• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید موبایل با دوربین خیلی خوب

moh_sae

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
من خودم شخصاٌ تو خرید موبایل دوربینش برام مهم نیست ولی الان یکی از دوستان میخواد یک موبایل بخره و می خواد بهترین دوربین
موجود روی موبایلها را داشته باشه

با توجه به تجربه شما کدوم یک از موبایلهای موجود بهترین دوربین را دارن.

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
اکثر گوشی های جدید دوربین خوبی دارن و بالای 5 مگاپیکسل هست ولی اگر برای عکاسی تقریبا حرفه ای میخواد بره سراغ دوربین عکاسی، گوشی جای دوربین رو نمیگیره حالا هر چقدر هم خوب باشه!

moh_sae

Registered User
لایک‌ها
4
اکثر گوشی های جدید دوربین خوبی دارن و بالای 5 مگاپیکسل هست ولی اگر برای عکاسی تقریبا حرفه ای میخواد بره سراغ دوربین عکاسی، گوشی جای دوربین رو نمیگیره حالا هر چقدر هم خوب باشه!

مرسی
نه قطعاً هدف عکاسی حرفه ای نیست ولی شما همیشه دورین عکاسی همراهتون نیست ولی موبایل اغلب همراه شماست.
خیلی از موبایلها مثلاً دوربین 8 مگاپیکسل دارن ولی تو اینا بهترین کیفیت عکس را تو شرایط یکسان کدوم موبایل میگیره.

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
دوست عزیز
در حال حاضر ( از نظر بنده! ) بهترین دوربین تو گوشیای موبایل رو تو سری اکسپریای سونی میتونی ببینی
علی الخصوص Xperia Arc یا بالاتر

nima_0098916

Registered User
لایک‌ها
22
بستگی به پولش داره... ولd اگه میخواد یه چیز نسبتا ساده و تقریبا ارزونتر از گوشی های دیگه بگیره..
بنظر من n95 8 gig

moh_sae

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزیز
در حال حاضر ( از نظر بنده! ) بهترین دوربین تو گوشیای موبایل رو تو سری اکسپریای سونی میتونی ببینی
علی الخصوص Xperia Arc یا بالاتر

ممنون دوست عزیز
الان قیمت این گوشی ها خیلی بالاست و این دوست ما هم تقریباً سن و سالی داره و با این گجت های جدید نمیتونه کار کنه.
نظر خود من سونی اریکسون vivaz , c905 یا ساتیو هست ولی جایی شنیدم که n8 نوکیا هم دوربین خوبی داره
موندم برای یک آدم 50 به بالا کدومیک از این گوشی ها بهتره البته قیمت هم مناسب باشه خوب بهتره

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
بستگی به بودجه داره اگه زیر یه تومن بودجه دارید (در حد 800 اینا) همونی که خفن گفت و اگه بیشتر از یه تومن Sony Xperia S با دوربین 12 مگاپیکسل مسلما بهترین انتخاب هست.
توی اکثر سایتها از دوربینش فوق العاده تعریف شده.

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
ممنون دوست عزیز
الان قیمت این گوشی ها خیلی بالاست و این دوست ما هم تقریباً سن و سالی داره و با این گجت های جدید نمیتونه کار کنه.
نظر خود من سونی اریکسون vivaz , c905 یا ساتیو هست ولی جایی شنیدم که n8 نوکیا هم دوربین خوبی داره
موندم برای یک آدم 50 به بالا کدومیک از این گوشی ها بهتره البته قیمت هم مناسب باشه خوب بهتره

آقا ویواز داشتم اصلا مفت نمی ارزه دوربینش!
اگر نمیتونه با گوشی های هوشمند کار کنه بهترین گزینه گوشی های نوکیا هست که لنز زایس آلمان رو دارن + قابلیت هایی مثل اوتو فوکوس و ... مثل گوشی n8 یا n9 نوکیا

پ.ن: واقعا دوربین آرک حرف اول رو الان بین موبایل های جدید میزنه!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ممنون دوست عزیز

ویواز رو از گزینه هات حذف کن داشتم تعریفی نداره دوربینش.
بین اینا بهترین دوربین رو n8 داره.

moh_sae

Registered User
لایک‌ها
4
ویواز رو از گزینه هات حذف کن داشتم تعریفی نداره دوربینش.
بین اینا بهترین دوربین رو n8 داره.

مرسی دوست عزیز
بله مثل اینکه تو رنج 600 تا 700 نوکیا n8 یا n9 بهترین گزینه هست.
تو رنج 300 تا 400 چه گوشی را پیشنهاد میکنید.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
واسه همون دوربیین بهتر باید اندازه دو تا دوربین دیجیتال اضافه پول بدی اصلا هم به اون نمیرسه
شما الان میتونی با 80 90 تومن هم دوربین دیجیتال بخری و توی 150 تومن حدودا یه دوربین خیلی خوب بهت میدن ....

moh_sae

Registered User
لایک‌ها
4
واسه همون دوربیین بهتر باید اندازه دو تا دوربین دیجیتال اضافه پول بدی اصلا هم به اون نمیرسه
شما الان میتونی با 80 90 تومن هم دوربین دیجیتال بخری و توی 150 تومن حدودا یه دوربین خیلی خوب بهت میدن ....

شما درست میگید
به نظر من هم ارزانترین دوربین دیجیتال هم از خیلی از موبایلها بهتر عکس میگیره
ولی خوب همونطور که گفتم دوربین خیلی جاها همراه آدم نیست ولی موبایل را شما همیشه همراه دارید.

بالا