برگزیده های پرشین تولز

@@ مشاوره خرید برای کفش رانینگ

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
سلام دوستان عذر خواهی من باب تاسیس این تاپیک در اینجا چون بهترین بخش همین جا بود
برای سلامتی پاها قصد خرید کش داشتم
دیروز تو کل اصفهان گشتم، یکی می گفت پرفکت عالیه یکی می گفت بده
و تا اینکه به نتیجه رسیدم تا سقف بدجه 200 تمن مدل nik برای پیاده روی عالیه، خواستم بدونم تایید می کنید؟
اون مغازه دار گفت نایک مدل ایرمکس داره که خوبه ولی از 130 داره تا 280
حالا چند سوال
1- ایا همین نایک مناسبه؟ اگر نه چه مدلی؟البته تا سقف 250 تمن حدودا
2- تو مدل های نایک کدوم نوع ایرمکس بگیرم؟ یا اصلا ایرمکس بگیرم؟

یکم راهنمایی لازم دارم از کسانیکه تجربه دارن؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
نایک با این قیمت در ایران اون air ش کار نمیکنه و اصلا مناسب رانینگ نیست/ از علی اکسپرس بخر

saxp

Registered User
لایک‌ها
342
اگه واقعا برای رانینگ میخوای فقط مدلهای zig Reebok رو بگیر البته اصلش

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
نایک با این قیمت در ایران اون air ش کار نمیکنه و اصلا مناسب رانینگ نیست/ از علی اکسپرس بخر
منظورتون رو متوجه نشدم، من خودم رفتم مغازه و دیدم مدل ایرمکسش رو
در ضمن علی اکسپرس کیه؟ لینک بدین لطفا

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
دوست گرامی اون کفش هایی که مغازه دار به شما پیشنهاد داده فیک هست و من بهتون توصیه نمیکنم که خریداری کنید . نایک رانینگ هاش زیر 500 هزارتومن نیست . الان فکر میکنم که آدیداس حراج باشه و مطمئنا نمایندگی رسمی هم در اصفهان داره به اونجا هم سر بزنید . به شخصه اعتقادم این هست که آدم پول زیاد بده یه جنس خوب بخره تا اینکه پول کم بده و جنس بد . منظورم این هست که بلاخره جنس اصل از بهترین متریال ساخته میشه و اون شرکت به فکر سلامتی مشتری هم هست اما این اجناس درجه 2 که از چین میاد فقط ظاهر مشابه داره اما 80% اوقات از متریال خوب استفاده نشده و شما که برای رانینگ میخوای این مسئله رو هم در نظر بگیر که کفش ارتباط مستقیم با کمر ، مچ پا و زانو داره

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
دوست گرامی اون کفش هایی که مغازه دار به شما پیشنهاد داده فیک هست
فیک یعنی چه دوست عزیز
در ضمن من نمی خوام بیش از 200 هزینه کنم
یعنی شما می گی اون نایک چینی بوده؟؟؟؟؟؟

saxp

Registered User
لایک‌ها
342
این اجناس درجه 2 که از چین میاد فقط ظاهر مشابه داره اما 80% اوقات از متریال خوب استفاده نشده و شما که برای رانینگ میخوای این مسئله رو هم در نظر بگیر که کفش ارتباط مستقیم با کمر ، مچ پا و زانو داره
همه اینها آدرس کارخونه اصلیشون توی چین هست اونوقت نایک چینی میشه درجه2 ! اونوقت این کفشهایی ویتنامی که مثل نقل و نبات ریخته درجه چنده ؟

saeid.kh

مدیر پاتوق
مدیر انجمن
مدیر انجمن
لایک‌ها
5,962
سلام. دوستان، من هرگز پول برای مارک لباس نمیدم، اما برای خرید کفش خیلی هزینه میکنم و به نظر من برای کفش هرچی پول بدید کمه چون با کمر و زانو ارتباط مستقیم داره و خدای نکرده مشکلی برای این 2 عضو پیش بیاد تا آخر عمر درد و ناراحتی همراه آدمه.
الان تقریباً تمام کارخونه های تولید کفش در چین و ویتنام هستن، برای من کفش از آمریکا آوردن، ساخت چین، اما وقتی پا میزنی واقعاً احساس راحتی داری. ساعت ها پیاده روی بدون ذره ای کمر درد. همون کفش رو در نمایندگی فروش پاساژ های بزرگ تهران دیدم، ظاهر کاملاً مشابه اما وقتی میپوشی انگار پات روی سنگ قرار گرفته. جنس چینی برای آسیا مزخرفه اما وقتی برای امریکا تولید میشه کیفیتش حرف نداره.
این قیمت های 150 و 200 تومان هم از جنس های درجه 2 و 3 هستن.

