منتخب بازارچه

مشاوره برای خرید پردازنده و مادربرد

wellcan

Registered User
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2007
نوشته‌ها
1,227
لایک‌ها
7
محل سکونت
تهران - ونک
مثل اینکه به اون قسمت که قرمز کردم توجه نکردید!
عزیز برای شما گشتم ... شما مین گرافیک آنبورد ای ام دی میخوای که انویدیا نباشه!!! پس فقط میمونه AMD690G که تمام مدل های ارئه شده با این چیپست MicroATX اند و 2تا PCI دارند. ( ناگفته نماند یک مدل ام اس آی هست اما تو ایران نیست!) حتی انویدیا ها هم 2تا دارند!

تهویه فراموش نشه مهمترین قابلیت کیس خوب اول تهویه بعد قفسه بندی استاندارد که شامل استفاده از ورق خوب و جر ندادن دست موقع نصب سیستم .
من همیشه گرین رو پیشنهاد میکنم! اما وقتی شما نا وارد باشید توانایی مقاوت زیر فشار های عصبی فروشنده رو نخواهید داشت!! پس من فقط توصیه میکنم که پاور رو حتما جدا و مارک دار گرفته بشه! کیس رو میشه یه جوری تحمل کرد!
 

MicroSystem

Registered User
تاریخ عضویت
31 ژانویه 2007
نوشته‌ها
1,649
لایک‌ها
0
محل سکونت
اهواز
من یه مادربرد میخوام که گرافیک آنبرد داشته باشه و سه تا پی سی آی داشته باشه
خواستم ایسوز m2avm بگیرم که متاسفانه 2 تا پی سی آی داره
من مشکل اینه که یه کارت dvb sky start 2 دارم یه مودم و یه تی وی کارت
حالا هر سه pci هست آیا میشه یکی از اینها رو به pci1x وصل کرد دوم اینکه من نمی تونم مادربرد بر حسب چیپست nforce بگیرم چون با دی وی بی مشکل داره
حالا شما برای سی پی یو 4000 am2 چه مینی رو پیشنهاد میدید ؟؟؟
نهایتا 75 تومن
گیگا یه مدل داره فکر کنم 5 تا هم PCI داشته باشه و فکر کنم واسه AM2 باشه
6-7 ماه ÷یش به چشمم خورد
 

wellcan

Registered User
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2007
نوشته‌ها
1,227
لایک‌ها
7
محل سکونت
تهران - ونک
گیگا یه مدل داره فکر کنم 5 تا هم PCI داشته باشه و فکر کنم واسه AM2 باشه
6-7 ماه ÷یش به چشمم خورد
مدل هایی که PCI 3 تا و بیشتر داشته باشن زیاد هست. ایشون گرافیک آنبورد میخوان.
 

f14

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 ژوئن 2007
نوشته‌ها
194
لایک‌ها
2
محل سکونت
آسمان
من همیشه گرین رو پیشنهاد میکنم! اما وقتی شما نا وارد باشید توانایی مقاوت زیر فشار های عصبی فروشنده رو نخواهید داشت!! پس من فقط توصیه میکنم که پاور رو حتما جدا و مارک دار گرفته بشه! کیس رو میشه یه جوری تحمل کرد!
تو ناوارد بودن بنده که شکی نیست ولی در مورد فشار عصبی فروشنده باید عرض کنم بنده که تا حالا به زور چیزی نخریدم شما رو نمی دونم. یه موضوع دیگه اینکه اگه سیستم خوب جمع کردید بعید می دونم بشه کیس بد رو تحمل کرد. آخریش هم اینکه بی خیال تو قسمت پاور و کیس به اندازه کافی در این مورد بحث شده.
 

wellcan

Registered User
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2007
نوشته‌ها
1,227
لایک‌ها
7
محل سکونت
تهران - ونک
تو ناوارد بودن بنده که شکی نیست ولی در مورد فشار عصبی فروشنده باید عرض کنم بنده که تا حالا به زور چیزی نخریدم شما رو نمی دونم. یه موضوع دیگه اینکه اگه سیستم خوب جمع کردید بعید می دونم بشه کیس بد رو تحمل کرد. آخریش هم اینکه بی خیال تو قسمت پاور و کیس به اندازه کافی در این مورد بحث شده.
عزیز در مورد فروشنده یه مثال از دیروز ام! رفتم DVD خام بگیرم... گفتم فوجی یا پاناسونیک داری؟! گفت نه اما این EMSN (اسمی چند حرفی) خیلی خوبه من خودم!! ازش استفاده کردم خیلی خوبه!! بهش گفتم ازش تست ام گرفتی؟! چپ چپ نگاه کرد بعد گفت تست چیه؟!

