• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید خودرو (ال نود - پارس - 206)

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
با سلام مجددن تاپیک زدم چون به یه نتیجه رسیدم با وتوجه به اینکه ماشین 2 نفره نیس و من قدم بلنده و از قیافه ال نود خوشم نمیاد گزینه های 206 و ال نود میرن کنار و پارس میمونه به نظرتون انتخاب خوبی میباشد ؟ مدل 87 88 پارس سالم باشه مصرفش چطوریاس داخل شهر ؟ همینطور تو اتوبان. لطفا کامل در مورد پارس راهنمایی کنید

physics

Registered User
لایک‌ها
31
اگر قد بلندی دارید مجدد روی تندر فکر کنید تو ماشین های تولیدداخل هیچ کدوم فنی و کم دردسر بودن و کم مصرف بودن به پاش نمی رسن مصرف با موتور 1.6 برابر 206 با موتور 1.4 هست

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
همه چیزش خوبه درست ولی دو تا مورد هس یکی اینکه خیلی از قیافش بدم میاد دوم اینکه همه میگن تو تابستون با روشن کردن کولر موتورش به شدت افت میکنه دقیقن مثل پراید من از این حرکت به شدت متنفرم

امیر موسر

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
121
همه چیزش خوبه درست ولی دو تا مورد هس یکی اینکه خیلی از قیافش بدم میاد دوم اینکه همه میگن تو تابستون با روشن کردن کولر موتورش به شدت افت میکنه دقیقن مثل پراید من از این حرکت به شدت متنفرم
یکم افت داره ولی نه مثل پراید ...
به نظر منم بهترین گزینه تندره ، ولی شما خوشتون نمیاد . پارس مدل پایین با متور XU7 من بشخصه پول بهش نمیدم .

Sent from my SM-P601 using Tapatalk

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
یکم افت داره ولی نه مثل پراید ...
به نظر منم بهترین گزینه تندره ، ولی شما خوشتون نمیاد . پارس مدل پایین با متور XU7 من بشخصه پول بهش نمیدم .

منظور شما اینه پارس معمولی خوب نیس ؟ والا خودرو های پژو که بالای 90 که اصلا بمیرم نمیخرم همه میدونن چینیزه شده لعنت خدا نمیارزه با 23 تومن میشه پارس 88 89 سالم بی رنگ خرید ارزش نداره ؟

امیر موسر

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
121
پسر عموی من پارس 87 داره ، مشکل سر سیلندرو و موتور با بازدهی کم نسبت به حجم ... در کل من خودم ترجیح میدم تندر یا 206 تی یو فایو بگیرم ،
برای خرید پارس هم نظر بهتره تو انجمن تیونیگ تالک بپرسی اونجا بچه ها وارد تر هستن به مباحث فنی .

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
پسر عموی من پارس 87 داره ، مشکل سر سیلندرو و موتور با بازدهی کم نسبت به حجم ... در کل من خودم ترجیح میدم تندر یا 206 تی یو فایو بگیرم ،
برای خرید پارس هم نظر بهتره تو انجمن تیونیگ تالک بپرسی اونجا بچه ها وارد تر هستن به مباحث فنی .

206منظورت تیپ5 هس دیگه نه ؟ چون 206 به جز این مدل بقیش لعنت خدا نمیارزه 206 ینی تیپ 5 ... . مشکل فضاش رو مخمه 206

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
اگه 206 تیپ5 مدل 85 تمیز بی رنگ سالم گیر اوردم بخرم خوبه ؟ در اینده دچار دردسر نمیشم ؟

امیر موسر

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
121
تیپ 5 خوبه ! تیپ 3 هم دقیقا تجهیزات رفاهی تیپ 5 رو داره ولی با موتور TU3 !

physics

Registered User
لایک‌ها
31
من شاید خیلی حساس نبودم اما این افتی که می فرمایید اصلا مثل پراید محسوس نیست. مخصوصا ا

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
برای افت قدرت موتور در زمان کولر گرفتن از بین این ماشین ها بهترین 206 هست ک کمتر احساس میکنین کولر گرفتین و فشار روی موتوره

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
ن ال ممد میگیریم نه پارس ایشالا زمان خرید خودرو بشه یه تیپ5 206 میگیرم سالم مدل 89 راحت شم بهترین و معقولانه ترین انتخاب توی ایرانی هاس بقیه واقعا در حد تیپ5 زیر 90 نیستن هر چی سبک سنگین کردم بهترین انتخاب تیپ5 هس ممنون از همه دوستان که یازی کردن

