• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

.: مشاوره برای خرید هدفون :.

!F@RB0D

Registered User
لایک‌ها
93
سلام به همگی ... یه سوال داشتم !

من می خوام یه هدفون خوب بگیرم که کیفیتش خیلی بالا باشه ... از چند نفر پرسیدم گفتن Beats بگیر ... ولی Beats خیلی گرونه و آدم بیشتر پوله Brand شو میده ... حالا به نظر شما چه هدفونی بگیرم که کیفیتش در حد Beats باشه و قیمتشم پایین تر باشه ؟؟؟

Musketeer

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
551
سلام به همگی ... یه سوال داشتم !

من می خوام یه هدفون خوب بگیرم که کیفیتش خیلی بالا باشه ... از چند نفر پرسیدم گفتن Beats بگیر ... ولی Beats خیلی گرونه و آدم بیشتر پوله Brand شو میده ... حالا به نظر شما چه هدفونی بگیرم که کیفیتش در حد Beats باشه و قیمتشم پایین تر باشه ؟؟؟

سلام عزیز

اون عزیزی که ازش خواستی هدفون کیفیت بالا بهت معرفی کنه و بهت بیتس رو معرفی کرده.. یه لطفی به خودت بکن در مورد هدفون دیگه ازش سوالی نکن :دی

شما بگو چقدر میخوای هزینه کنی و چه موسیقی هایی گوش میدی و چه استیلی از هدفون (هدفون، ایرفون، ایرباد ... ) مد نظرت هست، تا بشه بهتر نظر داد.

موفق باشی

!F@RB0D

Registered User
لایک‌ها
93
سلام عزیز

اون عزیزی که ازش خواستی هدفون کیفیت بالا بهت معرفی کنه و بهت بیتس رو معرفی کرده.. یه لطفی به خودت بکن در مورد هدفون دیگه ازش سوالی نکن :دی

شما بگو چقدر میخوای هزینه کنی و چه موسیقی هایی گوش میدی و چه استیلی از هدفون (هدفون، ایرفون، ایرباد ... ) مد نظرت هست، تا بشه بهتر نظر داد.

موفق باشی

قیمتی که می خوام هزینه کنم 200 تومنه ... سبک موسیقی هم معمولا قاطیه :دی ... حتما هم هدفون باشه .

ehsan1344

Registered User
لایک‌ها
354
یک سری به این سایت B&H Photo Video Digital Cameras, Photography, Camcorders بزنی چیزای خوبی پیدا میکنی البته منظورتو نفهمیدم منظورت Earphone هست یا Headphone.
اگر Earphone میخوای برند Shure انواع زیادی داره از قیمت بالا به پایین و همچنینSennheiser.
و اگر Headphone میخوای AKG انواع بیشتر و بهتری داره البته Yamaha و Sennheiser در اولویت های بعدی اند.

™ASUS

Registered User
لایک‌ها
175

Musketeer

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
551
قیمتی که می خوام هزینه کنم 200 تومنه ... سبک موسیقی هم معمولا قاطیه :دی ... حتما هم هدفون باشه .

عزیز تو این رنج قیمت یکی از بهترین گزینه هایی که میتونی داشته باشی Audio Technica M30 هست. ساند استیج عالی (مشخصه این برند) و بیس خوب فاکتورهای قابل ذکر M30 هستن. اگه 3-4 ماه پیش بود از همین برند میتونستید M50 رو بگیرید که.... همین M30 هم عالیه. تو ایران هم پیدا میشه (البته نه تو هر بقالی ای :دی )
از برند سنهایزر هم فقط یک جا رو میدونم تو ایران غیرتقلبی رو دارن که لیست قیمتش این هست: http://www.faupload.com/upload/90.1/Esfand/Sennheiser-price-90-12-21.rar
کلا سنهایزر رو خیلی مراقب باشید، فیکش مثل پشگل ریخته تو بازار! (دقیقا تو هر بقالی :دی ) این نمایندگیه که گفتم البته گویا اصل هست جنساش.

موفق باشید.

!F@RB0D

Registered User
لایک‌ها
93
مدل HD 201 با توجه به این که استدیو هست کیفیتش چطوره ؟ بعد , استدیو ها به mp3 هم وصل میشن دیگه ؟

Last edited:
بالا