کلا من با کلمه ی من خودم دارم من خودم استفاده کردم خیلی برخورد میکنم!
نیست و نگرد رو کمی تا حدودی میشه اعتماد کرد اما کلا فروشنده ها خیلی بی سواد اند! فروشنده با سواد 10تا هم کلا پیدا نمیشه! فروشنده ام اگر کمی حالیش باشه جنس آشغال نمیده دست مردم!
این دی وی دی خریدن برا ما داستان شد وقت بشه داستانش رو بعلاوه تست هاش رو میزارم تو تاپیک مخصوص اش (طرز صحیح رایت و مقایسه حرفه ای دی وی دی های تو بازار)
 

CyberArchitect

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
12 اکتبر 2003
نوشته‌ها
35
لایک‌ها
0
سلام. برای کار render , cad کاری که کارت گرافیک حتماً از این لیست باشد تا قیمت 200000، cpu,motherboard چه پیشنهاد میکنید ؟

AMD - ATI FireGL V3300/3350/3400/3600/5000//5100/5200/5500/7100/7200/7300/7350/X3-256
NVIDIA - NVIDIA Quadro

در ضمن کارت گرافیک هم نباید بیش از 150 تومن بشود. من هنوز هیچ قیمتی ندارم. ممنون.
 

wellcan

Registered User
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2007
نوشته‌ها
1,227
لایک‌ها
7
محل سکونت
تهران - ونک
عزیز همون اول بگم که cad هیچ ربطی به کارت گرافیک نداره!!!!!!!!!
این کارت هایی هم که زدی هیج کدوم اش تو ایران گیر نمیاد باید سفارش بدی از اونور برات بیارن
درضمن این کارت ها از حدود 500$ شروع میشن!!!!! کارشونم انیمیشن و رندر سنگین ه!

یه کامپیوتر خیلی ضعیف هم cad رو راخت رندر میکنه چون همش محاسباتی ه به گرافیک کاری نداره!!

سی پی یو ه ایده آل برای محاسبات Q6600 به قیمت 280-90 تومنه (به زودی افت میکنه) اما به بودجه شما
مینبورد P35-DS3L از گیگابایت و سی پی یو هرچی پول بزارین.ر (مین 130 تومن)
E6750 خیلی خوبه حدود 190 اما یکم گرون شده.
E2160 هم خوبه 77 تومن (E2200 هم هست 95 تومن)
 

CyberArchitect

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
12 اکتبر 2003
نوشته‌ها
35
لایک‌ها
0
مرسی از راهنماییتون.
البته در مورد ربط cad به کارت گرافیک مخالفم چون کاملا مربوطه ... اون زمان قبل از ورژن 2007 بود . اینجا رو ببینید.
این اشتباه رو همه میکنند، رندر هیچ ربطی به کارت گرافیک نداره: موافقم
ولی از وقتی autocad اومد شبیه sketchup کنه خودشو رابط گرافیکشو شدیداً قوی کرد.... و البته مشکل از اینجا شروع شد. البته کسی که از cad سه بعدی استفاده نکنه این موضوع رو نمیفهمه.... بهرحال ممنون
 

Mod.Chip

Registered User
تاریخ عضویت
10 جولای 2007
نوشته‌ها
824
لایک‌ها
2
محل سکونت
تهران
عزیز همون اول بگم که cad هیچ ربطی به کارت گرافیک نداره!!!!!!!!!
این کارت هایی هم که زدی هیج کدوم اش تو ایران گیر نمیاد باید سفارش بدی از اونور برات بیارن
درضمن این کارت ها از حدود 500$ شروع میشن!!!!! کارشونم انیمیشن و رندر سنگین ه!

یه کامپیوتر خیلی ضعیف هم cad رو راخت رندر میکنه چون همش محاسباتی ه به گرافیک کاری نداره!!

