• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای مغازه موبایل و لوازم جانبی(خواهشا راهنمایی کنید)

pouyasony

Registered User
لایک‌ها
253
سلام دوستان خواهشا کمکم کنید
من ازارومیه هستم و قصد دارم یه مغازه موبایل و لوازم جانبی برنیم خودم توکار موبایل و نرم افزار اینا واردم و علاقه دارم
فقط چون خیلی تجربه ندارم میخواستم بدونم من جنس از کجا بیارم بذارم تو مغازه یعنی لوازم جانبی و گوشی رو از کجا باید به صورت عمده بگیرم که واسه خودم با قیمت مناسب در بیاد و بتونم یه درصدی بکشم روش و بفروشم
ممنون میشم راهنمایی کنید...

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
فروش الان دیگه مثل قبل نیست و کلا خز شده هم دست زیاد هم سودی ب اون صورت نداره مثلا فروش محافظ چقدر سود داره میخری 10 میدی 12 گرون تر هم بدی مشتریات میپره یا همینطور خود گوشی 570 میخری 600 میفروشی اینا سود نیست اصل کار موبایل تعمیرات تعمیرکار حرفه ای همه جا نیست معمولا هم چون گوشی ها چینی هستن خراب میشن تعمیر یاد بگیر در کنارش فروش

pouyasony

Registered User
لایک‌ها
253
فروش الان دیگه مثل قبل نیست و کلا خز شده هم دست زیاد هم سودی ب اون صورت نداره مثلا فروش محافظ چقدر سود داره میخری 10 میدی 12 گرون تر هم بدی مشتریات میپره یا همینطور خود گوشی 570 میخری 600 میفروشی اینا سود نیست اصل کار موبایل تعمیرات تعمیرکار حرفه ای همه جا نیست معمولا هم چون گوشی ها چینی هستن خراب میشن تعمیر یاد بگیر در کنارش فروش
اتفاقا اینجا ارومیه موبایل و لوازم جانبی خیلی خیلی سود داره از چند نفر که تو این کارن پرسیدم ولی خب اطلاعات نمیدن به ادم
همین لوازم جانبی که شما میفرمایین یه قاب ژله ای رو خودشون میخرن 1500 تومان میاد میفروشه 12 هزار تومان حالا خودت حسابشو بکن دیگه
لوازم جانبی خیلی خیلی سود داره
کسایی که تجربه دارن لطفا راهنمایی کنن

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
اتفاقا اینجا ارومیه موبایل و لوازم جانبی خیلی خیلی سود داره از چند نفر که تو این کارن پرسیدم ولی خب اطلاعات نمیدن به ادم
همین لوازم جانبی که شما میفرمایین یه قاب ژله ای رو خودشون میخرن 1500 تومان میاد میفروشه 12 هزار تومان حالا خودت حسابشو بکن دیگه
لوازم جانبی خیلی خیلی سود داره
کسایی که تجربه دارن لطفا راهنمایی کنن

در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست شما که واردی راهنمایی میخوای چیکار برو بزن ایشالله کارت بگیر

pouyasony

Registered User
لایک‌ها
253
در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست شما که واردی راهنمایی میخوای چیکار برو بزن ایشالله کارت بگیر
نه داداش من وارد نیستم فقط از جند نفر که تو این کارن پرسیدم ولی خب درست حسابی راهنمایی نکردن
مثلا من خودم نمیدونم باید از کجا و از چه سورسی جنس با قیمت مناسب بگیرم

alinonor

Registered User
لایک‌ها
389
بهترین مکان برای خرید لوازم و موبایل ، خرید از فروشنده های منصف بازار موبایل هست
اگه بتونید در کنار فروش تعمیر رو هم یاد بگیرید درآمدتون نجومی افزایش پیدا می کنه

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
نه داداش من وارد نیستم فقط از جند نفر که تو این کارن پرسیدم ولی خب درست حسابی راهنمایی نکردن
مثلا من خودم نمیدونم باید از کجا و از چه سورسی جنس با قیمت مناسب بگیرم

خوب برادر من با شنیدها مگه میشه کاسبی راه انداخت شما مطمئن باش اون چیزی ک شما میخری 1500 میدی 12 رقیبت برای فروش بیشتر تازه اگه قیمت عمدش اینقدر باشه میده 5 تومن سودشوکم میکنه تا فروشش بهتر شه در کل من چون تو بازارم میبینم ک صرف فروشندگی باید چشمت به در باشه تا کی بیاد اگه هم مشتری زیاد بیاد اجاره مغازت هم بالا میره سود خودت کم ولی تعمیرات یادبگیری هم رو قطعه سود میکنی هم دستمزد میگیری چون مشتری تو مغازت میاد لوازم جانبی هم میفروشی دیگه میل خودته

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
حداقل 6ماه مفتی هم شده برو یدونه مغازه شلوغ شاگردی کن بعد همه سوالات و وضعیت بازار و.........دستت میاد

بالا