• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید نوت۳

mohamadfalah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان سلام من فردا میخوام برم نوت۳روبخرم.
یه خواهش داشتم میخواستم بدونم دقیق کدوم مدلو بگیرم ؟
چون شنیدم ۸هسته ای داغ میکنه.
با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی؟
والا من زیاد سر درنمیارم از این گوشی میترسم بهم بندازن.
اگه کسی میدونه توی تهران کدوم فروشگاه مطمئنه برای خرید بهم معرفی کنه ممنون میشم.
خیلی خیلی از لطفتون ممنونم.

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

behnam 1375

Registered User
لایک‌ها
1,298
ما آخر نفهمیدیم شما نوت تری میخوای یا زد الترا !!!!:mad::D
میریم سر اصل مطلب o_O خب شما فرمودید مدل 8 هسته یا همون n900 خب معلومه دیگه این مدل قوی تره نسبت به مدل 9005 بنظرم این مدل بهتره با توجه به این که شبکه 4 جی داره که از شبکه 4G تو ایران استفاده نمیشه اما خب این مدل مناسب تر و بهتره این نظره منه

Last edited:

mohamadfalah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
والا شرمنده دیگه ازتتونم کردم
امروز رفتم مرکز موبایل ایران اصلا از اولترا خوشم نیومد خیلی بد دسته.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
گرامی من دوتا شو دم دست دارم ....اصلا زد اولترا در حد نوت 3 نیست ....اشتباه نکنی! ...............نوت 3 از هر نظر بهتره

mohamadfalah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
گرامی من دوتا شو دم دست دارم ....اصلا زد اولترا در حد نوت 3 نیست ....اشتباه نکنی! ...............نوت 3 از هر نظر بهتره
ممنونم عزیز
شما نظرتون با۹۰۰۰هست یا۹۰۰۵؟

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
شنیدم تو 9000 مشکلات گرم کردن و باطری حل شده ........... درباره این یه تحقیقی بکنید ......... اگه حل شده همون 9000 خوبه .........

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
ان 9005 با اینکه 4 هسته ایه ولی از پردازنده اسنپدراگون استفاده کرده و تمام نیاز های شما رو برطرف میکنه
و تا مدت ها ساپورت های خوب نرم افزاری براش هست!!
در کل هر دوتاشون عالین:)

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
به نظر من بسته به خودت داره.
ولی اسنپدراگون قوی تر هست!
ان ۹۰۰ سی پی یو ۸هسته ای نداره! درواقع دوتا سی پی یو ۴هسته ای هست،یکی ضعیف و یکی قوی! اون ضعیفه تا کارای روزمره هست استفاده میشه،وقتی پردازش بالا میره سویچ میشه روی ۴هسته ی قویتر!
ولی ۹۰۰۵ دارای سی پی یو اسنپدراگون کریت هست که قدرت پردازشش بالاتر و کلاک سی پی یو هم بالاتر هست! از نظر من ۹۰۰۵ بهتره.در هر صورت سلیقه ای هست.چون قویتریت اسمارت فون نوت۳ هست! گارانتی هم ارزش نداره.یه بدون گارانتی بگیر.همونجا بگو واست بیمه کنن! تقریبا ۵۰ واسه بیمه میگیرن.
رنگ سفیدش هم خوشکلتره.
یه محافظ صفحه،یه بک کیس.از این کیف سوسولیا نگیر چون به کار نمیاد! مگه واسه کلاس گذاشتن :دی
از الان مبارک باشه!

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

mohamadfalah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ممنون از دوستای گلم
والا فقط یچیز میمونه اونم لینه که چطوری بفهمم باطریش کپی نباشه ؟
ساخته کجاشو بگیرم؟مثلا ساخت چین داره و ساخت کره و اسمبل شده چین،اینارو ازکجا باید بفهمم؟
خیلی گلید بخدا.
راستی قیمت امروز توی نمایندگی با گارانتی سام تل ۱۹۵۰بود فقط نمیدونم کدوم مدلش بود،ولی بدون گارانتیم داشتن۱۸۸۰.
بیمه هم گفت۶درصد قیمت گوشی میشه،فکر کنم بالای ۱۰۰تومن میشه.
بازم ممنون از همه.

