• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای مغازه با 10 تومن بودجه

ahmadi68

Registered User
لایک‌ها
101
سلام
من اهل یه شهر کوچیک با سی چهل هزار نفر جمعیت هستم و میخوام یه مغازه بزنم و حدود 10 تومن بودجه دارم
تو شهرمون 3 تا دانشگاه هست که جمعا چهار پنج هزار دانشجو دارن
نظر خودم روی خدمات کامپیوتری و تایپ و تکثیر + فروش بازی و نرم افزار + نصب سیستم عامل و رفع مشکلات نرم افزاری کامپیوتر ها + فروش فیلم مجاز ولی غیر ارجینال بصورت پرایویت به دوستان و مشتری هایی که از ساعت 4 5 عصر به بعد مراجعه میکنن که مطمئن بشم اماکنی نیستن:blush:
یه سیستم خوب و قوی همراه میز و صندلی شکیل و مناسب تو خونه دارم که میتونم منتقل کنم به مغازه و برای کپی و فکس هم میخوام از این پرینتر چند کاره استفاده کنم: چاپگر چند کاره لیزری LaserJet M2727nf Multifunction Printer - چاره: فروشگاه اینترنتی
در کنار اینها میخوام وقت های مرده ی داخل مغازه رو به کارهای اینترنتی اختصاص بدم و یا برم تو کار طراحی سایت (تجربه کافی دارم) یا فروشگاه اینترنتی (تجربه همکاری در فروش دارم ولی مستقل، خیر)
میخوام از 10 تومن پول ترجیها تا 5 تومنش رو صرف مغازه کنم و باقیشو داشته باشم برای روز مبادا و تامین هزینه های ماه های اول
نکته خاصی برای راهنمایی من به ذهنتون میرسه ؟
مثلا تکنیک ها و نکات خاصی که در این کار باید مد نظرم باشه یا ایده ای برای افزایش درامد یا غیره
ناگفته نماند 19 سالمه و تجربه کار در دنیای واقعی رو نداشتم ولی گهگاهی که مغازه دوستم رو برای چند ساعت میچرخونم احساس میکنم با روحیه ام سازگاره

چیزهایی که برای جذب مشتری به ذهن خودم رسیده:
1. گذاشتن یه مانیتور برای معرفی محصولات(مثلا برای پخش تریلر بازی ها یا صحنه هایی از مستند های مجاز و جنجالی و فیلم های تاپ و صد البته مجاز) با توجه به هزینه 200 تومنیش آیا تاثیری در جلوه ی مغازه در نگاه مشتری و افزایش فروش داره ؟
2. دادن کارت تخفیف 10 درصدی برای خرید های بعدی مشتری ها. آیا در حدی در فروش تاثیر خواهد داشت که موجب ضرر و زیان نشه ؟
3. گذاشتن یه سیستم اضافه داخل مغازه برای ارائه اینترنت رایگان در حد نیم ساعت به دانشجو ها که هم پاخور زیاد بشه هم زودتر جا بیفتم (البته اگه مغازه جا داشته باشه)

با تشکر

ircapital

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
8
مواردي كه مطرح كردي خوبه ولي هميشه يادت باشه دادن تخفيف و خدمات رايگان مثل شمشير دو لبه است :
چون خيلي از ايرانيا مثل فرانسويا عقيده دارن كه : مفت يعني بدردنخور ... يعني هميشه دنبال اجناس و خدمات با هزينه مناسب و گاهاً بالاتر
ميرن تا خدمات و اجناس ارزون تر .
بقيه نكاتي كه گفتي خوبه .
اما در كل بايد وارد بشي و تجربه كسب كني تا بعدش ببيني ميتوني ادامه بدي يا نه ...
مجوز هم اول كار يادت نره .
موفق باشيد

