• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید هدیونیت آلپاین

GENE

Registered User
لایک‌ها
46
سلام
دوستان یه هدیونیت آلپاین میخام بخرم نهایتا تا 400 تومن. نو یا دست دوی تمیز. آلپاین تا حالا کار نکردم و از مدلهاش اطلاعی ندارم.
مثلا آلپاین 101E یا 121EI با کمتر از این پول هم میشه خرید ولی نمیدونم راضی کننده هستند یا نه. ری ویوهاشون توی Centکه معمولی بود.
سیستمم یک جفت 1073 و یک آمپ پاوربیسه که از بچه های گل همینجا خریدم. قصد اضافه کردن چیز دیگه هم ندارم فعلا.
تا همین سقف هزینه پیشنهاد بدید . اگه موردی هم برای فروش( نو یا کارکرده دارید) بنویسید.

pctbz

Registered User
لایک‌ها
92
به نظر من شما 140 اکبند بگیر قیمتش هم پاینه کیفیت صدا و ساختش هم خوبه

GENE

Registered User
لایک‌ها
46
این خیلی بیسیکه. میخام حداقل یه سری تنظیمات اکوالایزر داشته باشه. همون 101 هم خوندم فقط Bass و Treble داره.
الان یه پایونیر 2650 روی سیستمه. با اینکه قیمتش نسبتا پایین بود ولی تنظیماتش فوقالعادست.

cure

Registered User
لایک‌ها
619
دوست عزیز حالا چرا آلپاین . شما باهمین 400 تومن میتونین کلاریون بگیرین که الان کمتر پخشی به پاش میرسه

BIG-BANG

Registered User
لایک‌ها
60
به نظر من که یه 6049 کنوود که جایگزین 7016 هستش برداری یا 7056 که جایگزین 8019 هستش بهتر از آلپاین هست چون اگه مثلا یه سیستم داشتی که کامپوننت بودش اونوقت خوب بود بری طرف الپاین اونم نه با این بودجه با بودجه یه تومن ولی الان به نظر من هیچ دلیلی نداره بخوای آلپاین بخری چون توی این رنج قیمتی فقط داری پولت رو نابود میکنی و هبچی گیرت نمیاد

Sent from my HTC One X using Tapatalk

danial13

Registered User
لایک‌ها
92
140 الپاین یا cz200 کلاریون بگیر.فرق صدای این 2تا با کنوود و پایونر خیلی زیاده.صدایی شفاف و تفکیک شده دارن

GENE

Registered User
لایک‌ها
46
راستی دوستان USB خیلی مهمه واسم.
این پایونر 2650 که میگم الان دارم یک ماهه خریدم. ولی فقط به خاطر تعریفهایی که از کیفیت الپاین شنیدم میخام تعویض کنم. ولی این 140 هیچی تنظیمات نداره خوب:)
کلاریون خیلی کم دیدم کسی خرید فروش کنه اینجا! زیاد در موردش اطلاعی ندارم. ناکامیچی هم اینجا کلا ندیدم ولی شنیدم خیلی خفنه.
الان از آلپاین و کلاریون چند مدل که USB ساپورت هم باشه معرفی میکنید تو رنج قیمت 400؟ این کلاریون CZ200 یو اس بی پشته؟

cure

Registered User
لایک‌ها
619
راستی دوستان USB خیلی مهمه واسم.
این پایونر 2650 که میگم الان دارم یک ماهه خریدم. ولی فقط به خاطر تعریفهایی که از کیفیت الپاین شنیدم میخام تعویض کنم. ولی این 140 هیچی تنظیمات نداره خوب:)
کلاریون خیلی کم دیدم کسی خرید فروش کنه اینجا! زیاد در موردش اطلاعی ندارم. ناکامیچی هم اینجا کلا ندیدم ولی شنیدم خیلی خفنه.
الان از آلپاین و کلاریون چند مدل که USB ساپورت هم باشه معرفی میکنید تو رنج قیمت 400؟ این کلاریون CZ200 یو اس بی پشته؟
اگر USB خیلی براتون مهم هست همین CZ200 گزینه خوبی هست براتون
بله دوست من آلپاین کیفیت بسیار بالایی داره ولی در رده های بالاش مثل 9887 . ولی خوب قیمتشون بالاست
کلاریون کمتر کسی کارکرده باهاش به همین خاطر مثل پایونیر نست که همه تجربه اش رو داشته باشن
بله USB از پشت هست

