• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای سیستم با کاربری معمولی و کانفینگ خوب...

mehdiaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام خدمت اساتید و دوستان....
بنده یه کامپیوتر قدیمی با CPU پنتیوم 4 دارم که فقط در حد گشت و گزار تو اینترنت و دیدن فیلم ازش استفاده میکردم(چون دانشجو هستم کار دیگه ای ندارم باهاش) اما چند وقتی میشه کامپیوترم دیگه جون نداره و داره زور های اخرشو میزنه پس به این نتیجه رسیدم که با وضعیت دانشجویی خودم یه کیس جدید جمع کنم...:(
بنده هزینه ای که میتونم کنار بزارم 1.400 تا 1.66 اینطوراست.o_O
اول تو فکر سیستم با پردازنده Core i3 بودم و بعدش فک کردم چون یه برادر کوچکتر دارم و ممکن هست که استفاده Game داشته باشه،ممکنه که core i3 تا 2 سال پاسخگوبی نیاز من باشه پس core i5 بگیرم.
البته بنده اطلاعات زیادی در این شاخه ندارم ولی سیستمی میخوام که حد اکثر تا 4 سال دیگه پاسخگوی نیاز من باشه و هی هنگ و لگ نداشته باشه.
حالا از نظر شما دوستان و اساتید میشه سیستم core i3 تهیه کرد که از core i5قوی تر باشه؟؟
میشه با بودجه من core i5 با کانفینگ مناسب و قابل قبولی جمع کرد؟؟
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم.:):)

darvishkhoob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام دوست یکی از مهمترین قطعاتی که تو بازی مهمه کارت گرافیک هست که از ارزونترینهاها Zotac GTX 750 Ti 2GB: 540 هست و اگر بخوای core i5 بگیر کهCPU: Intel Core i5-4460: 600 حدود 600 تومن میمونه برای ما بقیه قطعات ک خیلی کمه که اگ بتونید افزایش بودجه بدی بهتره یا اینکه همون core i3 بردارین یا از خیر بازی بگذرید
این روزها چون نسلهای بازیها در حال پیشرفت سریعه حتی بهترین سیستم هم ببندید معلوم نیست تا چند سال براتون جواب میده

mehdiaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خیلی ممنونم دوست من.
شما سیستم پیشنهادیتون چیه با هردو پردازنده؟؟
یه سوال دیگه دارم چطوره که بعضی ها core i5 جمع میکنن با 1.5 میلیون و یک سری هم با 2 میلیون.
اون 1.5 میلیونی جوابگوی من نیست؟؟
و به این جانب چندتا سیستم پیشنهاد دادن .میخواستم نظر شما رو هم بدونم.
سیستم 1:
بودجه 2 میلیون
MB: MSI H97 Gaming 3-------------------------------------------------------------------------------------440
CPU: Intel Core i3 4160-------------------------------------------------------------------------------------410
VGA: Galax GTX 750Ti OC 2GB----------------------------------------------------------------------------500
RAM: Kingston HyperX Fury 4GB *2 1866----------------------------------------------------------------270
HDD: Seagate Barracuda 1TB 64MB Buffer---------------------------------------------------------------190
ODD:Liteon 24X iHAS124------------------------------------------------------------------------------------60
PSU: Corsair VS 450-----------------------------------------------------------------------------------------150
Case: Green MAC1-------------------------------------------------------------------------------------------120
TOTAL:------------------------------------------------------------------------------------------------------2140

سیستم 2

MB:Asrock Z97 Pro4 ----------------------------------------------------------------------------------------------450
CPU:Intel Core i3 4160--------------------------------------------------------------------------------------------370
VGA: XFX R7 260X Core Edition 2GB --------------------------------------------------------------------------420
RAM:G.skill TridentX 4 GB *2 2400MHZ CL10-----------------------------------------------------------------270
ODD: Liteon 24X iHAS324 DVD RW------------------------------------------------------------------------------60
180-----------------------------------------------------------------------------------------HDD: WD Caviar Blue 1TB
PSU: Corsair VS 450 -----------------------------------------------------------------------------------------------145
Case: Green X+ Eagle-----------------------------------------------------------------------------------------------160
TOTAL:--------------------------------------------------------------------------------------------------------------2055