shahinSssS

Registered User
لایک‌ها
66
سه تا دانشگاه چه رشته های داره ؟ کپی با یه دستگاه خوب که برد پیرنتر هم داشته باشه و کپی رنگی با برد پیرینت همراه با پانچ . با کپی اگه کنار دانشگاه باشی یا قیمت خوب بدی (دستگات خوب باشه) خوب کار میکنی .
اگه عمران معماری باشه برای چاپ پوستر یه پلاتر هم می خوای قشنگ ماهی 2 تا 4 در میاری . من توی این کار بودم - مکان - قیمت خوب - برخورد خوب موفق می شی بی خیال نرم افزار کار اینترنتی شو وقت را تلف نکن

ahmadi68

Registered User
لایک‌ها
101
مواردي كه مطرح كردي خوبه ولي هميشه يادت باشه دادن تخفيف و خدمات رايگان مثل شمشير دو لبه است :
چون خيلي از ايرانيا مثل فرانسويا عقيده دارن كه : مفت يعني بدردنخور ... يعني هميشه دنبال اجناس و خدمات با هزينه مناسب و گاهاً بالاتر
ميرن تا خدمات و اجناس ارزون تر .
بقيه نكاتي كه گفتي خوبه .
اما در كل بايد وارد بشي و تجربه كسب كني تا بعدش ببيني ميتوني ادامه بدي يا نه ... .
مجوز هم اول كار يادت نره .
موفق باشيد

مرسی، حرف شما کاملا درست و منطقیه ولی در زمینه کاری که انتخاب کردم زیاد جنبه منفی به دنبال نخواهد داشت
شخصا اگر خدمات تخصصی و سخت افزار ارزون پیدا کنم اصلا نمیخرم و برای مثال اگر پرینتری که در پست اول لینک دادم رو چک کنید در رنج قیمتی خودش تقریبا گرونترینه (البته ملاک انتخابم گرونی نبود. مواردی که نیاز داشتم رو لیست کردم و با دوام ترین موردی که در محدوده بودجه م میگنجید رو انتخاب کردم)
ولی برای چیزی مثل کپی یا فکس یا نرم افزار و بازی میرم سمت ارزونترین قیمتی که موجوده و این همون چیزیه که من دارم و قراره روش تخفیف بدم

برای مجوز باید اول پروانه رو بگیرم و بعد مغازه رو باز کنم یا میتونم مغازه رو باز کنم و از همون روزهای اول برم سراغ پروانه کسب ؟
سه تا دانشگاه چه رشته های داره ؟ کپی با یه دستگاه خوب که برد پیرنتر هم داشته باشه و کپی رنگی با برد پیرینت همراه با پانچ . با کپی اگه کنار دانشگاه باشی یا قیمت خوب بدی (دستگات خوب باشه) خوب کار میکنی .
اگه عمران معماری باشه برای چاپ پوستر یه پلاتر هم می خوای قشنگ ماهی 2 تا 4 در میاری . من توی این کار بودم - مکان - قیمت خوب - برخورد خوب موفق می شی بی خیال نرم افزار کار اینترنتی شو وقت را تلف نکن
نمیدونم ولی لازم شد برم امار رشته های دانشگاه ها رو بگیرم! انشالله فردا آمارشو میگیرم
برای کپی(+فکس+اسکن) فعلا یه پرینتر چند کاره تک رنگ انتخاب کردم. راستش حس خوبی به دستگاه های چند کاره ی رنگی ندارم و احساس میکنم دوام زیادی ندارن و نمیشه بهشون فشار اورد. همیشه در خرید هام به این مدل حس هام اهمیت میدم و تا الان از هیچ کدوم از خرید هام ناراضی نبودم. کپی رنگی که تو ولایت ما خواهانی نداره ولی پرینت رنگی برای چیزهایی مثل اعلامیه و غیره مشتری داره که انشالله بعدا با یه پرینتر رنگی این مورد رو هم پوشش میدم. برای مشتری های کپی رنگی هم از اینور اسکن میکنم از اونور میدم پرینتر رنگی
راستش از نظر بودجه خانواده تا 20 تومن رو هم به راحتی میتونن تامین کنن و میتونم از همین روزهای اول یه مغازه کامل و مجهز باز کنم ولی نمیخوام که زیاد هزینه کنم و برم تو کاری که همه چیش اماده ست. لذته زندگی و کار به روزهایی هست که در مسیر پیشرفت و بهبود اوضاع طی میشه
برای کار اینترنتی هم من از خدامه اونقدر تو مغازه مشغول بشم که وقت نکنم به کارای اینترنتی برسم! ولی اگر تو مغازه وقت آزاد در پارت های بالای 5 دقیقه داشته باشم نمیزارم طلف بشن. فردا پس فردا تو مراسم خواستگاری هم این کار اینترنتی به داد میرسه و یکم پرستیژ رو بالا میبره. میگم کار اصلیم فرضا طراحی سایت یا فروش اینترنتیه و وقت آزادمو با مغازه پر میکنم :دی