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
پرفکت چه طوره؟
یک مدل هم هست گویا به نام F!! یعنی مشهور به این اسم شده

saeid.kh

مدیر پاتوق
مدیر انجمن
مدیر انجمن
لایک‌ها
5,962
کفش های پرفکت بر این اساس ساخته شدن که پشت کفش نسبت به جلوی کفش ارتفاع بیشتری داره و شخص استفاده کننده کمی رو به جلو خم شده و این باعث میشه فشار کمتری به پاشنه ی پا و در نتیجه کمر بیاد و نتیجش هم دیرتر خسته شدنه.
حالا اینکه چطور در درمان سرطان و قبولی کنکور و... موثره، خدا داند!!!!!!!!! :D
در کل خودم به کفش های موجود در ایران اعتقاد ندارم. الان بیش از 7 سال هست که کفش هام رو سفارش میدم از اون طرف میارن. برای همین نمیتونم راجع به خرید مدلهایی که اینجا هست نظر بدم.

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
فیک یعنی چه دوست عزیز
در ضمن من نمی خوام بیش از 200 هزینه کنم
یعنی شما می گی اون نایک چینی بوده؟؟؟؟؟؟

فیک یعنی اجناس درجه 3 و 4 که دوستان عزیز وارد کننده به قیمت 20 30 هزارتومان میخرن و اینجا به شما به قیمت 150 تا 200 تومن میفروشن
چرا نایک بیشتر محصولات اش ساخت چین هست و نایک اورجینال مال چین هست اما باید ببینید که درجه چند هست ! اون کفشی که به شما میگن 200 تومن نایک اصل نیست کفشی هست که توی کارخانه های متفرقه با جنس بد درست میشه و یه مارک نایک هم میخوره روش !
footlocker یکی از فروشگاه های معروف در آمریکا و حتی اروپا هست . شما قیمت کفش رانینگ رو نگاه کن خودت قضاوت کن ! http://www.footlocker.com/product/m...s/black/light-blue/?cm=searchnikerunningshoes
مارک ساکونی هم مارک خوبی هست . قیمت هاش هم مناسبه
همه اینها آدرس کارخونه اصلیشون توی چین هست اونوقت نایک چینی میشه درجه2 ! اونوقت این کفشهایی ویتنامی که مثل نقل و نبات ریخته درجه چنده ؟
نه دوست گرامی شما متوجه منظور من نشدی ! من نگفتم نایک تولید چین فیک هست و ویتنام اصل ! من عرضم این هست که کفش نایک اوریجینال قیمت اش 200 تومن نیست .
بله به خاطر دستمزد پایین تمام این کارخانه ها محصولاتشون رو میدن چین تولید کنه ! این رو هم بگم که تا اوایل قرن بیست و یکم آدیداس اصل مال ویتنام بود نه چین !

Last edited:

Reza.k.n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوست عزیز به عنوان پبشنهاد و بر اساس تجربه خودم که خیلی از مدل ها و برندهای کفشهای رانینگ و تریکینگ رو امتحان کردم چند نکته رو یاداوری میکنم ،بد نیست خودتم یه امتحانی بکنی:
اولا به قول یکی از دوستان که برات نوشته با اون قیمت کفشهای فیک یا های کپی میتونی بگیری .در حال حاضر زیر 400 تومن از هیچ برند معتبری کفش پیدا نمیشه.
سعی کن مدل جدید بگیری چون شرکت های معتبر مدل های قدیمی رو مجدد تولید نمیکنن و اگر کفش مثلن مدل 2010 نایک یا ریبوک رو دیدی بیخیال شو چون زیاد تو انبارا مونده.
و اما نکته مهم اینه که برندهای ادیداس نایک پوما ریبوک اسکیچرز جردن 360درجه و چند تا دیگه از این برندها بصورت کاملن اورجینال وارد ایران نمیشن و قیمتهاشون هم فقط و فقط بخاطر برند بودن بالاست.
بهت پیشنهاد میکنم دور این کفشا رو خط بکش و برو سراغ فروشگاههای معتبر و تخصصی کوهنوردی . بهترین و تخصصیترین کفش های پیاده روی ،دو در مناطق هموار، دو در مناطق سنگلاخ و کوهستانی ، دو در طبیعت و جنگل، چه از لحاظ کیفیت و چه از لحاظ ایمنی پاها و راحتی و دوام و زیبایی و متفاوت بودن رو میتونی اونجا پیدا کنی.
بعنوان مثال کفش مدل Crosslite از کمپانی la sportiva ایتالیا
کفش های Electron و Quantom از همین شرکت ( خودم هر سه مدل رو دارم و استفاده میکنم )
یا کفشهای شرکت manmut , asolo , scarpa , bestard که همگی شرکتهای ایتالیایی و اسپانیا هستن. همین هارو تو گوگل با یه سرچ ببین و مطالعه کن ،و حتمن هم برو یکی از این مغازه ها و تست کن. فکر کنم تو اصفهان یه مغازه به اسم قله قاف هست . اگه راهنمایی خواستی در خدمتم