سی پی یو ه ایده آل برای محاسبات Q6600 به قیمت 280-90 تومنه (به زودی افت میکنه) اما به بودجه شما
مینبورد P35-DS3L از گیگابایت و سی پی یو هرچی پول بزارین.ر (مین 130 تومن)
E6750 خیلی خوبه حدود 190 اما یکم گرون شده.
E2160 هم خوبه 77 تومن (E2200 هم هست 95 تومن)
مرسی از راهنماییتون.
البته در مورد ربط cad به کارت گرافیک مخالفم چون کاملا مربوطه ... اون زمان قبل از ورژن 2007 بود . اینجا رو ببینید.
این اشتباه رو همه میکنند، رندر هیچ ربطی به کارت گرافیک نداره: موافقم
ولی از وقتی autocad اومد شبیه sketchup کنه خودشو رابط گرافیکشو شدیداً قوی کرد.... و البته مشکل از اینجا شروع شد. البته کسی که از cad سه بعدی استفاده نکنه این موضوع رو نمیفهمه.... بهرحال ممنون
چرا کامل مربوطه برای سطح حرفهای استفاده از نرم افزاری Cad و رندرینگهای سنگین کارتهای گرون قیمتی مثل Quadro که بعضا چند هزار دلار قیمتشونه وجود داره یا حتی Graphic Sub-System هایی مثل Quadro Plex 1000 وجود داره که غوله و قیمت ارزونترین مدل از 17,500 دلار شروع میشه و اصلا برای همچین کارهایی ساخته شدن البته در سطح خیلی حرفه ای.
http://www.nvidia.com/page/quadrofx_family.html
 

ZIA

Registered User
تاریخ عضویت
29 ژانویه 2005
نوشته‌ها
826
لایک‌ها
36
محل سکونت
Oz - Gold Coast
یک مین و CPU اینتل برای کار با اپراتوری قوی با ویندوز و کاملا سازگار با ویندوز می خوام

منظورم 10 تا اکپلورر باز باشه + فتو شاپ + MP3 پخش باشه + DVD کپی بشه + افیس باز باشع

کم نیاره

بودجه رو هم 300 تومن
 

Xradical

Registered User
تاریخ عضویت
18 می 2004
نوشته‌ها
1,030
لایک‌ها
3
یک مین و CPU اینتل برای کار با اپراتوری قوی با ویندوز و کاملا سازگار با ویندوز می خوام

منظورم 10 تا اکپلورر باز باشه + فتو شاپ + MP3 پخش باشه + DVD کپی بشه + افیس باز باشع

کم نیاره

بودجه رو هم 300 تومن
یه Intel Core 2 Duo E6550 با یه ASUS - P5K البته میتونی پردازنده رو پایینتر بگیری برد رو کمی بهتر برداری ولی پردازنده رو بالاتر برداری بهتره
 

wellcan

Registered User
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2007
نوشته‌ها
1,227
لایک‌ها
7
محل سکونت
تهران - ونک
مرسی از راهنماییتون.
البته در مورد ربط cad به کارت گرافیک مخالفم چون کاملا مربوطه ... اون زمان قبل از ورژن 2007 بود . اینجا رو ببینید.
این اشتباه رو همه میکنند، رندر هیچ ربطی به کارت گرافیک نداره: موافقم
ولی از وقتی autocad اومد شبیه sketchup کنه خودشو رابط گرافیکشو شدیداً قوی کرد.... و البته مشکل از اینجا شروع شد. البته کسی که از cad سه بعدی استفاده نکنه این موضوع رو نمیفهمه.... بهرحال ممنون
لینک رو چک کردم! جالب بود!

توضیح من اینه: شما باید کارت خیلی حرفه ای باشه که 4000 دلاری بابت نرم افزار بدی! (خرید از اینجا)... پس 1000-2000 دلار برای سخت افزار و کارت گرافیک حرفه ای عدد مناسبیه!
اما ما قانون کپی رایت نداریم و حرفه ای ترین نرم افزار های دنیا رو حداکثر به قیمت 1دلار میگیریم! درضمن 99% کار های انجام شده با این برنامه تو ایران اصلا در قد و قواره این برنامه نیستن! حتی از حداقل امکانات این برنامه ام استفاده نمی کنن! پس کار گرافیک 1000 دلاری معنی نداره!