ممنون که وقت میزارین

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
اول مغازه باز کن بعد دنبال جواز باش
اگرم شهرتون گیر نباشه وان محله شایدم اصلا نیاز به مجوز و پروانه کسب نباشه

اگر بتونی سوالات امتحانیش رو هم بگیری دیگه عالی میشه یا جزوه یا بعضی استاد ها میگن جزوه دارم برید فلان جا اینو هم بتونی بگیری خوب میشه
زمان امتحانات وقت کم میاری
منم مغازه داشتم یک زمانی دانشگاه (دانشکده) علمی کاربردی معمولی کنارم بود فوقش 200تا دانشجو -فتوکپی هم ازاین معمولی ها canon4010 بود با اینکه نسبت به فتوکپی دانشجویی گرانتر میگرفتم ولی مشتری داشتم

فروش اینترنتی پرستیژ!! اتفاقا تو دنیای واقعی اصلا من نمیگم سایت دارم!

ahmadi68

Registered User
لایک‌ها
101
اول مغازه باز کن بعد دنبال جواز باش
اگرم شهرتون گیر نباشه وان محله شایدم اصلا نیاز به مجوز و پروانه کسب نباشه

اگر بتونی سوالات امتحانیش رو هم بگیری دیگه عالی میشه یا جزوه یا بعضی استاد ها میگن جزوه دارم برید فلان جا اینو هم بتونی بگیری خوب میشه
زمان امتحانات وقت کم میاری
منم مغازه داشتم یک زمانی دانشگاه (دانشکده) علمی کاربردی معمولی کنارم بود فوقش 200تا دانشجو -فتوکپی هم ازاین معمولی ها canon4010 بود با اینکه نسبت به فتوکپی دانشجویی گرانتر میگرفتم ولی مشتری داشتم

فروش اینترنتی پرستیژ!! اتفاقا تو دنیای واقعی اصلا من نمیگم سایت دارم!
اهان
فردا که به دانشگاه ها سر میزنم برای گرفتن لیست رشته ها، اطرافشونم برای مغازه خالی چک میکنم
راستی به نظرتون برای هر برگ کپی چندتومن بگیرم ؟ الان 50 تومن تو شهرمون رواج داره و بعضیا 30 میگیرن و بعضیا هم 70
برای هر هزار برگ کپی تقریبا چند تومن جوهر مصرف میشه ؟ و دستگاه چقدر استهلاک داره؟ (میدونم سوال ها خیلی کلی هستن و به خیلی چیزها بستگی داره. تجربه خودتون رو در مورد این دو هزینه بگید)

تو ولایت ما یکم پرستیژ داره و جلوه بهتری نسبت به شغل آزاد داره. (البته ثبات و امنیت شغلی شغل آزاد رو نداره و کافیه ربات فیل ترینگ یکم لج کنه تا سایت به فنا بره)

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
حالا این ولایت شماکدوم شهر است؟