Reza.k.n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
ضمنن این برندها فیک و تقلبی و ایرانی نداره و اگه حتی در چین تولید شده باشه در سایت اصلی خودش توضیح داده،
Mammut رپ اشتباهن manmut نوشتم

Reza.k.n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
در مورد پرفکت هم سوال کرده بودی ، این کفش کپی غیر اصولی از شرکت اسکیچرز آمریکاست ، البته یکی دو سالیه که حتی خود اسکیچرز هم دیگه این مدل رو تولید نمیکنه چون یه مشکلاتی ایجاد میکرد. کفشها و مارک های که برات نوشتم قیمتاشون بین 450 تا یک میلیونه ، ولی میتونی اقساط از فروشگاه کوهنوردی بگیری عوضش 2_3 سال استفاده کنی،نه اینکه 500 بدی نایک 6 ماه دیگه عین پوتین سرباز دفرمه بشه

saeid.kh

مدیر پاتوق
مدیر انجمن
مدیر انجمن
لایک‌ها
5,962
در مورد پرفکت هم سوال کرده بودی ، این کفش کپی غیر اصولی از شرکت اسکیچرز آمریکاست ، البته یکی دو سالیه که حتی خود اسکیچرز هم دیگه این مدل رو تولید نمیکنه چون یه مشکلاتی ایجاد میکرد. کفشها و مارک های که برات نوشتم قیمتاشون بین 450 تا یک میلیونه ، ولی میتونی اقساط از فروشگاه کوهنوردی بگیری عوضش 2_3 سال استفاده کنی،نه اینکه 500 بدی نایک 6 ماه دیگه عین پوتین سرباز دفرمه بشه
سلام :) در مورد کفش های کوهنوردی ، بخاطر موادی که در ساختشون استتفاده میشه قیمت های بالایی دارن اما در مورد اینکه فرمودید 500 میدی نایک، بعد از 6 ماه... به نظر من اشتباه میکنید. بعضی فروشگاه ها کفش رو کیلویی از بازار های آسیای شرقی خریدن و در فروشگاهشون با قیمت های سرسام آور میفروشن، این دلیل بر بدی کفش گرون قیمت نمیشه. اگر اون کفش کار درجه 1 باشه، نه 6 ماه، که بعد از 2 سال هم خراب نمیشه. نمونش خود من، کلاً از کفش خیلی بد استفاده میکردم(و هنوز هم همینطورم)،اصلاً کفش خراب کنم. اما الان ریبوکی دارم که بعد از 2 سال و اندی استفاده(هر روز به مدت چند ساعت میپوشمش، کوه و جنگل هم باش میرم)، به جز کف کفش که خیلی ساییده شده(اما ذره ای سر نشده و در زمین خیس هم لیز نمیخورم)، در ظاهر کفش فقط کمی تغییری ایجاد شده که این کهنه شدن کاملاً طبیعیه. البته این ریبوک ساخت ویتنام و از فروشگاه مرکزی در یکی از شهر های آمریکا خریداری شده بود

Reza.k.n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام :) در مورد کفش های کوهنوردی ، بخاطر موادی که در ساختشون استتفاده میشه قیمت های بالایی دارن اما در مورد اینکه فرمودید 500 میدی نایک، بعد از 6 ماه... به نظر من اشتباه میکنید. بعضی فروشگاه ها کفش رو کیلویی از بازار های آسیای شرقی خریدن و در فروشگاهشون با قیمت های سرسام آور میفروشن، این دلیل بر بدی کفش گرون قیمت نمیشه. اگر اون کفش کار درجه 1 باشه، نه 6 ماه، که بعد از 2 سال هم خراب نمیشه. نمونش خود من، کلاً از کفش خیلی بد استفاده میکردم(و هنوز هم همینطورم)،اصلاً کفش خراب کنم. اما الان ریبوکی دارم که بعد از 2 سال و اندی استفاده(هر روز به مدت چند ساعت میپوشمش، کوه و جنگل هم باش میرم)، به جز کف کفش که خیلی ساییده شده(اما ذره ای سر نشده و در زمین خیس هم لیز نمیخورم)، در ظاهر کفش فقط کمی تغییری ایجاد شده که این کهنه شدن کاملاً طبیعیه. البته این ریبوک ساخت ویتنام و از فروشگاه مرکزی در یکی از شهر های آمریکا خریداری شده بود
دقیقن منظور منم کفشای وارداتی ایرانه نه اروپا و آمریکا ، چون در کشورهای دیگه بجز فروشگاههای اصلی و معتبر ، اگه از همون مدل شما درجه 2و3 هم باشه کنار هم میزارن با قیمتهای معقول و به اسم اورجینال قالب نمیکنن،منم ریبوک ویتنام دارم 3 ماه پیش گرفتم اونم به اصرار کسی. زیره ش هم ساییده شده هم لب پر ولی در کل سوبرداشت نشه ،قصد من نفی کامل کفشای دیگه نبود و فقط بهترین رو پیشنهاد دادم اونم بدلیل تجربه شخصی

بالا