• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید جیلی

2015 ehsan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان میخواستم بودنم مدل 2013 دنده ای حدود30هزار کارکرد 47میل ارزش داره و اینکه چطور ماشینی هست ممنون از شما دوستان

amijon

Registered User
لایک‌ها
283
سلام دوستان میخواستم بودنم مدل 2013 دنده ای حدود30هزار کارکرد 47میل ارزش داره و اینکه چطور ماشینی هست ممنون از شما دوستان
سلام.اگه ماشین بیشتر از 4 ماه بیمه داشته باشه و بدون رنگ و ضربه و گریسی باشه و لاستیک فول داشته باشه حدود 46 قیمت داره.ولی اگه بیمه کمتر از 4 ماه باشه 45500.من شنیدم که توی خودروهای چینی جک و MG بهتر از بقیه هستند.جیلی هم ماشین خوبیه.من نداشتم و چیزی که شنیدم را گفتم.موفق باشید

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
42 شیرینه

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
سلام.اگه ماشین بیشتر از 4 ماه بیمه داشته باشه و بدون رنگ و ضربه و گریسی باشه و لاستیک فول داشته باشه حدود 46 قیمت داره.ولی اگه بیمه کمتر از 4 ماه باشه 45500.من شنیدم که توی خودروهای چینی جک و MG بهتر از بقیه هستند.جیلی هم ماشین خوبیه.من نداشتم و چیزی که شنیدم را گفتم.موفق باشید

MG چینی نیست دوست عزیز ! انگلیسیه که تو چین تولید میشه . مثلا جگوار که تو هند تولید میشه میشه هندی ؟!

تورو خدا ماشین شاخ دنیا رو نابود نکنید با این کلمه چینی گفتن !

دوست عزیز جیلی ماشین خیلی خوبیه اما حتما ببر نمایندگی تا کارشناسای اونجا نظر قطعی رو بدن که ماشین رو بگیری یا نه

Mozahem

Registered User
لایک‌ها
698
جی 5 1800 انتخاب بهتریه
جیلی بهتر از جکه اما خدمات و پشتیبانیش تو ایران ضعیفه خرید و فروششم افتضاحه

MG چینی نیست دوست عزیز ! انگلیسیه که تو چین تولید میشه . مثلا جگوار که تو هند تولید میشه میشه هندی ؟!

تورو خدا ماشین شاخ دنیا رو نابود نکنید با این کلمه چینی گفتن !

دوست عزیز جیلی ماشین خیلی خوبیه اما حتما ببر نمایندگی تا کارشناسای اونجا نظر قطعی رو بدن که ماشین رو بگیری یا نه
فقط بحث تولید نیس مالکیتش در حال حاضر چینیه
همون موقعم که تماما انگلیسی بود مفت نمی ارزید شاخ کدومه دیگه؟:eek::eek: اصلا کدوم ماشین انگلیسی بدرد بخور بوده که این دومیش بوده باشه؟o_O سرنوشت همشونم شکست بوده چه گنده هاشون مثل بنتلی و جگوار و لند روور و واکسهال و رولز رویس که زیر مجموعه شرکتای دیگه شدن چه اونایی که کشیدن کنار
با قیمت صفر ام جی میشه ماشین کره ای یا ژاپنی دست دو گرفت

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
جی 5 1800 انتخاب بهتریه
جیلی بهتر از جکه اما خدمات و پشتیبانیش تو ایران ضعیفه خرید و فروششم افتضاحه

فقط بحث تولید نیس مالکیتش در حال حاضر چینیه
همون موقعم که تماما انگلیسی بود مفت نمی ارزید شاخ کدومه دیگه؟:eek::eek: اصلا کدوم ماشین انگلیسی بدرد بخور بوده که این دومیش بوده باشه؟o_O سرنوشت همشونم شکست بوده چه گنده هاشون مثل بنتلی و جگوار و لند روور و واکسهال و رولز رویس که زیر مجموعه شرکتای دیگه شدن چه اونایی که کشیدن کنار
با قیمت صفر ام جی میشه ماشین کره ای یا ژاپنی دست دو گرفت
:general404::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

خدا خیرت بده ! روحمون شاد شد ! معلومه MG سوار نشدی و حتی شاید از کنارشم رد نشدی !
سرنوشت بتلی و جگوار و ... هم شکسته ؟! :D خیلی جالب بود !