این سه کاره من کانن4010 که هر 2500تا2000 تا برگه که میزدم احتیاج به شارژ بود
استهلاک هم هر دوبار یا سه بار شارژ درامش خراب میشه بعضی اوقات فوم بلیدش
کلا بگیر بعد از چهار بار شارژ ان کارتریج کلا همه چیزش عوض شده یعنی
برام کلا با بدترین حالت استهلاک برگی 20 تومان تمام میشد هزینه اش- من تک رو 50و دورو 75 میگیرم-ان زمانی هم که دانشجو ها بودن تک رو 30تومان دورو 50 تومان
باید ببینی شهرتون چقدر شارژ میکنند جوهر
اینجا از 7تومان تا 14هزار تومان شارژ میکنند اگر خودت شارژ کنی فوقش برات 3هزار تومان هزینه می افتد
البته اینجا(رشت) فتوکپی 17تومان هم میزنند که اصلا نمیشه رقابت کرد معلوم نیست چی سودی میکنند که اینقدر ارزان میدهند اصلا ارش داره-مگر تیراژ خیلی بالا

ahmadi68

Registered User
لایک‌ها
101
حالا این ولایت شماکدوم شهر است؟

این سه کاره من کانن4010 که هر 2500تا2000 تا برگه که میزدم احتیاج به شارژ بود
استهلاک هم هر دوبار یا سه بار شارژ درامش خراب میشه بعضی اوقات فوم بلیدش
کلا بگیر بعد از چهار بار شارژ ان کارتریج کلا همه چیزش عوض شده یعنی
برام کلا با بدترین حالت استهلاک برگی 20 تومان تمام میشد هزینه اش- من تک رو 50و دورو 75 میگیرم-ان زمانی هم که دانشجو ها بودن تک رو 30تومان دورو 50 تومان
باید ببینی شهرتون چقدر شارژ میکنند جوهر
اینجا از 7تومان تا 14هزار تومان شارژ میکنند اگر خودت شارژ کنی فوقش برات 3هزار تومان هزینه می افتد
البته اینجا(رشت) فتوکپی 17تومان هم میزنند که اصلا نمیشه رقابت کرد معلوم نیست چی سودی میکنند که اینقدر ارزان میدهند اصلا ارش داره-مگر تیراژ خیلی بالا
شهر سلسله استان لرستان

توضیحاتت کامل بود دوست من :) تشکر
پس باید شارژ کارتریج رو هم یاد بگیرم. تفاوت قیمتش محسوس و چشمگیره

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
دوست عزیز نمیخوام موج منفی ساطع کنم اما سایت اینترنتی و فروشگاه اینترنتی یک پاپاسی در خواستگاری و شان و ... نقشی نداره ...
- برای مجوز مغازه دست کم یک ماه تمام دوندگی در پیش دارین .. از آزمایش ها گرفته تا خم کشن جلوی هرکس و ...
اما برای ثبات کار مجوز خیلی لازمه .. هرچه بتونین به دانشگاه نزدیک تر باشین مطمئنن سطح درامد بهتری دارین .. منبع اصلی در امدی چنین مغازه هایی دانشجوها هستند.
با توجه به رشته ای که خوندین میتونین انجام پروژه داشته باشین. (برای مواقع بیکاری و تایم اوت)
- یک نکته : بیشتر سعی کن متمایل باشین به سمت دانشگاه آزاد ... چون دانشگاه پیام نور عموما کتاب خریداری میکنن .. جزوه برای چاپ نمیارن ... ولی دانشگاه آزاد اکثرا جزوه هاشون رو کپی میکنن ...

