2015 ehsan
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 15
- لایکها
- 1
سلام دوستان میخواستم بودنم مدل 2013 دنده ای حدود30هزار کارکرد 47میل ارزش داره و اینکه چطور ماشینی هست ممنون از شما دوستان
سلام.اگه ماشین بیشتر از 4 ماه بیمه داشته باشه و بدون رنگ و ضربه و گریسی باشه و لاستیک فول داشته باشه حدود 46 قیمت داره.ولی اگه بیمه کمتر از 4 ماه باشه 45500.من شنیدم که توی خودروهای چینی جک و MG بهتر از بقیه هستند.جیلی هم ماشین خوبیه.من نداشتم و چیزی که شنیدم را گفتم.موفق باشیدسلام دوستان میخواستم بودنم مدل 2013 دنده ای حدود30هزار کارکرد 47میل ارزش داره و اینکه چطور ماشینی هست ممنون از شما دوستان
سلام.اگه ماشین بیشتر از 4 ماه بیمه داشته باشه و بدون رنگ و ضربه و گریسی باشه و لاستیک فول داشته باشه حدود 46 قیمت داره.ولی اگه بیمه کمتر از 4 ماه باشه 45500.من شنیدم که توی خودروهای چینی جک و MG بهتر از بقیه هستند.جیلی هم ماشین خوبیه.من نداشتم و چیزی که شنیدم را گفتم.موفق باشید
فقط بحث تولید نیس مالکیتش در حال حاضر چینیهMG چینی نیست دوست عزیز ! انگلیسیه که تو چین تولید میشه . مثلا جگوار که تو هند تولید میشه میشه هندی ؟!
تورو خدا ماشین شاخ دنیا رو نابود نکنید با این کلمه چینی گفتن !
دوست عزیز جیلی ماشین خیلی خوبیه اما حتما ببر نمایندگی تا کارشناسای اونجا نظر قطعی رو بدن که ماشین رو بگیری یا نه
:general404:جی 5 1800 انتخاب بهتریه
جیلی بهتر از جکه اما خدمات و پشتیبانیش تو ایران ضعیفه خرید و فروششم افتضاحه
فقط بحث تولید نیس مالکیتش در حال حاضر چینیه
همون موقعم که تماما انگلیسی بود مفت نمی ارزید شاخ کدومه دیگه؟اصلا کدوم ماشین انگلیسی بدرد بخور بوده که این دومیش بوده باشه؟
سرنوشت همشونم شکست بوده چه گنده هاشون مثل بنتلی و جگوار و لند روور و واکسهال و رولز رویس که زیر مجموعه شرکتای دیگه شدن چه اونایی که کشیدن کنار
با قیمت صفر ام جی میشه ماشین کره ای یا ژاپنی دست دو گرفت
:general404:
خدا خیرت بده ! روحمون شاد شد ! معلومه MG سوار نشدی و حتی شاید از کنارشم رد نشدی !
سرنوشت بتلی و جگوار و ... هم شکسته ؟!خیلی جالب بود !
خوش باش با محصولات کره ای![]()
با حرف شما 100% موافقم.خودروی چینی عالیه و از لگنهای تولید آشغال خودرو و سایپا خیلی خیلی بهتره.یا حسین ! چرا آدمو به حرف میاری ؟! مگه میزان تولید مهمه ؟! من دارم کیفیت تولید رو میگم
بوگاتی تولید سالیانش از تولید ماهیانه سایپا و ایران خودرو کمتره ! با فرمایش شما پراید از بوگاتی بهتره دیگه !
چی میگی داداش ؟! حالت خوب نیستا !
بحث زیاد نمیکنم که وقت دوستی که تاپیک زده هم گرفته بشه
اما اینو بگم که داداش ماشین چینی بخر و به حرف ملتی که تو عمرشونم ماشین سوار نشدن گوش نده ! اکثر اونایی که میگن ماشین چینی بده یا پول خریدش رو ندارن یا از ماشین سر در نمیارن ...![]()
یا حسین ! چرا آدمو به حرف میاری ؟! مگه میزان تولید مهمه ؟! من دارم کیفیت تولید رو میگم
بوگاتی تولید سالیانش از تولید ماهیانه سایپا و ایران خودرو کمتره ! با فرمایش شما پراید از بوگاتی بهتره دیگه !
چی میگی داداش ؟! حالت خوب نیستا !
بحث زیاد نمیکنم که وقت دوستی که تاپیک زده هم گرفته بشه
اما اینو بگم که داداش ماشین چینی بخر و به حرف ملتی که تو عمرشونم ماشین سوار نشدن گوش نده ! اکثر اونایی که میگن ماشین چینی بده یا پول خریدش رو ندارن یا از ماشین سر در نمیارن ...![]()