خوش باش با محصولات کره ای ;)

Mozahem

Registered User
لایک‌ها
698
:general404::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

خدا خیرت بده ! روحمون شاد شد ! معلومه MG سوار نشدی و حتی شاید از کنارشم رد نشدی !
سرنوشت بتلی و جگوار و ... هم شکسته ؟! :D خیلی جالب بود !

خوش باش با محصولات کره ای ;)

اتفاقا با محصولات کره ای حال نمیکنم ولی بهتره میزان تولید و فروش کره ایها را با ماشینای انگلیسی مقایسه کنی تا حساب کار دستت بیاد:general711:
10 ماشین پر فروش بریتانیا رو ببین تنها انگلیسی 9 امه! شاخاتون پس کجان:D طوری نکن طوری بشه آمار کشورهای دیگه رو بزارم که جز 100 ماشین پر فروشم نیستن:general304:
http://www.autoexpress.co.uk/best-cars/90327/best-selling-cars-2015-record-year-for-uk-car-sales

سرنوشت الانشون نه اون موقع که فروخته شدن به شرکتای دیگه! الان دیگه سرنوشتی ندارن بنتلی که دست VW هست محصولات خودشم فروش نره خط تولید محصولات vw میکننش:general304:
جگوارم که دست تاتاست:eek::general711:
نه از کنار mg رد شدم و نه زبونم لال داشتم و خواهم داشت. مگه دیوونم ماشینی که خود انگلیسی و حتی چینیا نمیخرم برم بخرمo_O:general304:

Sales numbers
Calendar Year UK sales
2008 133
2009 374
2010 282
2011 360
2012 782
2013 504
2014 2326
2015 3152

خسته نباشی ای شاخ دنیا که تو کشور خودت در یک سال 3 هزار ماشین فروختی:general711:
یکی درصد بگیره ببینیم از 2.6 میلیون ماشین فروخته شده در سال 2015 بریتانیا چند درصدش سهم شاخشون بوده:general307:
معلومه کی داره بقیه رو شاد میکنه خخخخخخ تف

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
یا حسین ! چرا آدمو به حرف میاری ؟! مگه میزان تولید مهمه ؟! من دارم کیفیت تولید رو میگم

بوگاتی تولید سالیانش از تولید ماهیانه سایپا و ایران خودرو کمتره ! با فرمایش شما پراید از بوگاتی بهتره دیگه ! :D

چی میگی داداش ؟! حالت خوب نیستا !

بحث زیاد نمیکنم که وقت دوستی که تاپیک زده هم گرفته بشه

اما اینو بگم که داداش ماشین چینی بخر و به حرف ملتی که تو عمرشونم ماشین سوار نشدن گوش نده ! اکثر اونایی که میگن ماشین چینی بده یا پول خریدش رو ندارن یا از ماشین سر در نمیارن ... ;)

amijon

Registered User
لایک‌ها
283
یا حسین ! چرا آدمو به حرف میاری ؟! مگه میزان تولید مهمه ؟! من دارم کیفیت تولید رو میگم

بوگاتی تولید سالیانش از تولید ماهیانه سایپا و ایران خودرو کمتره ! با فرمایش شما پراید از بوگاتی بهتره دیگه ! :D

اما اینو بگم که داداش ماشین چینی بخر و به حرف ملتی که تو عمرشونم ماشین سوار نشدن گوش نده ! اکثر اونایی که میگن ماشین چینی بده یا پول خریدش رو ندارن یا از ماشین سر در نمیارن ... ;)
با حرف شما 100% موافقم.خودروی چینی عالیه و از لگنهای تولید آشغال خودرو و سایپا خیلی خیلی بهتره.

Mozahem

Registered User
لایک‌ها
698

چه مثال بی ربطی زدی :D
ایران خودرو تولیدش از تویوتا کمتره یعنی بهتره؟o_O
بحث سر فروش و مقایسه تو یک رنج مشخص هست. ماشینا رو تو کلاس قیمتی خودشون مقایسه کن کلاس قیمتی ام جی اخه چه ربطی به بوگاتی داره؟:general509:
یک انگلیسی وقتی میخواد مثلا 15 هزار پوند بده ماشین چرا میره فورد و تویوتا و حتی کره ای مثل کیا میخره اما ام جی نمیخره؟
همینطور یک چینی؟
با قسمت بولد شده موافقم چون اصلا محصولات تولیدی فعلی ایران فرغون و سایپا رو ماشین نمیدونم که بخوام سرشون بحث کنم حیف وقتم نیست؟:D

بالا