ahmadi68

Registered User
لایک‌ها
101
دوست عزیز نمیخوام موج منفی ساطع کنم اما سایت اینترنتی و فروشگاه اینترنتی یک پاپاسی در خواستگاری و شان و ... نقشی نداره ...
- برای مجوز مغازه دست کم یک ماه تمام دوندگی در پیش دارین .. از آزمایش ها گرفته تا خم کشن جلوی هرکس و ...
اما برای ثبات کار مجوز خیلی لازمه .. هرچه بتونین به دانشگاه نزدیک تر باشین مطمئنن سطح درامد بهتری دارین .. منبع اصلی در امدی چنین مغازه هایی دانشجوها هستند.
با توجه به رشته ای که خوندین میتونین انجام پروژه داشته باشین. (برای مواقع بیکاری و تایم اوت)
- یک نکته : بیشتر سعی کن متمایل باشین به سمت دانشگاه آزاد ... چون دانشگاه پیام نور عموما کتاب خریداری میکنن .. جزوه برای چاپ نمیارن ... ولی دانشگاه آزاد اکثرا جزوه هاشون رو کپی میکنن ...
درسته، فروشگاه اینترنتی و فیزیکی از نظر شان در یک حد هستن و کار اینترنتی در کنار مغازه باعث افزایش یا کاهش شان و پرستیژ نمیشه
نکات مهمی رو ذکر کردین که خودم ازشون اطلاعی نداشتم. تشکر
در مورد نزدیکی به دانشگاه، دانشگاه ازاد و پیام نور کلا خارج از شهر هستن و علمی کاربردی در یه محل مسکونی هست و فکر نکنم بتونم مغازه مناسبی اونجا پیدا کنم. در هر حال سعیم رو میکنم و اگر مغازه نزدیک دانشگاه جور نشد میرم محلی که دانشجوها رفت و آمد دارن مثل جایی که سوار سرویس میشن
:heart:

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
در مورد نزدیکی به دانشگاه، دانشگاه ازاد و پیام نور کلا خارج از شهر هستن و علمی کاربردی در یه محل مسکونی هست و فکر نکنم بتونم مغازه مناسبی اونجا پیدا کنم. در هر حال سعیم رو میکنم و اگر مغازه نزدیک دانشگاه جور نشد میرم محلی که دانشجوها رفت و آمد دارن مثل جایی که سوار سرویس میشن
:heart:

خوابگاه دانشجویی کنار ان هم خوبه

xX_boy

Registered User
لایک‌ها
70
دوست عزیز Mahiar0 فکر کنم شما قبلا خدمات کامپیوتری داشتین ک الان جمعش کردین!؟اگه درسته دلیلش چی بود؟میشه بگین حداقل و حداکثر درامد این شغل رو بگین تو بهترین و بدترین حالت !

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
دوست عزیز Mahiar0 فکر کنم شما قبلا خدمات کامپیوتری داشتین ک الان جمعش کردین!؟اگه درسته دلیلش چی بود؟میشه بگین حداقل و حداکثر درامد این شغل رو بگین تو بهترین و بدترین حالت !

