• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره جهت انخاب دوربين ديجيتال

siakhan

Registered User
لایک‌ها
423
سلام دوستان قصد خريد يك دوربين ديجيتال رو دارم. قيمت تا سقف 400,000 اندازه برام خيلي مهمه. حملش راحت باشه
و بزرگ نباشه . كيفيت عكس عالي باشه و گزينه هايي براي عكاسي بهتر.
منتظر پيشنهاد شما هستم.

vahidrjb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . من خودم يه A710 IS كانن دارم . دوربين خيلي خوبيه ولي آماتوره . 7.1 مگا پيكسله . من كه ازش راضيم . يكي ديگه هست كه با شارجرش و كيف حدود 370 -380 ميشه . بازم كاننه . مدلش SX100 is

shian

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.

اگر بتونی با ابعاد کنار بیای دوربینهای Canon S3 - Canon S5 دوربینهای عالی هست زیر 400 هم هست .

البته Canon Powershot SD850 IS - IXUS 950 IS نسبت به قیمتش عالیه 276000 تومان 8.2 مگاپیکسل که البته ابعادش از 2 نمونه بالا کوچکتره .

موفق باشید .

tarrega

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

پیشنهاد من دوربینهای سری ایگزوس (IXUS) کانن هستش . دوربینهای فوقالعاده زیبا و ظریف . حمل راحت و امکانات عکاسی فوق العاده عالی و در حد حرفه ای . مدلهای متنوعی داره . با این قیمت مدلهایی مثل IXUS 960 و IXUS 1000 و مدلهای دیگر رو که از 8 مگا پیکسل تا 12 مگا پیکسله و تهیه کنی .
پیشنهاد می کنم دنبال مدلهای دیگه نری . منظورم غیر کاننه . البته همونطوری که دوستان گفتن مدل Canon S5 هم فوق العاده ست . اما سایزش کمی بزرگه .

بالا