GENE

Registered User
لایک‌ها
46
به نظرتون تفاوت بین این 2650 که الان دارم با CZ200 واقعا حس میشه توی کیفیت؟ قیمت CZ200 رو پایه چنده؟
CZ500 چطوره؟

Last edited:

cure

Registered User
لایک‌ها
619
به نظرتون تفاوت بین این 2650 که الان دارم با CZ200 واقعا حس میشه توی کیفیت؟ قیمت CZ200 رو پایه چنده؟
CZ500 چطوره؟
100% دوست عزیز . اصلا این 2 قابل مقایسه نیستن . مبنی پخش های کلاریون روی کیفیت بالاشون هست
والا قیمت این 2 مدل رو از دوستانی که فروشنده هستند باید بپرسین ولی CZ200 فک کنم 420 تومن باشه . البته باز هم میگم مطمئن نیستم

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
آلپاین پخش هاش فوق العاده اس
من زمانی پخش های پایونیر رو زیاد دوست داشتم و خیلی از مدل هاش رو داشتم اما از موقعیکه 9855 آلپاین رو خریدم خدایی با صداش قیافم اینجوری شد:eek:
قشنگی صدا و کیفیت صدای هدفونی و بینظیرش نسبت به پایونیر قبلیم رو حتی بچه پنجم ابتدایی هم متوجه میشد

Last edited:

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
سلام داداش - منم الان 4250 پایونر دارم که تو کیفیت صدا و خروجی و تنظیمات 3 برابر پخش شما بهتر عمل میکنه ولی دارم میفروشمش تا صدای جدیدی تجربه کنم

بعد از کلی تحقیق منم به کلاریون cz200a رسیدم که به قول یکی از دوستان صداش خیلی خاص هست و واقعا محشره

قیمت آکبندش هم 320 تومن هست

بهت پیشنهاد میدم امتحانش کنی

بازار خرید و فروش مهم نیست مهم اینه که به گوشات احترام بزاری و با صداش حال کنی

BIG-BANG

Registered User
لایک‌ها
60
دوستانی که پخش کلاریون معرفی میکنند آکبند سراغ دارن ازشون؟

Sent from my HTC One X using Tapatalk

GENE

Registered User
لایک‌ها
46
مرسی از همه دوستان
بعد از مشاوره در پی تی, تی تی و ساندی یک دستگاه CZ200A خریداری شد.:)

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
مبارک باشه - ایشالله شیرینی
منم انشالله بزودی خریداری میکنم
:D

siamak salehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستانی که کلاریون پیشنهاد میکنن..لطفا منو راهنمایی کنید.من پخشم پایونیر7250.هر سابی ک بستم تو کوبهای پشت هم گیج زد.خیلیا میگن علتش پخشته.حالا میخوام عوضش کنم.آلپاین رو انتخاب کرده بودم بخاطر تنظیمات زیادش توی ساب.اما پخشای خوب آلپاین یو اس بی نمیخورن که اینم واسه من جزء واجباته.حالا میخوام ببینم این کلاریون هم مثل آلپاین تنظیمات صداش زیاد هست؟مثلا میشه سبک بیس رو تنظیم کرد که کوتاه بکوبه یا کشیده؟

danial13

Registered User
لایک‌ها
92
صدای ساب به خیلی چیزا بستگی داره و مهمترینش لیتراژ و تیون باکسته و نوع سابت.اپ و پخش هم تاثیر دارن.شما اول بگو سابت چیه و حجم باکست چقده؟

siamak salehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
صدای ساب به خیلی چیزا بستگی داره و مهمترینش لیتراژ و تیون باکسته و نوع سابت.اپ و پخش هم تاثیر دارن.شما اول بگو سابت چیه و حجم باکست چقده؟

سابم هلیکس12 سری پرسیژن هستش.باکس پورتد تیون38
اما هر سابی که من رو این سیستم بستم همون تاخیر توی کوب رو که هر کسی هم متوجه نمیشه داره.هر کسیم که متوجه شد گفت باید پخشو عوض کنی

بالا