دلیلش از نوشته زیراواتورم معلومه
دانشجو ارشد شدیم اومدیم قشم

اره تو محله خودمون نزدیک خونمون خدمات کامپیوتری داشتم
ماهی سال اول 130 تومان و سال بعد 175 تومان اجاره بود با یک میلیون وسیصد پیش
سال اول که دانشکده علمی کاربردی بغل کوچه بود وضع خوب بود البته از نظر من مجرد و هیچ خرج ندار
سال بعد که دانشکده جمع شد رفت ما هم تازه تو محل جامون باز شده بود شناخته شده بودیم ودرامد خداروشکر داشت روز به روز بالاتر میرفت اگر این دانشکده بود تا الان بالای ماهی 700 در میاوردم
اما
بهترین و بالاترین درامدم 500 تومان ماهی بود وبدترین ماه(اون ماه اول شروع به کار یادم نیست دقیق فکنم 200تومان) از جیب تا حالا ندادم که از نظر من مجرد و بدون خرج خوبه ولی برای خرج زندگی اصلا بدرد نمیخوره
این رو هم بگم با سرمایه خیلی خیلی کم رفتم جلو میز دسته دو سیستم خانه بردم گذاشتم و... وچون نزدیک خانه بود یعنی 8 دقیقه ای پیاده مغازه بودم راحت بودم
یک میلیون کلا جنس گرفتم واین درامدم بود وسیستم که نمیفروختم(یعنی کار با یک میلیون تومان این درامد بد نبود به نظرم)
بیشتر بازی وخدمات کامپیوتری واینترنتی و دسته بازی و موس وکیبرد بود
البته قسمت فتوکپی هم ماهی 70 تومان تا 100 تومانی درامد داشت(زمانی که دانشجو ها بودند وزمان امتحانات 200 تومان میشد)
این هم بگم چون خرجی ندارم هر چی در میومد دوباره بیشترش رو دوباره جنس میخریدم و یک مقداریش هم قسط یک چیزی میدادیم(ربطی به مغازه نداشت)
الان هم که با عجله مغازه جمع کردیم خوبیش این بود زمانی که مغازه هم بستم مهلت اجاره ام هم تمام شده بود(ابان ماه)
و یک تاپیک هم برای فروش زده بودیم که جنس ایی که مانده(حدود سه میلیون)
البته الان که دادیم دست کسی امانی که تو مغازه اش برام بفروشه هرچی فروخت چه بهتر و هرچی ماند اسفند میام (دوماه)کلا دوباره حراجی میزنم یک جا توپارکینگی جایی یک ماهه ابشم کنم بره

اگر تو فتوکپی ارزانتر میدادم مدراس دور اطراف کار زیاد بود برای فتو میخواستن اما من میگفتم نه
یا فروش سیستم هم میکردم بد نبود ولی یک نفر ادم کلا سخته براش

اینم داستان مغازه دار بودن ما :D

البته یکسری میگن باید مغازه شیک و تروتمیز وویترین خوشگل و... میذاشتی ولی من اصلا اعتقاد ندارم چون دوسال پیش تجربه بدی شده بود همه چیز شیک و دسته اول گرفتیم بعد کارمون نگرفت خواستیم بفروشیم همه رو با 70% زیر قیمت دادیم رفت برای همین پیشنهاد میکنم تا میتونید از میز وصندلی و ویترین دسته دوم یا فتوکپی دسته دوم یا سیستم که کار میکنید دسته دوم باشه بهتره

shahinSssS

Registered User
لایک‌ها
66
سلام. من دفتر فنی دارم . قید دستگاه چند کار و پرینت رنگی رو خط بکش چون نه جواب گو هستند نه صرف می کنه البته این نظر منه چرا ؟ کاغد می گیری 4000 تومان 80 گرم شاید هم ارزون تر . 2 تومان تا 4 تومان هزینه چاپ . 5 تومان هزینه استهلاک کلا میشه 15 با دستگاه های فتوکپی که با 1.5 تا 3.5 میلیون می تونی نسبت به سرعتش بخری. میشه باهاش 60 هزار برگ میشه زد ولی پرینتر سرعت کم هزینه شارژ و ...............

جایی بگیر که کپی دانشجویی و پرینت باشه همراه با سوال امتحانی یا جزوء های امتحانی مقاله و پروژه راحت کار می کنی برای خرید دستگاه حتما مشورت کن . حتما

من نزدیک دانشگاه نیست ولی از پلات خوب در میارم ولی دوستانی که بغل دانشگاه هستند ماهی 5 در میارند ولی کار می کنند شبانه روز ( حتما در مورد خرید دستگاه کپی مشورت کن والا میشه مصیبت که هر چی در میاری باید خرجش کنی)

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
پرینت رنگی که کلا نگیر..چون اصلا صرف نداره..من خودمم نمیگرم..فقط کپی بزن..من برگی 100 میگیرم میزنم..