ممنوم نظرتون راجع به این سیستم ها رو بگین.

darvishkhoob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
با بودجه 1500 میش سیستم بست ولی ارزش ندار مخصوصا اگر بخوای بازی هم کنی
بستگی دار اون سیستمی کهبا core i5 بستن مشخصاتش چی بوده ممکنه گرافیک نداشت باش یا قطعات ارزونتری براش در نظر گرفتن ممکنه کسی هم core i5 ببنده ولی 3 مبلیون قیمت قطعاتش بشه

سیستم دومی مناسبتره میتونید جای مادربرد ASRock H97M Pro4: 380 که ارزونتر شه و بجاش VGA: Zotac GTX 750 Ti 2GB: 540 برای گرافیک بگیری بهتر سیستم دوم با این تغیریر

ASRock H97M Pro4----------------------------------------------------------------------------------------------380
CPU:Intel Core i3 4160--------------------------------------------------------------------------------------------370
VGA: Zotac GTX 750 Ti 2GB --------------------------------------------------------------------------540
RAM: GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7-----------------------------------------------------------------260
ODD: Liteon 24X iHAS324 DVD RW------------------------------------------------------------------------------60
180-----------------------------------------------------------------------------------------HDD: WD Caviar Blue 1TB
PSU: Corsair VS 450 -----------------------------------------------------------------------------------------------145
Case: Xigmatek Mach-----------------------------------------------------------------------------------------------160
TOTAL:--------------------------------------------------------------------------------------------------------------2095

اینم با core i5

ASRock H97M Pro4----------------------------------------------------------------------------------------------380
CPU:Intel Core i3 4460--------------------------------------------------------------------------------------------600
VGA: Zotac GTX 750 Ti 2GB --------------------------------------------------------------------------540
RAM: GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7-----------------------------------------------------------------260
Case: Xigmatek Mach-----------------------------------------------------------------------------------------------160
TOTAL:--------------------------------------------------------------------------------------------------------------2325

خودت دیقت کنی میبینی بیشتر هزینرو فقط پردازنده و گرافیک گرفتن ک روشون تغیر خواصی رو مدلشون نمیش داد فوفقش بشه یه گرافیک 100 ارزونتر گرفیک ک ارزش ندار
بقیه قطعات هم اونها هم مدلهای دیگرم خیلی تفاوت قیمت ندارن اینها هم قیمت مناسبی دارن

mehdiaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
پس منطقی تره که من اگه بخوام ۲ میلیون واسه corei3 هزینه کنم بهتره که core i5 رو بگیرم.
سوال بعد من جعبه کیس دارم که مال سیستم الانمه. نمیشه رو همون اسمبل کرد واسه کاهش هزینه؟؟؟
من اگه یه رم ۴ گیگ بندازم بازدهی نداره؟؟ حتما باید ۸ گیگ باشه؟؟
یه ۸ گیگ با ۲ تا ۴ گیگ چه فرقی داره؟؟
ممنون

mehdiaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
تفاوت کارت گرافیک های گیگابایت و زوتاک و ایسوس تو چیه؟؟
تغریبا تو یه رنج قیمت هم هستن؟؟
همینطور در مورد رم و مادر برد برند های دیگه چه تفاوتی دارند؟

