• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید ماوس و کیبرد

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
درود

به کمک شما عزیزان (خصوصا جناب عرفان) تونستم تصمیمم در راستای انتخاب قطعات اصلی کامپیوتر رو به پایان برسونم و فردا قراره سفارش رو بدم برای تهیه قطعات و در حال حاضر فقط 2 قطعه (کیبورد و ماوس) موندن.
ممنون میشم اگه این‌دفعه هم با نظرات گران‌بهاتون منو راهنمایی کنید که چه ماوس و کیبردی رو انتخاب کنم که هم مناسب کارم باشه و هم توی استفاده‌های روزمره بشه ازشون استفاده کرد.
یه کیبورد و ماوس میخوام که توی کار طراحی 3بعدی و گرافیک، نقشه‌کشی و نوشتن کدها استفاده ازش لذت‌بخش باشه و هم موضوع سلامتی رو مد نظر قرار بده هم اینکه طول عمر و کیفیت ساخت قابل قبولی داشته باشه و قیمت جفتشون هم ترجیحا بالای 100 تومن نره.

Dr.Hamid

Registered User
لایک‌ها
73
اینی که میگم چیزیه که الان خودم دارم ازش استفاده میکنم و برای کاربا نرم افزار ها عالیه مخصوصا کیبورد ! چون کیبورد های جدیدی اکثرا عرضشون زیاده و تخت نیستند و برای کار های کد نویسی سخت میشه ازشون استفاده کرد

کیبود : (Slilicon (4ME

موس : GYGABYTE M7580 Wireless 2.4GHZ
قیمت موسی که گفتم الان بین 25 تا 30 هست و عالیه فقط نکتش اینه که باید باتری قلمی (کوچک) از برند مناسب بگیری اگه باتری بیخود بگیری زود تموم میشه توصیه میکنم جنس باتری این باشه :
GP Alkaline با این باتری حد اقل یک ماه کار میده ! وای گه خوب نباشه سه روز کار میده !
یه کم دنگو فنگ داره ولی به موسش میارزه واقعا خوبه !

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
درمورد کیبورد که من نتونستم این کیبوردی که شما نوشتین هیچ‌جایی پیداش کنم توی نت! میشه یه لینکی ازش بذارین که یه نظرسنجی در موردش بشه؟

در مورد ماوس هم والا من هرچی فک میکنم ماوسی که ماهی یبار باطریش خالی بشه‌رو نمیشه یه ماوس مناسب برای کاربرد حرفه‌ای حساب کرد (اگه متوسط روزانه استقاده از ماوس رو در حد 4 ساعت در نظر بگیریم)

هرچند هنوزدرمورد این ماوس و کیبورد هیچ اطلاعاتی ندارم و شاید واقعا مناسب باشن که ممنون میشم اساتید نظر خودشونو اعلام کنن تا با اطمینان بیشتری بشه تصمیم‌گیری کرد :)

Dr.Hamid

Registered User
لایک‌ها
73
کیبوردی رو که گفتم نمیتونی توی نت پیدا کنی !

در مورد موس بگم که من بین 10 تا 12 ساعت ازش استفاده میکنم ! اگه روزانه بین 4 تا 5 ساعت استفاده بشه حتما دو یا سه ماه میره :D

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
یعنی روزانه 10-12 ساعت ماوس شما داره کار میکنه؟!!!!!!!
منظور از ساعات کار ماوس، ساعاتیه که خود ماوس داره کار میکنه نه ساعاتی که شما داری با کامپیوتر کار میکنی
من روزانه 12-14 ساعت با کامپیوتر کار میکنم ولی اگه بخوام ساعات کار ماوس رو حساب کنم حدود همون 5 ساعت میشه چون همش که نمیشه ماوسو دست گرفت اینور اونور تکونش داد مگه اینکه شما بخوای ازش جای کیبرد هم استفاده کنی و یلحظه هم دستتو از روش برنداری :blink:

Dr.Hamid

Registered User
لایک‌ها
73
کار من جوریه که کار با کیبرد و موس تقریبا پنجاه پنجاه هست !
چون من طراحی گرافیک انجام میدم، مثلا همین دیروز یک قالب لایه باز طراحی کردم که 7 ساعت زمان برد و در تمام این هفت ساعت موس از این ور به اون ور !
گشت و گذار توی نت هم که تقریبا همش با موسه مگه موقع سرچ یا نظر دهی :D که کیبورد مید وسط!

