• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده و مادربرد

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
دوست عزيز ايسوس هميشه برداي خوبي ميسازه ولي مشگل اينجاست كه تو بازار يا موجود
نيست يا اگه هست خيلي گرونه و صرفه خريدشو از دست داده......

ابيت واقعا انتخاب خوبيه چون قيمت و كارايي رو با هم داره.........

MN399

Registered User
لایک‌ها
1
جكي جان،
همونطور كه مي دوني الان قيمت بردهاي Abit NF8 و MSI K8N NEO PLATINUM نزدیک به همه. با این شرایط و با توجه به اینکه تو NF8 داری خرید کدومو پیشنهاد می کنی؟ آيا اين امكان وجود داره كه NF8 در آپدیتهای آینده بایوسش بهتر شه؟ چون زمان نسبتا زیادی از تولید این برد MSI گذشته و احتمالا مشکلاتش رو در بایوس حل کرده اند. پس آیا باید نتیجه گرفت که MSI در حال حاضر بهتره؟

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
دوست عزيز من با اين مدل از msi‌ از نزديك كار نكردم ولي باتوجه به چيزهايي كه در مو.ردش خوندم ،‌ اين برد abi ‌رو كاملا ترجيح مي دم .
با اطمينان مي گم كه پايداري و ميزان O.C اين برد بيشتره و اگه اشتباه نكنم بايوس و گزينه هاي O.C‌ بهتري داره . سعي مي كنم همين يكي دو روزه اطلاعات بيشتري از اين برد در همينجا بذارم .

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
آقا كسي مي دونه دقيقا MSI K8n neo 4 و MSI k8n Diamond جدا از چيپستشون چه فرق اساسي دارند؟
MSI براي اين محصول خودش حسابي داره تبليغ مي كنه. ضمن اينكه 100 دلار از k8n neo4 گران تره. اما بنچماركهاي Toms برتري نسبي neo4 را اعلام مي كنند...
http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=638
M7100_K8N-Diamond.gif

M7125_K8N-Neo4-Platinum.gif

http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=637

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
دوستان امروز يه چيز جالب ديدم . دو برد مبتني بر چيپ هاي جديد via , nvidia روي سوكت 754 .

ASUS K8N4-E

asus بردي مبتني بر nForce4 ساخته كه داراي pci-e ‌است .

news113585_002.jpg

Boards specs:

* AMD Athlon 64/Sempron Socket 754 processors
* 3 x sockets for up to 3GB 400/333/266 non-ECC DDR
* NVIDIA nForce4-4x, 800 MHz HyperTransport
* PCI Express x16, 3 x PCI Express x1, 3 x PCI
* 8 x Serial ATA RAID (0/1/0+1/5/10/JBOD), 2 x Ultra ATA 133/100/66/33
* 8ch Realtek ALC850, S/PDIF output
* Gigabit LAN Marvel 88E1111 PHY
* 2 x IEEE-1394, 10 x USB 2.0

قيمت اين برد در فروشگاههاي ژاپني حدود 160 دلار است .

Soltek SL-K890PRO-754

اين برد مبتني بر K8T890 است .

fayer20050118183136968df.jpg

Chipset VIA K8T890 + VT8237
Processor CPU Socket 754 on board.
Front Side Bus Hyper Transport 800MHz.
Memory 2 x 184-pin DDR DIMM Sockets.

Supporting unregistered non-ECC DDR 400/333/266 DRAM up to 2GB.

Expansion Slots 1 x PCI Express*16 Slot.

3 x PCI Express*1 Slots.

2 x PCI Slots.

On-Board EIDE 2 x ATA133/100/66 IDE connectors supporting up to 4 IDE devices.

1 x ATA 133/100 IDE connector supporting up to 2 IDE devices by Promise PDC20579.

On-Board SATA 2 x Serial ATA connectors supporting 2 Serial ATA HDDs. (by VT8237)

2 x Serial ATA connectors supporting 2 Serial ATA HDDs. (by Promise PDC20579)

Integrated Super I/O 1 x Floppy Port.

1 x PS/2 Mouse Port.

1 x PS/2 Keyboard Port.

1 x Gigabit LAN Port.

1 x Parallel Port. (via optional cable)

1 x Serial Port.

8 x USB 2.0/1.1 Ports. (4 integrated, 4 via optional cables)

Audio Ports.

2 x IEEE1394 Ports. (1 integrated, 1 via optional cable)

1 x S/PDIF In Port.

1 x S/PDIF Out Port.

