برگزیده های پرشین تولز

مشاوره برای خرید قطعات یک کیس حرفه ای برای برنامه نویسی

jaykob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان

من خواستم خواهش کنم وقت بزارید و من رو یک راهنمایی جامع کنید . من همه موارد رو توضیح می دم کامل و ببخشید اگه وقتتون رو می گیرم .

من نیاز دارم یک کیس جمع کنم که برای برنامه نویسی عالی باشه بودجه هم ۳ میلیون رو می تونم هزینه کنم ( البته بدون مانیتور و موس و کیبورد و ... فقط خود کیس با سخت افزار های داخلش )

نرم افزار هایی که همیشه باز هستند :
۱ - Visual Studio 2015 با add-one های زیاد و پروژهای بسیار سنگین تحت وب asp.net mvc
۲ - Sql Server 2014 با add-one های redgate
۳ - windows media player
۴ - firefox با تب های باز بسیار زیاد و add-one های نصب شده زیاد
۵ - google chrome
۶ - notepad++
۷ - IIS
۸ - avira antivirus
9 - IDM
10 - DFX Audio
و نرم افزار های دیگه ای که بر حسب زمان اجرا می شه

* نیاز دارم که ۳ تا مانیتور همزمان متصل باشند به همراه یک موس و کیبورد وایرلس و یک اسپیکر معمولی
* پردازش های زیادی دارم معمولا چه از اجرا برنامه گرفته تا Publish کردن آنها و ...
* سیستم فعلی من یک لپ تاپ با ۴ گیگ رم و cpu دو هسته ای و هارد SSD هست که دیگه امونم رو بریده و جوابم کرده
* ویندوز هم که ۱۰ باشه

۱ - خودم در بین CPU ها نظرم روی INTEL xeon هست ولی نمی دونم چقدر درست می گم و چند هسته ای و با چقدر کش نیاز هست و ... این رو ممنون می شم توضیح کامل بدید

۲ - هارد SSD ۲۵۶ کافی هست اما با سرعت خوندن و نوشتن بسیار بالا . برام یک هارد معمولی SATA اما سرعت بالا هم نیاز دارم حدود ۲ ترابایت

۳ - RAM سیستم ترجیح میدم بین ۱۶ تا ۳۲ گیگ باشه

۴ - گرافیک رو نمی دونم اصلا باید چی باشه ولی بدم نمی آد گاهی بازی GTA جدید رو هم روش نصب کنم و به خوبی جواب بده

۵ - می خوام زمانی که USB های زیادی به سیستم وصل می شه مشکلی نداشته باشه چون امکان داره همزمان ۴ تا ۷ پورت رو بهش متصل کنم و همینطور زمانی که برد های الکترونیکی مثل کیوبی برد و ... متصل می شن به سیستم .

در آخر می خوام یک سیستمی باشه به جز اینکه عالی باشه برای الان برای آینده هم کاملا پاسخگو باشه .

ممنون از اینکه وقت می زارید و من رو راهنمایی می کنید

با احترام

AMD.POWER

مدیر بخش کامپیوتر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
لایک‌ها
23,611
CPU COREI7 6700
MAIN GIGABYTE H170-D3H
GSkill Ripjaws V 2×8GB=16GB DDR4 2133MHz CL15 Red
VGA zotac 750ti 2gb ddr5