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
نظر شما محترم ولی خداییش مارکی که یه وب‌سایت نداشته باشه چطور میشه توی دنیای امروزی اونم توی این صنعت بهش اعتماد کرد؟
ترجیه میدم جنسی بخرم که توی دنیای امروزی باشه نه اینکه برای دیدن محصولش لازم بشی تا در کارخونه‌ش بری :happy:

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
محصولات Logitech پيشنهاد ميشه !
البته فرقي هم نداره بي سيم باشه يا نباشه بستگي به بودجه داره ولي برند خوبيه و معمولا تو محصولاتشون نرم افزارLogitech SetPoint هم ارائه ميشه كه براي تنظيمات خاص استفاده ميشه/
اون موس هاي بي سيمي هم كه ميبينيد بالاي 200 قيمت دارن كاره خاصي انجام نميده نسبت به موس هاي 20 تومني فقط وقفه اي كه معمولا موس هاي بي سيم تو بازي ها دارن رو به خوبي پوشش ميدن ولي شما كه كارتون گيم حرفه اي نيست در حد قيمت هاي معقول خريد كنيد بهتره

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
ممنون جناب عرفان
من خودم نظرم بیشتر از همه روی محصولات لاجیتک بود ولی برای کیبورد با در نظر گرفن قیمت و کیفیت من مدل Comfort Curve Keyboard 3000 از محصولات مایکروسافت رو پسندیدم ولی برای ماوس هنوز دقیقا نمیدونم چی انتخاب کنم که هم شکل ظاهری و هم کارآیی مناسب رو داشته باشه و متأسفانه چون توی شهر ما تابحال فروشنده‌ای رو ندیدم که ماوس و کیبردهای لاجیتک رو برای فروش توی ویترین داشته باشه، برام سخته که بخوام ماوس انتخاب کنم.
دست‌های من زیاد بزرگ نیستند ولی چون انگشت‌های کشیده‌ای دارم موقع کار کردن طولانی با خیلی از ماوس‌ها بمشکل می‌خورم و اگه بخوام دستمو کامل روی ماوس بذارم، با ماوس‌های معمول بازار معمولاً همه انگشتام از اون‌ور ماوس روی پد قرار می‌گیرن که این مسئله توی کار گرافیکی که استفاده از ماوس زیاده چندان مطلوب نیست.

از اونجاییکه یک عکس از 100تا جمله بهتر حرفو میزنه، عکس دستمو که ماوس BT-310 از محصولات A4tech رو توش گرفتم میذارم تا حدود اندازه دستم رو متوجه بشین.
نمیخوام X تومن پول ماوس بدم و بعد مجبور بشم بذارمش یه گوشه و یکی دیگه بخرم!

photo.JPG

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
پس شما سعي كنيد يك موس كشيده بخريد كه كاملا توي گودي دستتون قرار بگيره

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
ممنون از پسخ‌گویی‌تون جناب عرفان
بنظرتون الآن من چه مارک و مدلی رو انتخاب کنم؟ چون واقعا امکان تست از نزدیک رو ندارم و مجبورم با اطلاعاتی که از دوستان و اساتیدی چون شما دریافت می‌کنم نسبت به انتخاب اقدام کنم.

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
ممنون از پسخ‌گویی‌تون جناب عرفان
بنظرتون الآن من چه مارک و مدلی رو انتخاب کنم؟ چون واقعا امکان تست از نزدیک رو ندارم و مجبورم با اطلاعاتی که از دوستان و اساتیدی چون شما دریافت می‌کنم نسبت به انتخاب اقدام کنم.
محصولات A4tech هم محصولات خوبي داره كه از بين اون ها هم ميتونيد انتخاب كنيد هر چند خودم به شخصه كيفيت و كار لاجيتك رو ترجيح ميدم
رو محصولات ست logitech هم ميتونيد فكر كنيد ( كيبرد و ماوس ) مثلا مدل هاي بي سيمش مثلا mk260 يا mk300 تا 720 ادامه داره كه شايد اين چند مدل 260 و 300 و 320 واستون مناسب باشه ( زير 100 تومن )
البته هر ماوس اي كه بخريد استفاده كنيد شايد چند روز اول باهاش راحت نباشيد كه اين امر تا بهش عادت كنيد كاملا طبيعي هست.
ولي توجه كنيد تو استفاده هاي طولاني مدت از موس 2 چيز خيلي مهم هست 1) تكيه گاه مچ دست 2)تكيه گاه آرنج دست

• Like
Reactions: hwt

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
بازم ممنون از راهنمایی خوبتون

