بخرم، حدود 100 تومن میخوام هزینه کنم برای دوربین بدون احتساب هزینه کیف و مموری و محافظ صفحه... از اونجا که هیچ اطلاعاتی تو این زمینه ندارم نیازمند مشاوره شما عزیزان هستم 
کیفیت عکاسیش قابل قبول باشه، کیفیت فیلم برداریش مهم نیست، برندش هم زیاد مهم نیست فقط کیفیت عکسش خوب باشه! در ضمن حتما باتری لیتیومی داشته باشه! خوشگلم باشه! LCDــیش هم واضح باشه!
یه سری تو این فروشگاه های اینترنتی دیدم که قیمتاشون مناسب به نظر میومد:
Fujifilm FinePix Z20fd : 87 t (دیجی کالا)
Fujifilm FinePix L50 : 89 t (دیجی کالا)
Fujifilm FinePix JV200 : 106 (چاره)
Fujifilm FinePix AV250 : 115 (چاره) - این مدل هر چی که من میخوام رو داره ولی فقط باتریش لیتیومی نیست
!
راستی دوستانی که تجربه دارن لطف کنن راهنمایی کنن که آیا خرید از دیجی کالا و چاره و امثالهم بهتره یا حضوری برم جمهوری؟!
پیشاپیش ممنون از کمکتون
کیفیت عکاسیش قابل قبول باشه، کیفیت فیلم برداریش مهم نیست، برندش هم زیاد مهم نیست فقط کیفیت عکسش خوب باشه! در ضمن حتما باتری لیتیومی داشته باشه! خوشگلم باشه! LCDــیش هم واضح باشه!
یه سری تو این فروشگاه های اینترنتی دیدم که قیمتاشون مناسب به نظر میومد:
Fujifilm FinePix Z20fd : 87 t (دیجی کالا)
Fujifilm FinePix L50 : 89 t (دیجی کالا)
Fujifilm FinePix JV200 : 106 (چاره)
Fujifilm FinePix AV250 : 115 (چاره) - این مدل هر چی که من میخوام رو داره ولی فقط باتریش لیتیومی نیست
راستی دوستانی که تجربه دارن لطف کنن راهنمایی کنن که آیا خرید از دیجی کالا و چاره و امثالهم بهتره یا حضوری برم جمهوری؟!
پیشاپیش ممنون از کمکتون