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
ن ال ممد میگیریم نه پارس ایشالا زمان خرید خودرو بشه یه تیپ5 206 میگیرم سالم مدل 89 راحت شم بهترین و معقولانه ترین انتخاب توی ایرانی هاس بقیه واقعا در حد تیپ5 زیر 90 نیستن هر چی سبک سنگین کردم بهترین انتخاب تیپ5 هس ممنون از همه دوستان که یازی کردن
داداش رو sd هم خواستی فکر کن sd v8 هم نرم تره (بخاطر تغییر تو اکسل عقبش) هم هندلینگ بهتری داره.در کل ماشین خوبیه 206 زیر 90 فقط رو کارکرد و خرجی ک طرف کرده دقت کن.
206 از 90 تا کارکرد به بعد کم کم خرجاش شروع میشه دیسک و صفحه و شمع کوئل این چیز میزا
البته اگ طرف خرجش کرده باشه خیلی بهتره تا نکرده باشه!! تجربه من اینو میگ!! اگ اون نکنه شما باید خرجش بلاخره×!
ال 90 هم ماشین خیلی خوب و کم خرجیه ولی زیر 100 تا باید بگیری بعدش معلوم نیست چقدر خرج برداره !!
پارس هم زیر مدل 90 اصلا نمیارزه هیچی نداره واقعا هیچی!!!!! نه abs نه ایربگ نه آپشن هیچی!!

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
داداش رو sd هم خواستی فکر کن sd v8 هم نرم تره (بخاطر تغییر تو اکسل عقبش) هم هندلینگ بهتری داره.در کل ماشین خوبیه 206 زیر 90 فقط رو کارکرد و خرجی ک طرف کرده دقت کن.
206 از 90 تا کارکرد به بعد کم کم خرجاش شروع میشه دیسک و صفحه و شمع کوئل این چیز میزا
البته اگ طرف خرجش کرده باشه خیلی بهتره تا نکرده باشه!! تجربه من اینو میگ!! اگ اون نکنه شما باید خرجش بلاخره×!
ال 90 هم ماشین خیلی خوب و کم خرجیه ولی زیر 100 تا باید بگیری بعدش معلوم نیست چقدر خرج برداره !!
پارس هم زیر مدل 90 اصلا نمیارزه هیچی نداره واقعا هیچی!!!!! نه abs نه ایربگ نه آپشن هیچی!!
اره وی 8 خیلی بهتره کنترل تو پیچا هم بهتره منی که اهل سفر دور هستم بازم برام بهتره منتها اصلا با قیافه عقب اس دی حال نمیکنم کاملا مشخصه اضافیه پشتش تو ذوقم میزنه شدید

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
اره وی 8 خیلی بهتره کنترل تو پیچا هم بهتره منی که اهل سفر دور هستم بازم برام بهتره منتها اصلا با قیافه عقب اس دی حال نمیکنم کاملا مشخصه اضافیه پشتش تو ذوقم میزنه شدید
آره دیگ سلیقه ایه من اول هاچ بک داشتم بعد دیدم با ماشین کوچیک حال نمیکنم sd گرفتم هم قیافشو خیلی دوس دارم هم سواریشو
در کل 206 هرچی باشه خوبه خصوصا v8 تیپ 5.تیپ 5 ماشین تیزیه
تازه برات بگم نه پارس نه ال 90 ترمزاشون اصلا به 206 نمیرسن فقط 206 این بین هست ک 4 چرخ دیسکیه

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
آره دیگ سلیقه ایه من اول هاچ بک داشتم بعد دیدم با ماشین کوچیک حال نمیکنم sd گرفتم هم قیافشو خیلی دوس دارم هم سواریشو
در کل 206 هرچی باشه خوبه خصوصا v8 تیپ 5.تیپ 5 ماشین تیزیه
تازه برات بگم نه پارس نه ال 90 ترمزاشون اصلا به 206 نمیرسن فقط 206 این بین هست ک 4 چرخ دیسکیه
206 کلا ینی تیپ 5 و وی 8 اونم قبل 90 ! دیگه بقیه تیپا ناموصن گاری بیش نیستن مثلا تیپ 3 یا 2 خوبه ؟!!

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
اره اینقد تحقیق کردم فهمیدم درسته ماشینای ایرانی اشغالن انصافا ولی 206 تیپ 5 و وی 8 قبل 90 توی اینا فقط حرف داره واسه خریدن بقیه انصافا مفتشون گرونه با هیچ کدوم حال نمیکنم دیگه ... .

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
206 کلا ینی تیپ 5 و وی 8 اونم قبل 90 ! دیگه بقیه تیپا ناموصن گاری بیش نیستن مثلا تیپ 3 یا 2 خوبه ؟!!
نه نه تیپ 3.2 به نسبت قیمتشون نمیارزن
تیپ 5 ک میگیری همه چیش اوکیه ولی تیپ 3 موتورش ضعیفه تیپ 2 ک هم موتورش ضعیفه هم آپشن بی آپشن
بعد مثلا یه چیزای ریزی هست ک تا سوار نشی نمیفهمی
مثلا موتور tu5 بی صدا تر از موتور tu3 تیپ 2 3 هست! یا مثلا کلاچ تیپ 5 بخاطر فنری ک داره نرم تره ! ولی اونا فنر ندارن سفت ترن!!!

بالا