darvishkhoob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
پس منطقی تره که من اگه بخوام ۲ میلیون واسه corei3 هزینه کنم بهتره که core i5 رو بگیرم.
سوال بعد من جعبه کیس دارم که مال سیستم الانمه. نمیشه رو همون اسمبل کرد واسه کاهش هزینه؟؟؟
من اگه یه رم ۴ گیگ بندازم بازدهی نداره؟؟ حتما باید ۸ گیگ باشه؟؟
یه ۸ گیگ با ۲ تا ۴ گیگ چه فرقی داره؟؟
ممنون
بعله چون یک ونیم برای یه سیستم نسل جدید کمه با یه مقدار هزینه بیشتر خریدتون بهتر میش
مدل کیستونو بگید ببینم چطوره؟ البته با توجه تینکه سیستم قدیمی هست و کیس هم قدیمی هست بهتره حالا که شما میخواید سیستم نو ببندید کیسو هم تعویض کنید خیالتون راحت شه
دیگ ایم روزها برای یه سیستم بهتره حداقل 8 گیگ رم استفاده شه به علاوه اینکه اگ الان 4 گیگ استفاده کردید معلوم نیست بعدا ک بخواید 4 گیگ دیگ اضافه کنید رم با همون مشخصات رم اولیتون پیدا شه و مشکل بخورید
یک 8 گیگ به صورت تک کتناله کار میکنه و چون دو تا 4 گیگ وقتی استفاده کنید دو کاناله میش بازدهبش بهتره

تفاوت کارت گرافیک های گیگابایت و زوتاک و ایسوس تو چیه؟؟
تغریبا تو یه رنج قیمت هم هستن؟؟
همینطور در مورد رم و مادر برد برند های دیگه چه تفاوتی دارند؟
خیلی تفاوت ندارن و تفاوت ناچیزه..مثل تفاوت میتونه در خنک کنندگیشون باش یا در فرکانس هستشون
الان تو این مدلی که معرفی کردم بهتون بیشترین اختلاف قیمت بین این سه مدل حدود 80 تومنه

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
با سلام خدمت اساتید و دوستان....
بنده یه کامپیوتر قدیمی با CPU پنتیوم 4 دارم که فقط در حد گشت و گزار تو اینترنت و دیدن فیلم ازش استفاده میکردم(چون دانشجو هستم کار دیگه ای ندارم باهاش) اما چند وقتی میشه کامپیوترم دیگه جون نداره و داره زور های اخرشو میزنه پس به این نتیجه رسیدم که با وضعیت دانشجویی خودم یه کیس جدید جمع کنم...:(
بنده هزینه ای که میتونم کنار بزارم 1.400 تا 1.66 اینطوراست.o_O
اول تو فکر سیستم با پردازنده Core i3 بودم و بعدش فک کردم چون یه برادر کوچکتر دارم و ممکن هست که استفاده Game داشته باشه،ممکنه که core i3 تا 2 سال پاسخگوبی نیاز من باشه پس core i5 بگیرم.
البته بنده اطلاعات زیادی در این شاخه ندارم ولی سیستمی میخوام که حد اکثر تا 4 سال دیگه پاسخگوی نیاز من باشه و هی هنگ و لگ نداشته باشه.
حالا از نظر شما دوستان و اساتید میشه سیستم core i3 تهیه کرد که از core i5قوی تر باشه؟؟
میشه با بودجه من core i5 با کانفینگ مناسب و قابل قبولی جمع کرد؟؟
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم.:):)
سلام عزیز. بودجه شما واسه یه سیستم گیمینگ که بخواد تا چند سال جوابگو باشه خیلی کمه. مسلما یه کارت گرافیک حداقل GTX960 حدود 900000 تومان می خواین و برای روان کار کردن نیاز به SSD دارید حداقل 300000 تومان و یه هارددیسک در کنارش. رم هم حداقل 8 گیگ لازم دارید که حدود 350000 تومانه و مادربورد هم بسته به آینده نگری و امکانات بین 200000 تا 600000 تومان و پردازنده هم Core i5 مناسبه که حداقل حدود 550000 تومان میشه. پس مبلغ شما کمه.

بالا