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
قبل از نوت3 با نکسوز5 هم کار کنید به نظر من بهتره از 9005 و 9000:
به نظر من نکسوز5بهتر از 9005 و 9005 بهتر از 9000 هست.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
یک ماهی هست n9005 دارم. اول از همه که شک نکن تو خریدش ;) بعد از اون صحبت‌های آقای shadow fiend تایید میشه. n900 هم گوشی فوق العاده ایه ولی n9005 یه خورده بهتره. اگه اون یکی دو هزار تا بنچمارک کمتر و پخش ویدیوی 4k را بذاریم کنار، برای من نوعی ساپورت کاستم رام و کرنل و ریکاوری و این چیزا خیلی مهم بود که خوب وضعیت n9005 به دلیل چیپست اسنپ دراگن تو این زمینه بهتره. یه نکته خیلی مهم در موقع خرید اینه که حواست باشه بسته بندی حتما حتما پلمب باشه (برچسب‌های سامسونگ بریده نشده باشن) و دقت کن حتما خود SM-N9005 (یا SM-N900) را بدون هیچ گونه پیشوند و پسوند بخری (N900wa و امثالهم نباشه. چرا؟ چون اینها مدلهای لاک شده اپراتورهای خارجی هستن که یه عده سودجو با قیمت نازل خریدن و بعد از آنلاک کردن با سودهای خفن به قیمت نسخه آنلاک فکتوری تو بازار میفروشن. به علاوه دردسرهایی مثل نداشتن ساپورت نرم افزاری سامسونگ، امکان لاک شدن گوشی در صورت درخواست اپراتور فروشنده و بعضا حتی تفاوت سخت افزاری با نسخه‌های آنلاک فکتوری را احتمالا خواهد داشت). ترجیحا هم از فروشگاه‌های نامطمئن و غریبه خرید نکن. تاپیک زیر تایید میشه (من از ایشون خریدم. Made In Korea).

http://forum.persiantools.com/threads/فروش-گوشی-های-آکبند-پایین-تر-از-قیمت-بازار-nexus-5-ipad-air-note3-n9005-بصورت-ویژه.393809/

feshfeshe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یک ماهی هست n9005 دارم. اول از همه که شک نکن تو خریدش ;) بعد از اون صحبت‌های آقای shadow fiend تایید میشه. n900 هم گوشی فوق العاده ایه ولی n9005 یه خورده بهتره. اگه اون یکی دو هزار تا بنچمارک کمتر و پخش ویدیوی 4k را بذاریم کنار، برای من نوعی ساپورت کاستم رام و کرنل و ریکاوری و این چیزا خیلی مهم بود که خوب وضعیت n9005 به دلیل چیپست اسنپ دراگن تو این زمینه بهتره. یه نکته خیلی مهم در موقع خرید اینه که حواست باشه بسته بندی حتما حتما پلمب باشه (برچسب‌های سامسونگ بریده نشده باشن) و دقت کن حتما خود SM-N9005 (یا SM-N900) را بدون هیچ گونه پیشوند و پسوند بخری (N900wa و امثالهم نباشه. چرا؟ چون اینها مدلهای لاک شده اپراتورهای خارجی هستن که یه عده سودجو با قیمت نازل خریدن و بعد از آنلاک کردن با سودهای خفن به قیمت نسخه آنلاک فکتوری تو بازار میفروشن. به علاوه دردسرهایی مثل نداشتن ساپورت نرم افزاری سامسونگ، امکان لاک شدن گوشی در صورت درخواست اپراتور فروشنده و بعضا حتی تفاوت سخت افزاری با نسخه‌های آنلاک فکتوری را احتمالا خواهد داشت). ترجیحا هم از فروشگاه‌های نامطمئن و غریبه خرید نکن. تاپیک زیر تایید میشه (من از ایشون خریدم. Made In Korea).

http://forum.persiantools.com/threads/فروش-گوشی-های-آکبند-پایین-تر-از-قیمت-بازار-nexus-5-ipad-air-note3-n9005-بصورت-ویژه.393809/

سلام داداش پشت گوشی زده MADE IN KOREA BY SAMSUNG ؟؟؟؟
اگه امکانش هست میشه از پشت گوشی و باتری عکس بزاری که ببینم ممنون میشم از لطفی که میکنی چون میخوام بخرم , بازم ممنون .

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
سلام داداش پشت گوشی زده MADE IN KOREA BY SAMSUNG ؟؟؟؟
اگه امکانش هست میشه از پشت گوشی و باتری عکس بزاری که ببینم ممنون میشم از لطفی که میکنی چون میخوام بخرم , بازم ممنون .

دوربین خوب نداشتم اسکن کردم تو اسکن هم لیبل پشتش خوانا نمیوفته. ولیل دقیق همین چیزی که گفتید را نوشته. MADE IN KOREA BY SAMSUNG.

33190354077751431262.jpg

این هم مخلفاتش:

21032932393233946587.jpg

feshfeshe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوربین خوب نداشتم اسکن کردم تو اسکن هم لیبل پشتش خوانا نمیوفته. ولیل دقیق همین چیزی که گفتید را نوشته. MADE IN KOREA BY SAMSUNG.