-------

دوستان فروش بازی سود داره ؟ بازی کامپیوتر و ایکس باکس 360؟

ahmadi68

Registered User
لایک‌ها
101
پرینت رنگی که کلا نگیر..چون اصلا صرف نداره..من خودمم نمیگرم..فقط کپی بزن..من برگی 100 میگیرم میزنم..

-------

دوستان فروش بازی سود داره ؟ بازی کامپیوتر و ایکس باکس 360؟
سلام. من دفتر فنی دارم . قید دستگاه چند کار و پرینت رنگی رو خط بکش چون نه جواب گو هستند نه صرف می کنه البته این نظر منه چرا ؟ کاغد می گیری 4000 تومان 80 گرم شاید هم ارزون تر . 2 تومان تا 4 تومان هزینه چاپ . 5 تومان هزینه استهلاک کلا میشه 15 با دستگاه های فتوکپی که با 1.5 تا 3.5 میلیون می تونی نسبت به سرعتش بخری. میشه باهاش 60 هزار برگ میشه زد ولی پرینتر سرعت کم هزینه شارژ و ...............

جایی بگیر که کپی دانشجویی و پرینت باشه همراه با سوال امتحانی یا جزوء های امتحانی مقاله و پروژه راحت کار می کنی برای خرید دستگاه حتما مشورت کن . حتما

من نزدیک دانشگاه نیست ولی از پلات خوب در میارم ولی دوستانی که بغل دانشگاه هستند ماهی 5 در میارند ولی کار می کنند شبانه روز ( حتما در مورد خرید دستگاه کپی مشورت کن والا میشه مصیبت که هر چی در میاری باید خرجش کنی)
خب فعلا تصویب شد که بیخیال پرینتر رنگی بشم مگر اینکه مشتری زیاد بیاد و واقعا ببینم صرف داره
ممنون از توصیه هاتون
امروز نشد برم آمار رشته های دانشگاه ها و مغازه خالی ها و همچنین پلاتر داران شهر رو بگیرم. ولی تا 2 3 روز دیگه حتما امارشون رو در میارم. یکم کار پیش اومده
برای دستگاه میل شدیدی به پرینتر چند کاره دارم هم چون در فضا صرفه جویی میشه (و میتونم از فضای صرفه جویی شده استفاده کنم) و هم اینکه قیمتش پایینتر در میاد. با فضای باقی مونده و اختلاف قیمتی که حداقل 1 میلیون تومنه میشه کارای زیادی کرد. مشکل هزینه بالای پینتر چند کاره رو میشه با یاد گرفتن شارژ دستی کارتریج و کاهش کنتراست پرینت و کپی یکم کمتر کرد
نکته امیدوار کننده تو شهر ما اینه که بازارش فوق سنتیه و زیاد اهل تبلیغ و بازاریابی و ... نیستن و فکر میکنم اگه یه مقدار برای تبلیغ هزینه کنم میتونم زود جا بیفتم

راستی امروز پدر گفتش که مدرسه ها هر کدوم به 4 دفتر طلاکوبی شده نیاز دارن و تو شهرمون هم فقط یه نفر این کار رو انجام میده
نمیدونم کلمه "طلاکوبی" رو به جا و درست استفاده کردم یا نه
منظورم مثل تصویر پایین هست
http://up1.iranblog.com/images/59hcreilo41mem8o2r7f.jpg
قیمت این دستگاه چقدره ؟

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
راستی امروز پدر گفتش که مدرسه ها هر کدوم به 4 دفتر طلاکوبی شده نیاز دارن و تو شهرمون هم فقط یه نفر این کار رو انجام میده
نمیدونم کلمه "طلاکوبی" رو به جا و درست استفاده کردم یا نه
منظورم مثل تصویر پایین هست
http://up1.iranblog.com/images/59hcreilo41mem8o2r7f.jpg
قیمت این دستگاه چقدره ؟[/QUOTE]

دوست عزیز به این کار میگن زرکوبی ..

بالا