لیست 30 کارت گرافیک حرفه ای : اینجا
 

ZIA

Registered User
تاریخ عضویت
29 ژانویه 2005
نوشته‌ها
826
لایک‌ها
36
محل سکونت
Oz - Gold Coast
یه Intel Core 2 Duo E6550 با یه ASUS - P5K البته میتونی پردازنده رو پایینتر بگیری برد رو کمی بهتر برداری ولی پردازنده رو بالاتر برداری بهتره
ممنون از جوابتون

چون ADSL دارم 24 ساعته کامپیوترم روشن خواهند ماند


پاور گرین GP580B دارم و مشکلی از لحاظ برق ندارم
مین ایسوز نمی دونم چرا بعد از یکدوره افت میکنه
به نظرم گیگا بردارم بهتر باشه استهلاک داره اسوز حالا شاید برا من اینطور باشه اما دیگه ایسوز بر نمی دارم

مین گیگا بهم معرفی کنید
بقیه قطعات موجود
رم 2 گیگ
گرافیک 8600
4 تا هارد 500 ساتا

توجه به ساتا دار بودن زیادش بشه الا مین خودم 6 تا ورودی داره
 

wellcan

Registered User
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2007
نوشته‌ها
1,227
لایک‌ها
7
محل سکونت
تهران - ونک
(مارک) (مدل) (قیمت) (چیپست) (تعداد ساتا) (تعداد PCI/PCI-X 1x/4x/16x ) (رم) (پورت USB/IEEE/eSata

DFI / LANPARTY LT X38-T2R / 295 / X38 / 8 / 3.1.1.2 / 800 / 12.2.0
DFI / LANPARTY UT P35-T2R / 275 / P35 / 8 / 3.1.0.3 / 800 / 12.2.0
DFI / LANPARTY LT P35-T2RL / 225 / P35 / 8 / 3.1.0.3 / 800 / 12.2.0
MSI / P35 Platinum / 285 / P35 / 5 / 3.3.0.2 / 1066 / 12.2.2
MSI / P35 NEO2-FR / 180 / P35 / 5 / 2.2.0.2 / 800 / 12.2.2
ABIT / IP35 Pro / 195 / P35 / 6 / 3.1.0.2 / 800 / 12.2.2
GIGABYTE / X38-DQ6 / 350 / X38 / 8 / 2.3.0.2 / 1066 / 10.3.0
GIGABTE / P35-DQ6 / 195 / P35 / 8 / 2.1.0.2 / 1066 / 12.2.0
GIGABYTE / P35-DS3R / 190 / P35 / 8 / 3.3.0.1 / 1066 / 10.0.0
 

Mod.Chip

Registered User
تاریخ عضویت
10 جولای 2007
نوشته‌ها
824
لایک‌ها
2
محل سکونت
تهران
ممنون از جوابتون

چون ADSL دارم 24 ساعته کامپیوترم روشن خواهند ماند


پاور گرین GP580B دارم و مشکلی از لحاظ برق ندارم
مین ایسوز نمی دونم چرا بعد از یکدوره افت میکنه
به نظرم گیگا بردارم بهتر باشه استهلاک داره اسوز حالا شاید برا من اینطور باشه اما دیگه ایسوز بر نمی دارم

مین گیگا بهم معرفی کنید
بقیه قطعات موجود
رم 2 گیگ
گرافیک 8600
4 تا هارد 500 ساتا

توجه به ساتا دار بودن زیادش بشه الا مین خودم 6 تا ورودی داره
برای خرید کارت 8600GT اگر میتونید دست نگه دارید تا 1-2 هفته دیگه انتخابهای خیلی بهتری میتونید داشته باشید و این کارتم قیمتش باید افت کنه البته به بازار ما اعتمادی نیست .
 

Hamid512

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
15 ژانویه 2007
نوشته‌ها
58
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من يك مشكل جدي با مادربرد گيگا سري p35-ds3r دارم موقعي كه مي خوام به اينترنت وصل شوم مشكلي نداره و وصل مي شه امل وقتي مي خوام دوباره وصل شوم پيغام Threre was no dial tone مي ده اين حالت در ويندوزهاي xp pack1 xp pack2 server2003 pack2 رخ ميده اما در ويستا ۶۴بيتي بدون مشكل به اينترنت وصل مي شه امام هيچ صداي connect به اينترنت ازداخل مودم يا اسپيكر نمي ياد من يك مودم عين همين مودم را تست كردم (giga) و همين طور يك مودم از نوع اينتل بازم همين مشكل را داشت بعد يك مادربرد از همين نوع و يك مادربرد از نوع p35-ds3Lرا هم چك كردم مشكل يكسان است اما در مورد مودمهاي External مشكلي نداره و كار مي كنه در ضمن من ويندوزها را ويروسيابي هم كردم حدس زدم شايد يك ويروس dialer ممكنه باشه ولي مشكل همچنان به قوت خودش باقي است حالا به نظر شما مشكل از كجاست
 

