• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پژو206

mohammadjavad1000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
سلام ایا خرید ماشین 206 اینایی وه 10-12 میلیون 200هزار کارکرده ماله 82-83 ارزش داره ممنون میشم راهنمایی کنید

hasti1988ie

Registered User
لایک‌ها
56
من نهایتا میخوام تا 11 تومن خرج کنم .چیزی که مد نظرم هست مدل 81-83 تیپ 2 هست .چند تا دیدم تو سایت های مختلف .تلفنی که صحبت کردم چندتاشون دور رنگ بودن یا میگفتن چند تکه رنگ داشته واسه خوشگلی تمام رنگ کردن ،جلو و عقب پلمپ ،یه سری از موارد فنی رو هم تعمیر کردن .نظرتون در کل چیه ؟ کسی هست در این زمینه تجربه داشته باشه یا من لینک اون چند مدل رو بذارم دوستان متخصص نظراتشون رو بگن .البته میخوام چند تا رو انتخاب کنم برای بازدید و بردن کارشناس سر ماشینها.

vayu

Registered User
لایک‌ها
645
تجربه و شنیده های من این بوده؛ موتور های پژو بعد از حدود 5 تا 6 سال استفاده متوسط از ماشین دچار مشکل میشن، بعدش مدام خرج رو دستت میزارن. اگه کم کارکرد و فنی سالم گیرت اومد بگیر!

hasti1988ie

Registered User
لایک‌ها
56
تجربه و شنیده های من این بوده؛ موتور های پژو بعد از حدود 5 تا 6 سال استفاده متوسط از ماشین دچار مشکل میشن، بعدش مدام خرج رو دستت میزارن. اگه کم کارکرد و فنی سالم گیرت اومد بگیر!
فروشنده ها عموما میگن فنی سالمه یا اینکه خرج کردن براش ،اصلا خرجی نداره ولی خب فکر نمیکنم کم کارکرد بشه پیدا کرد .البته خب بعضی ها هستن که کاکرد ماشینشون درست نیست و دستکاری میکنن . تا چند تا کارکرد به شرط فنی سالم مناسبه ؟

2640144892

Registered User
لایک‌ها
244
خیر نخرید حتی اگر با این قیمت ماشین روز بهتون بدن ادم عاقل که 206 سوار نمیشه همین طوریشم دارن اتیش میگیرن یا وسط راه دیدی خاموش شد دیگه روشن شد ماشین معمولی میشه راست و ریس کرد ولی این خراب بشه مستقیم باید بره تعمیر گاه و بخوابه!! پراید 131 بخر

hasti1988ie

Registered User
لایک‌ها
56
خیر نخرید حتی اگر با این قیمت ماشین روز بهتون بدن ادم عاقل که 206 سوار نمیشه همین طوریشم دارن اتیش میگیرن یا وسط راه دیدی خاموش شد دیگه روشن شد ماشین معمولی میشه راست و ریس کرد ولی این خراب بشه مستقیم باید بره تعمیر گاه و بخوابه!! پراید 131 بخر
نهایتش یکی دو سال نگه میدارم .در مورد پراید هم حاضرم پی کی بخرم اما پراید نه !
بهرحال ممنوون بابت نظرتون..

vayu

Registered User
لایک‌ها
645
فروشنده ها عموما میگن فنی سالمه یا اینکه خرج کردن براش ،اصلا خرجی نداره ولی خب فکر نمیکنم کم کارکرد بشه پیدا کرد .البته خب بعضی ها هستن که کاکرد ماشینشون درست نیست و دستکاری میکنن . تا چند تا کارکرد به شرط فنی سالم مناسبه ؟
راستش به این راحتی نمیشه یه چیز کلی گفت، هر وقت خواستی بخری یه تعمیر کار با خودت ببر بزار به موتور یه نگاهی بندازه، من باشم ریسک نمی کنم، منم فکر می کنم نخر.

2640144892

Registered User
لایک‌ها
244
راستش به این راحتی نمیشه یه چیز کلی گفت، هر وقت خواستی بخری یه تعمیر کار با خودت ببر بزار به موتور یه نگاهی بندازه، من باشم ریسک نمی کنم، منم فکر می کنم نخر.
الان شما بخوای از نمایندگی هم ماشین نو بگیری باید با خودت یه مکانیک ببره تا کلا ماشین چک کنه چه برسه به ماشین کار کرده !!

بالا