RAID 2 x Serial ATA connectors supported by VT8237. (RAID0, 1)

2 x Serial ATA connectors and 1 x ATA133/RAID IDE Port supported by Promise PDC20579. (RAID0, 1, 0+1)

IEEE1394 2 x IEEE1394 Ports. (1 integrated, 1 via optional cable)
Audio 8-Channel AC'97 Audio.
LAN Gigabit 10/100/1000 LAN Function.
BIOS Award BIOS.

Flash Memory for easy upgrade.

Form Factor ATX Form Factor (245mm x 305mm)
Other Features BIOS FSB Setting.

BIOS DIMM, Vcore Voltage Setting.

BIOS Multiplier Setting.

RedStorm2 Overclocking Technology. (optional)

Soltek H/M Monitor.

STR Function.

Debug LED onboard.

ARH

Registered User
لایک‌ها
4
به نظر من اين مقايسه يه مقدار ايراد داره. من پيشنهاد مي كنم از اين طرف به قضيه نگاه كنيم:

1- كلا در شرايط فعلي خريد 939 منطقي تره يا 754 ؟
2- در شرايط كارايي برابر، قيمت مدل هاي مختلف چقدر با هم اختلاف داره؟
2- حالا با توجه به جواب دو سئوال قبل، توي اين نسل، كدوم مدل مقرون به صرفه تره؟ (نسبت كارايي به قيمت).

سلام
من 3200 سوكت 939 رو رو پايه 190 قيمت گرفتم و سوكت 754 رو پايه 170 . با توجه به بنچ مارك ها و اختلاف كارايي ناچيزي كه مشاهده ميشه به نظر من در شرايط فعلي اختلاف 20 هزار توماني توجيه پذير نيست . اما اگر بخوايم آينده نگر باشيم شايد 20 هزار تومان اينجا و مقداري هم براي مادربرد 939 ارزش هزينه كردن رو داشته باشه مطمئنا AMD براي سوكت 939 برنامه هاي زياد تري نسبت به 754 خواهد داشت .

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
پس با نتيجه گيري من موافقي كه اين اختلاف 20 هزار تومني كاملا توجيه پذيره، درسته؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
خوب بايد كلا مدت زمان استفاده هم معين كرد. مثلا اگر شما تا 7 8 ماه اين مادربرد مهمونت باشه اين 20 هزار تومن خرج كردن كاملا بي مورده . اما اگر نگاهي به آينده داشته باشي و خريد بلند مدت داشته باشي مسلما 939 انتخاب عاقلانه تريه .

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام
بحث خیلی عالی شده کلی استفاده کردم
به نظر من درسته که AMD در آینده 939 رو بیشتر پشتیبانی می کنه ولی الان که AMD داره میگه تو 2006 یه CPU جدید می خواد بده !
من اینجور که خودم فکر می کنم می سنجم
من هر سال یا هر دوسال یکبار باید سیستم رو عوض کنم حالا چرا باید بیام یه 939 بگیرم که از نظر کارایی و بعضی چیزهای دیگه ای که بچه ها می گن پائینتر باشه ؟!
در این مورد فکر نمیکنم این پشتیبانی AMD بدرد من بخوره!
خودم دوست ندارم یه سوکتی که داره قدیمی میشه رو بخرم ولی وقتی اینجوری نگاه می کنم چاره ای ندارم
نظرتون چی هست ؟

A-Parsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فکر میکنم ترکیب چیپست nForce 4 با سوکت 754 (که دیگه تو روزهای آخر دوره خودش هست) چندان سرو صدایی به پا نمی کنه و ظاهر امر نشون میده که بیشتر ASUS مادربرد K8N4-E رو برای رقابت با MSI K8N Neo3 ساخته باشه . در ضمن علاوه بر این مدل که جکی عزیز گفتن ، یک مدل K8N4-E Deluxe هم ساخته شده . :happy:

suicide

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.دوست داشتم زودتر نتيجه رو بنويسم اما يه كم طول كشيد.چون اينجا خيلي بحث شد و بيشترين كمكو گرفتم فكر كنم بايد نتيجه رو هم بنويسم :blink: :D
چشمتون روز بد نبينه.دوروز بعد آخرين نوشتم اينجا كل قطعات رو خريدم.تلگرافي ميگم.قيمتها مال 10 روز قبله.سي بي يو اتلون 64 3200 از سبز قيمت 193.مادر برد از كيش ابيت اي وي 8 با ترد آي قيمت 116.رم رو خود انفورماتيك گستر تموم كرده بود و معلوم نبود كي بياره به بقيه هم كه ميگفتي او سي زد يه وري نگات ميكردن بالاخره با كلي گشتن دو تاش رو هم قيمت 102 تومن.گرافيك هم سفاير هيچكس نداشت چه برسه به 256 .سبز 128 داشت اينم با گشتن گير اومد قيمت 92 تومن.هارد هم 120 ساتا 83 تومن.اسبيكر هم كه ديگه نگو اي وي اس 300 رو احدي نداشت چه ميرداماد چه ايران.همهشونم ميگفتن خود شركت وارد كننده هم ديگه نداره بيخود نگرد!!از ايزوتك كه سوال كردم يكي تو مغازش نشسته بود گفت من يه دونه دارم كه قبلا گرفتم اما اونجا كه من هستم كسي نميشناسه هنوز دارمش .مغازش شهرك وليعصر بود!!!!!!اونم چه جايي اين يكي خيلي خدايي بود كلي حال داد مخصوصا بعد از اينكه ديدمش و صداشو شنيدم بال در آوردم.
سيستم رو بستم و يه روز استفاده كردمش اما.....موضوع از اونجا شروع شد كه مودم كار نميكرد بازش كردم و بستم يه اسلات بالاتر.و سيستم رو روشن كردم اما تصوير نداد!!فكر كردم مشكلات هميشگيه اما بعد تست همه چي باز از تصوير خبري نبود!!شكم رفت به مادر برد كه صداي قناري در مي آورد!!!!بردمش شاب.تست كرد گفت بله از مادر برده!!!بايد بمونه تعمير بشه و از تعويض خبري نيست.سر مهندسشون(مثلا) هم فرمودن مگه شما از خارج اومدين ميخواين تعويض بشه سريع!!!!اما مسول تعمير مادر برد بچه خوبي بود.بعد دو روز گفتن نخير سي بي يو مشكل داره!!!!!!جالب اينكه مادر برد رو اصلا تست نكرده بودن و سي بي يو رو رو يه برد ديگه بسته بودن.طبعا رفتم آلبالو كه از توضيح كاملش بگذريم چون فكاهي بود.بعد تست معلوم شد بله تصوير نميده و تعويض فرمودند.ميخواستن گارانتي جديده رو بكنن!!!!!!!!!كه نذاشتم.اصلا دلم نيومد ببندمش رو همون برد و در نتيجه بازم برگشتم شاب و گفتم تا اينو يه روز تست نكنيد نميبندم.بعد 3 روز زنگ زدم و معلوم شد هنوز وقت نكردن دست بهش بزنن و حوالم كردن به 3 روز بعد !!!!!!!!(22 بهمن و جمعه و ...برف و ).منم ديگه گريمباچ كردم=تعويض مادر برد :blush:
يك هفته از خواب و خور افتادم.الانم انگار از رينگ بوكس در اومدم.سيستم هم فعلا كه حالش خوبه. ;)
تقريبا 960 تومن هم خرج برداشت!!!!!!!!ما كه نفهميديم آخرش سر سي بي يو چي اومد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :blink:فكر كنم خودكشي كرد (احتمالا تحت تاثير اين امضاي من) ;)

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
با توجه به بحثي كه در مورد هسته هاي مختلف داشتيم ، ديدم خالي از لطف نيست كه اين چارت رو در اينجا نيز بذارم :

table1.png

در مورد اختلاف قيمت 939 و 754 همونطور كه شما و xplod‌عزيز هم گفتين منطقي ترين دليل ، همون آينده نگري است (يك نكته كه فكر كنم يادآوري اش بد نباشه : اگه اختلاف قيمت مادربردها رو نيز در نظر بگيريم اين اختلاف حدود 40 هزار مي شه و در بازار ما حق انتخاب مادربردهاي 754 به مراتب بيشتر و متنوع تر از 939 است و فكر مي كنم اختلاف قيمت cpu‌هاي 3000 بيشتر از 20 هزار باشه ، حدود 40 هزار تومان ، درسته ؟ ) يعني اگه كسي بخواد اين سيستم رو حداقل يك سال نگه داره و بعد از اون فقط قصد خريد مادربرد جديدي با pci-e داشته باشه ، بدردش مي خوره .