راستش من محصولات A4tech رو چند ساله که دیگه زیاد نمی‌‎پسندم چون کیفیتی که سابقا ازش می‌دیدم دیگه خیلی وقته باون صورت توی محصولاتش نیست و خودم مدتهاست که محصولات لاجیتک رو استفاده می‌کنم و الآن هم بیشتر توجهم بسمت محصولات لاجیتک و جنیوس هست. جنیوس توی چند ساله اخیر برعکس a4tech که با کاهش قیمت فروششو می‌بره بالا، سعی کرده با افزایش کیفیت جای پاشو توی بازار محکم کنه ولی هنوز هم محصولات لاجیتک با یکم هزینه بیشتر کیفیتی بهتر از جنیوس رو ارایه میدن.
الآن هم طی سرچ کوچکی که داشتم، مدل MK520 رو با قیمت 120 تومن از اون 3 مدل بالا بیشتر پسندیدم که البته اینم بخاطر اون تکه از گفته شما بود که فرمودین "mk260 يا mk300 تا 720 ادامه داره كه شايد اين چند مدل 260 و 300 و 320 واستون مناسب باشه ( زير 100 تومن )" که من دنبال بقیه مدل‌هاشم گشتم و باین مدل رسیدم.

در مورد کیبورد با اینکه طراحی زیبا و ظاهرا کارآیی راحتی هم داره، نظر خودم بیشتر روی کیبوردهای V شکل هست که حالت قرارگیری دست روی اونها به بهترین شکل ممکن هست و از وارد شدن صدمات به مچ دست تا حد زیادی جلوگیری میکنه و بالطبع کار کردن با اونها بعد از اینکه شخص بهشون عادت کنه خیلی لذت‌بخشتر از کیبوردهای مستطیل شکل با کلیدهای توی یک ردیف مستقیم هست.

باز هم نظر شما استاد عزیز ارجحیت داره و اگه فکر می‌کنید این مورد انتخاب مناسبیه من همینو انتخاب کنم.

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
بازم ممنون از راهنمایی خوبتون

راستش من محصولات A4tech رو چند ساله که دیگه زیاد نمی‌‎پسندم چون کیفیتی که سابقا ازش می‌دیدم دیگه خیلی وقته باون صورت توی محصولاتش نیست و خودم مدتهاست که محصولات لاجیتک رو استفاده می‌کنم و الآن هم بیشتر توجهم بسمت محصولات لاجیتک و جنیوس هست. جنیوس توی چند ساله اخیر برعکس a4tech که با کاهش قیمت فروششو می‌بره بالا، سعی کرده با افزایش کیفیت جای پاشو توی بازار محکم کنه ولی هنوز هم محصولات لاجیتک با یکم هزینه بیشتر کیفیتی بهتر از جنیوس رو ارایه میدن.
الآن هم طی سرچ کوچکی که داشتم، مدل MK520 رو با قیمت 120 تومن از اون 3 مدل بالا بیشتر پسندیدم که البته اینم بخاطر اون تکه از گفته شما بود که فرمودین "mk260 يا mk300 تا 720 ادامه داره كه شايد اين چند مدل 260 و 300 و 320 واستون مناسب باشه ( زير 100 تومن )" که من دنبال بقیه مدل‌هاشم گشتم و باین مدل رسیدم.

در مورد کیبورد با اینکه طراحی زیبا و ظاهرا کارآیی راحتی هم داره، نظر خودم بیشتر روی کیبوردهای V شکل هست که حالت قرارگیری دست روی اونها به بهترین شکل ممکن هست و از وارد شدن صدمات به مچ دست تا حد زیادی جلوگیری میکنه و بالطبع کار کردن با اونها بعد از اینکه شخص بهشون عادت کنه خیلی لذت‌بخشتر از کیبوردهای مستطیل شکل با کلیدهای توی یک ردیف مستقیم هست.

باز هم نظر شما استاد عزیز ارجحیت داره و اگه فکر می‌کنید این مورد انتخاب مناسبیه من همینو انتخاب کنم.
كيبرد و موس شايد تنها قطعاتي باشن كه بگم بريد بازار هر كدوم به دلت افتاد همونجا بخريدش
واقعا قطعه اي نيست كه بگم انتخابش نياز به تخصص داره (مخصوصا كسي كه باهاش نخواد گيم بازي كنه)
مثلا خيلي ها دوست دارن با فشار دادن دكمه هاش هر دكمه ي مقدار فرو بره يا برعكس خيلي ها صفحه تخت دوست دارن
يا بعضي ها صفحه كوچيك دوست دارن خيلي ها بزرگ
هر چي به نظرتون با استايل دستي و سليقه خودتون خوبه قطعا بهترين انتخابه :)

بالا