33190354077751431262.jpg

این هم مخلفاتش:

21032932393233946587.jpg

داداش دست گلت درد نکنه ...

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
در ضمن،طی تجربه های نوت ۱ و نوت ۱۰.۱ اصلا گوشی رو روت نکن.
مگه اینکه حرفه ای باشی توی کار با اندروید که اونم بعید میدونم.
روت کردن گوشی ها و تبهای قلم استیلوس دار،باعث میشه نرم افزارها بر روی فایلهای سیستمی تاثیر بگذارن و خراب کنن رام گوشی رو و سیستم عامل بریزه به هم و درست قلم عمل نکنه!پس روت ممنوع،مگه اینکه از قلم استفاده نکنی که بعید میدونم =))

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
دادا فکر نکنم روت کردن به این بدی باشه که شما میگی

behnam 1375

Registered User
لایک‌ها
1,298
دوستان سلام من فردا میخوام برم نوت۳روبخرم.
یه خواهش داشتم میخواستم بدونم دقیق کدوم مدلو بگیرم ؟
چون شنیدم ۸هسته ای داغ میکنه.
با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی؟
والا من زیاد سر درنمیارم از این گوشی میترسم بهم بندازن.
اگه کسی میدونه توی تهران کدوم فروشگاه مطمئنه برای خرید بهم معرفی کنه ممنون میشم.
خیلی خیلی از لطفتون ممنونم.

همیشه تو خریدت مطمئن باش و انتخاب درست کن

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
دادا فکر نکنم روت کردن به این بدی باشه که شما میگی
روت کردن بد نیست!
ولی برای تبلت و گوشیهایی که قلم استایلوس دارن پیشنهاد نمیشه!
امتحان کنید،بعد از مدتی دقت قلم میاد پایین...

mohamadfalah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان سلام
این مشکل قطعیه وای فایو از کجا باید موقع خرید متوجه شم؟
اونطوری که دیدم باطریشم ساخت کره و چین داره کدوم بهتره بنظرنتون؟
والا انقد راجبه مشکلاتش گفتن میترسم بهم بندازن مثلا یکی گفته صفحش بعد چندروز بنفش شد و سوخت خیلیا هم میگن وای فای گوشی هی قطع و وصل میشه یکیم گفت اصلا شارژ نمیکنه گوشیش سوکت خوده دستگاه خراب بودش.
والا گیج شدم آخه یه گوشی نو واسه یه برنده معروف چرا باید اینطوری باشه.
من میگم برم همون باگارانتیه سام تل بخرم بهتر باشه،درسته؟

ممنون از همه.

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
دوستان سلام
این مشکل قطعیه وای فایو از کجا باید موقع خرید متوجه شم؟
اونطوری که دیدم باطریشم ساخت کره و چین داره کدوم بهتره بنظرنتون؟
والا انقد راجبه مشکلاتش گفتن میترسم بهم بندازن مثلا یکی گفته صفحش بعد چندروز بنفش شد و سوخت خیلیا هم میگن وای فای گوشی هی قطع و وصل میشه یکیم گفت اصلا شارژ نمیکنه گوشیش سوکت خوده دستگاه خراب بودش.
والا گیج شدم آخه یه گوشی نو واسه یه برنده معروف چرا باید اینطوری باشه.
من میگم برم همون باگارانتیه سام تل بخرم بهتر باشه،درسته؟

ممنون از همه.

عزیز من الان با نوت 3 دارم پست میدم. دو ماهه دارمش هیچ مشکلی نداشتم. اون قطعی وای فای هم مشکل گوشی نیست. سامسونگ اومده یه ویژگی گذاشته واسه گوشی که کاربران خیر سرشون همیشه سریعترین کانکشن اینترنت در اختیارشون باشه. به اینصورت که اگه گوشی حط کرد سرعت وای فای اومدا پایین به طور خودکار قطع میکنه وای فای رو وصل میشه به اینترنت 3g . تنها کاری که دوستان باید بکنند واسه حل کردن این قضیه اینه که تیک این امکان رو توی تنظیمات advanced وای بای بردارن.البته مشکل باتری بسیار شایع هست توی این گوشی که به عنوان مثال گوشی خود من اون اولا یه دبعه خاموش میشد و دیگه روشن نمیشد. رفتم به فروشگاهی که گرفته بودمش و یکی از معتبر ترین های اصفهانه، بدون هیچ پرسشی تست کرد گوشی رو و سریعا یه باتری نو انداخت روش. با این که گوشی گارانتی هم نبود و کاملا رایگان. تا الان هم هیچ مشکلی نبوده خداروشکر

Last edited:
بالا