ولي من كماكان براي دوستاني مثل ستوده عزيز و كساني كه سيستمشون رو خيلي سريع تغيير نمي دن و دنبال يك سيستم با سرعت و عملكرد مطلوب هستن ،‌همون 754 رو پيشنهاد مي كنم .( و البته 3000 رو )

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از A-Parsa :
فکر میکنم ترکیب چیپست nForce 4 با سوکت 754 (که دیگه تو روزهای آخر دوره خودش هست) چندان سرو صدایی به پا نمی کنه و ظاهر امر نشون میده که بیشتر ASUS مادربرد K8N4-E رو برای رقابت با MSI K8N Neo3 ساخته باشه . در ضمن علاوه بر این مدل که جکی عزیز گفتن ، یک مدل K8N4-E Deluxe هم ساخته شده . :happy:
دقيقا ، براي من هم عجيب همين بود . واقعيت با اين صحبتهايي كه در مورد 754 شده ، فكر نمي كردم كه باز هم برد جديد براش توليد بشه و اين قضيه هنوز هم برام عجيبه !!! مگر اينكه قضيه 754 چيزي بيش از اينهايي باشه كه ما شنيديم ؟! :f34r: :cool:

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از suicide :
سلام.دوست داشتم زودتر نتيجه رو بنويسم اما يه كم طول كشيد.چون اينجا خيلي بحث شد و بيشترين كمكو گرفتم فكر كنم بايد نتيجه رو هم بنويسم :blink: :D
چشمتون روز بد نبينه.دوروز بعد آخرين نوشتم اينجا كل قطعات رو خريدم.تلگرافي ميگم.قيمتها مال 10 روز قبله.سي بي يو اتلون 64 3200 از سبز قيمت 193.مادر برد از كيش ابيت اي وي 8 با ترد آي قيمت 116.رم رو خود انفورماتيك گستر تموم كرده بود و معلوم نبود كي بياره به بقيه هم كه ميگفتي او سي زد يه وري نگات ميكردن بالاخره با كلي گشتن دو تاش رو هم قيمت 102 تومن.گرافيك هم سفاير هيچكس نداشت چه برسه به 256 .سبز 128 داشت اينم با گشتن گير اومد قيمت 92 تومن.هارد هم 120 ساتا 83 تومن.اسبيكر هم كه ديگه نگو اي وي اس 300 رو احدي نداشت چه ميرداماد چه ايران.همهشونم ميگفتن خود شركت وارد كننده هم ديگه نداره بيخود نگرد!!از ايزوتك كه سوال كردم يكي تو مغازش نشسته بود گفت من يه دونه دارم كه قبلا گرفتم اما اونجا كه من هستم كسي نميشناسه هنوز دارمش .مغازش شهرك وليعصر بود!!!!!!اونم چه جايي اين يكي خيلي خدايي بود كلي حال داد مخصوصا بعد از اينكه ديدمش و صداشو شنيدم بال در آوردم.
سيستم رو بستم و يه روز استفاده كردمش اما.....موضوع از اونجا شروع شد كه مودم كار نميكرد بازش كردم و بستم يه اسلات بالاتر.و سيستم رو روشن كردم اما تصوير نداد!!فكر كردم مشكلات هميشگيه اما بعد تست همه چي باز از تصوير خبري نبود!!شكم رفت به مادر برد كه صداي قناري در مي آورد!!!!بردمش شاب.تست كرد گفت بله از مادر برده!!!بايد بمونه تعمير بشه و از تعويض خبري نيست.سر مهندسشون(مثلا) هم فرمودن مگه شما از خارج اومدين ميخواين تعويض بشه سريع!!!!اما مسول تعمير مادر برد بچه خوبي بود.بعد دو روز گفتن نخير سي بي يو مشكل داره!!!!!!جالب اينكه مادر برد رو اصلا تست نكرده بودن و سي بي يو رو رو يه برد ديگه بسته بودن.طبعا رفتم آلبالو كه از توضيح كاملش بگذريم چون فكاهي بود.بعد تست معلوم شد بله تصوير نميده و تعويض فرمودند.ميخواستن گارانتي جديده رو بكنن!!!!!!!!!كه نذاشتم.اصلا دلم نيومد ببندمش رو همون برد و در نتيجه بازم برگشتم شاب و گفتم تا اينو يه روز تست نكنيد نميبندم.بعد 3 روز زنگ زدم و معلوم شد هنوز وقت نكردن دست بهش بزنن و حوالم كردن به 3 روز بعد !!!!!!!!(22 بهمن و جمعه و ...برف و ).منم ديگه گريمباچ كردم=تعويض مادر برد :blush:
يك هفته از خواب و خور افتادم.الانم انگار از رينگ بوكس در اومدم.سيستم هم فعلا كه حالش خوبه. ;)
تقريبا 960 تومن هم خرج برداشت!!!!!!!!ما كه نفهميديم آخرش سر سي بي يو چي اومد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :blink:فكر كنم خودكشي كرد (احتمالا تحت تاثير اين امضاي من) ;)
واقعا متاسفم رفيق ! :eek: :wacko:
اميدوارم از اين به بعد برات مشكلي پيش نياد و سيستم توپ برات كار كنه .
مبارك باشه :)