maxtor

Registered User
تاریخ عضویت
15 می 2007
نوشته‌ها
106
لایک‌ها
0
سن
43
محل سکونت
iran
مدل هایی که PCI 3 تا و بیشتر داشته باشن زیاد هست. ایشون گرافیک آنبورد میخوان.
سلام بچه ها دیدم خیلی در مورد این مینی که میخوام صحبت کردید اومدم تشکر کنم
فقط ما همون asus m2avm گرفتیم و مجبور شدم مودم رو اکسترنال کنم
بازم تشکر :)
 

siakhan

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر [؟]
تاریخ عضویت
30 اکتبر 2006
نوشته‌ها
2,191
لایک‌ها
392
محل سکونت
زمین
سلام قصد جمع كردن يك سيستم جديد رو دارم منتها ترديد دارم كه كدوم چيپ ست رو انتخاب كنم. چون ظاهرا فرق آنچناني ندارند. من كارم برنامه نويسي هست البته هنوز حرفه اي نشدم ولي در كل يك سيستم قوي ميخوام جمع كنم كه چندسالي جوابم رو بده. CPU ميخوام Q6600 بردارم ولي اينكه مين X-38 بردارم يا x-35‌ يا P965 موندم !!! در سايت تامز كه اينها رو با هم مقايسه كرده بود گفته بود كه تفاوت زيادي با هم ندارند و حتي در مورد رمهاي DDRII‌ و ِِDDRIII‌ هم همين نظر رو داده بود!!
دوستان ميشه راهنمايي كنيد.
 

wellcan

Registered User
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2007
نوشته‌ها
1,227
لایک‌ها
7
محل سکونت
تهران - ونک
سلام دوستان
من يك مشكل جدي با مادربرد گيگا سري p35-ds3r دارم موقعي كه مي خوام به اينترنت وصل شوم مشكلي نداره و وصل مي شه امل وقتي مي خوام دوباره وصل شوم پيغام Threre was no dial tone مي ده اين حالت در ويندوزهاي xp pack1 xp pack2 server2003 pack2 رخ ميده اما در ويستا ۶۴بيتي بدون مشكل به اينترنت وصل مي شه امام هيچ صداي connect به اينترنت ازداخل مودم يا اسپيكر نمي ياد من يك مودم عين همين مودم را تست كردم (giga) و همين طور يك مودم از نوع اينتل بازم همين مشكل را داشت بعد يك مادربرد از همين نوع و يك مادربرد از نوع p35-ds3Lرا هم چك كردم مشكل يكسان است اما در مورد مودمهاي External مشكلي نداره و كار مي كنه در ضمن من ويندوزها را ويروسيابي هم كردم حدس زدم شايد يك ويروس dialer ممكنه باشه ولي مشكل همچنان به قوت خودش باقي است حالا به نظر شما مشكل از كجاست
شما درایور هارو به روز کنید فکر کنم مشکل رفع شه. (چون تو یه ویندوز دیگه مشکل نداشته)

سلام بچه ها دیدم خیلی در مورد این مینی که میخوام صحبت کردید اومدم تشکر کنم
فقط ما همون asus m2avm گرفتیم و مجبور شدم مودم رو اکسترنال کنم
بازم تشک
مبارک باشه.

سلام قصد جمع كردن يك سيستم جديد رو دارم منتها ترديد دارم كه كدوم چيپ ست رو انتخاب كنم. چون ظاهرا فرق آنچناني ندارند. من كارم برنامه نويسي هست البته هنوز حرفه اي نشدم ولي در كل يك سيستم قوي ميخوام جمع كنم كه چندسالي جوابم رو بده. CPU ميخوام Q6600 بردارم ولي اينكه مين X-38 بردارم يا x-35‌ يا P965 موندم !!! در سايت تامز كه اينها رو با هم مقايسه كرده بود گفته بود كه تفاوت زيادي با هم ندارند و حتي در مورد رمهاي DDRII‌ و ِِDDRIII‌ هم همين نظر رو داده بود!!
دوستان ميشه راهنمايي كنيد.
من سیستم قوی میخوام که چند سال کار کنه = من میخوام پولمو بریزم دور!

مین اسوس یا ابیت... (بهترین مین سال 2007 : Abit IP35 Pro) چیپست 965 P35 X38 X48 پیشنهاد گیگاP35-DS3L
سی پی یو اینتل E8400 E6750 Q6600 E2200 E4500
 
بالا