• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید مانیتور 23 اینچ ؟

arastoo_ameri

Registered User
لایک‌ها
17
دوستان میخوام یه بودجه خوب تا 500-550 تومن برای خرید مانیتور led بذارم ولی در عوض یه مانیتور خیلی قشنگ و شیک و با امکانات خوب بخرم . از مدلهای جدید بازار بی خبرم . کاربردم بازی ، فیلم و استفاده های معمول هست . کیفیت تصویر و طراحی زیبای مانیتور برام خیلی مهمه . گارانتی و خدماتش هم خوب باشه . ممنون میشم اگه پیشنهادای خودتون رو بهمراه قیمت و مشخصاتش بگید ؟

itfanz

Registered User
لایک‌ها
33
دوستان میخوام یه بودجه خوب تا 500-550 تومن برای خرید مانیتور led بذارم ولی در عوض یه مانیتور خیلی قشنگ و شیک و با امکانات خوب بخرم . از مدلهای جدید بازار بی خبرم . کاربردم بازی ، فیلم و استفاده های معمول هست . کیفیت تصویر و طراحی زیبای مانیتور برام خیلی مهمه . گارانتی و خدماتش هم خوب باشه . ممنون میشم اگه پیشنهادای خودتون رو بهمراه قیمت و مشخصاتش بگید ؟

مانیتور E2391VR LG جدیدا" وارد بازار شده و با گارانتی مادیران حدود 510 تومن هست .

مشخصات :
Wide 23 مگا كنتراست 10،000،000:1
Super Picture Qualityبا تكنولوژي Super+ Resolution
زمانت پاسخ دهي سريع پيكسل ها(2ms)
وضوح تصويرFull HD)1920x1080)
مجهز به ورودي HDMI
بدنه بسيار باريك باضخامت 7.2ميليمتر
تكنولوژي DFC
قابليت كاهش توان مصرفي (Super Energy Saving)
داراي كليدهاي لمسي
داراي صفحه نمايش براق
بدون قاب(BorderLess)

arashmidos

Registered User
لایک‌ها
46
ارسطوی عزیز منم با نظر itfanz موافقم . همین امروز یه تاپیک در مورد E2391VR توی آدرس http://forum.persiantools.com/t264368.html#post4928323 راه انداختم .به نظر من حالا که میخوای تا 550-500 تومن هزینه کنی و مشکل بودجه نداری ، بهتره یه مانیتور بخری که توی همه مشخصاتش عالی باشه و برای کاربردهای مختلف بهترین کارایی رو داشته باشه . مانیتور E2391VR LG یه ظاهر خیلی زیبا و خاص داره و توی سایتهای مختلف خوندم که باریک ترین مانیتور دنیاست . ضمن اینکه ویژگی Border Less (بدون قاب) بودنش زیبایی ویژه ای بهش داده .
موفق باشی

Last edited:

arastoo_ameri

Registered User
لایک‌ها
17
دوستان ممنونم از راهنماییهاتون . من امروز دارم میرم بازار تا E2391VR LG رو از نزدیک ببینم . امیدوارم همه جوره چشمم رو بگیره :D

بالا