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از MohammadR :
آقا كسي مي دونه دقيقا MSI K8n neo 4 و MSI k8n Diamond جدا از چيپستشون چه فرق اساسي دارند؟
MSI براي اين محصول خودش حسابي داره تبليغ مي كنه. ضمن اينكه 100 دلار از k8n neo4 گران تره. اما بنچماركهاي Toms برتري نسبي neo4 را اعلام مي كنند...
http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=638
M7100_K8N-Diamond.gif

M7125_K8N-Neo4-Platinum.gif

http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=637
محمد جان تام كه ظاهرا برد neo2 رو با اين برد diamind‌مقايسه كرده ،‌اگه benchmark‌ديگه هست ، يه محبتي كن و لينكش رو بذار اينجا ، ممنون .

attachment.php

جداي از چيپ كه شما اشاره كردي ، تفاوت فاحشي كه ديدم در موارد زير بود :

K8N Diamond :

Audio

• Creative sound Blaster Live 24-bit onboard audio
- 24-bit / 96KHz audio quality
- 100db SNR clarity
- Up to 7.1 CH Surround Sound, Dolby Digital ready

WLAN & Bluetooth

• 802.11g WLAN + Bluetooth dual net

Supports dual LAN jacks

- 1st LAN supports 10/100/1000 Fast Ethernet by nForce4 SLI
- 2nd PCI Express LAN supports 10/100/1000 Fast Ethernet by Marvell 88E8053

فایل های ضمیمه

• image026.gif
    image026.gif
    11.9 KB · نمایش ها: 181

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
به نقل از suicide :

آقا مارو ترسوندی .منم می خواستم برد KV8 pro ABIT بگیرم.

حالا با این اوصاف من میترسم.این اشکال از کجا ناشی میشه؟طراحی برد یا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نقل از tsotodeh :
سلام
بحث خیلی عالی شده کلی استفاده کردم
به نظر من درسته که AMD در آینده 939 رو بیشتر پشتیبانی می کنه ولی الان که AMD داره میگه تو 2006 یه CPU جدید می خواد بده !
من اینجور که خودم فکر می کنم می سنجم
من هر سال یا هر دوسال یکبار باید سیستم رو عوض کنم حالا چرا باید بیام یه 939 بگیرم که از نظر کارایی و بعضی چیزهای دیگه ای که بچه ها می گن پائینتر باشه ؟!
در این مورد فکر نمیکنم این پشتیبانی AMD بدرد من بخوره!
خودم دوست ندارم یه سوکتی که داره قدیمی میشه رو بخرم ولی وقتی اینجوری نگاه می کنم چاره ای ندارم
نظرتون چی هست ؟
والا من خودم اين طوريم كه وقتي يك سيستم جديد مياد سعي مي كنم اونو بخرم.
مثلا الان كه nforce 4 آمده ترجيح ميدم Nforce 4 بخرم تا اينكه Nforce 3 بخرم و 2 سال ديگه عوضش كنم. (البته تا دو سال ديگه آن قدر ممكنه چيپست هاي جديد بياد كه اين داخلشون گم بشه)
و همچنين سعي در خريد PCI-E مي كنم تا دو روز ديگه اگه كارت من كارآيي لازم را نداشت بتونم عوضش كنم.
به نظر من K8n neo2 و خريد Athlon 64 3000+ 939 بهتره اما مطمئنا ايده ها مختلفه.
در نهايت اين تصميم خود خريداره و پولي كه داره و استفاده اي كه از سيستم مي بره.
به هر حال من با نظر جكي موافقم.
موفق باشي.

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
خيلي از بچه هاي از اين برد خريدن و هيچ مشكلي هم نداشتن .
اگه خيلي مي ترسي مي توني msi k8n neo2‌ رو بخري كه صفحه قبل مفصل در موردش صحبت شده .

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
مقايسه ديگري بين ABIT AV8 و MSI K8N Neo 2

0,1311,sz=1&i=80271,00.gif

0,1311,sz=1&i=80274,00.jpg

امتياز برد MSI در اين سايت 8 از 10 و برد Abit‌ هم 7 از 10 شده است .

لينك مطلب

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
محمد جان تام كه ظاهرا برد neo2 رو با اين برد diamind‌مقايسه كرده ،‌اگه benchmark‌ديگه هست ، يه محبتي كن و لينكش رو بذار اينجا ، ممنون .
چشم در اولين فرصت يك بنچمارك جامع پيدا مي كنم. از اينكه زحمت كشيدي و گشتي ممنون./

بالا